Dodaj do ulubionych

Pożegnanie Lata

18.09.03, 20:03
Obserwuj wątek
    • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 20:06
      Za kilka chwil lato już przedzie do historii.Czy w jakiś szczególny sposób
      można je pożegnać? Czy było ono czasem, który spedziliśmy miło, przyjemnie i
      relaksująco? Jeśli tak to może warto zadumać się praez chwilę i jakoś je
      pożegnać.
      Co sądzicie na ten temat?
      • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 20:30
        To świetny pomysł! :-)
        Zatem niech strzelają korki od szampanów!
        Panie, Panowie, to juz koniec lata - wznieśmy toast za nadchodzącą Złotą
        Polską Jesień...
        • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 20:37
          Wiwat !! Niech nastanie Złota Polska Jeśień!! Przyłączam sie do toastu!!
        • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 20:46
          Witaj MAndaryn_ko!! Czy u Ciebie też świeci Pomarańczowo-żółte słońce? Ja je
          widzę jak spoglądam w prawo. Uśmiecha sie do mnie jakby chciało
          powiedzieć "dotknij mnie". Jestem ostatnim blaskiem Lata. Jest ze mną zawsze
          kiedy rozmawiam i i myślę,w radości i smytku. To słoneczko letnie zawsze
          przywodzi z pamioęci najwspanialsze wspomnienia.
          • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:01
            Witaj adminie :-), u mnie gdy patrzę w prawo widzę lustro na szafie w
            przedpokoju :-)
            A gdy patrzę w lewo - widzę usypiające miasto za oknem...:-)
            • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:05
              mandaryn_ka napisała:

> Witaj adminie :-), u mnie gdy patrzę w prawo widzę lustro na szafie w
              > przedpokoju :-)
              > A gdy patrzę w lewo - widzę usypiające miasto za oknem...:-)
              Masz bardzo piękne widoki. bo to w lustrze widzisz swoją twarz, aa za oknem
              wieczorne niebo z gwiazdami
              • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:06
                Hmmm, z jednym sie zgodzę :-)
                Ale z ktorym nie powiem :-)
                • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:12
                  Jesteś bardzo tajemnicza i zagadkowa, ale Mandaryn_ki takie są. A wracając do
                  lata to słoneczko potrafi ładnie opalić.Ja mam słoneczko zawsze przed oczyma,
                  nawet kiedy teraz tu siedzie. Ciekawe czy zgadniesz jakie?
                  • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:13
                    Ha, ha...pewnie to od gadu-gadu...:-)
                    • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:16
                      Masz racje!!
                      Jeśli chcesz to może mogę pomóc
                      • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:19
                        Może i możesz, ale dziś z pomocy i tak nie skorzystam nie potrafię już myśleć
                        logicznie. Wyłączyłam się...
                        • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:21
                          POczekaj!!
              • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:09
                Cos mi sie stało z komputerem :-(...
                Wszystkie zdjęcia mi poleciały...
                Taka piękna spuścizna tego lata...
                A na dodatek skasowały mi sie programy w tym gg..Nie wiem co to za dziwo mi
                sie stało :-(
              • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:11
                I w ogóle nie pytaj o dzisiejszy dzień...:-(
                Był cały do bani...:-(
                A jutrzejszy wcale nie będzie lepszy;-( Mam nadzieję, że jutro zaśpię do pracy
                i wstanę dopiero na obiad...:-)
                • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:14
                  mandaryn_ka napisała:

> I w ogóle nie pytaj o dzisiejszy dzień...:-(
                  > Był cały do bani...:-(
                  > A jutrzejszy wcale nie będzie lepszy;-( Mam nadzieję, że jutro zaśpię do
                  pracy
                  > i wstanę dopiero na obiad...:-)
                  Czy mogę jako.ś pomóc?
                  • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:17
                    Tak, pochwasz mnie jak się jutro utopię...:-(
                    Juz mam wszystkiego dość !:-(
                    • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:19
                      mandaryn_ka napisała:

> Tak, pochwasz mnie jak się jutro utopię...:-(
                      > Juz mam wszystkiego dość !:-(
                      Mandaryn_ko tak nie można. Zawsze jest jakieśwyjście. Powiedz jak Ci pomóc
                      oprócz pochowania- to ostateczność. Ale to za akilkadziesiąt lat dopiero...
                      • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:22
                        No dobrze...:-(
                        Pssst. Zamykam buzię i juz nie gadam głupot, ale mam jakiś ogólny odpływ
                        energii. Nie daję rady już pchać tego wszystkiego...Może to brak energii
                        słonecznej, może ogólne niedotlenienie...
                        • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:24
                          mandaryn_ka napisała:

> No dobrze...:-(
                          > Pssst. Zamykam buzię i juz nie gadam głupot, ale mam jakiś ogólny odpływ
                          > energii. Nie daję rady już pchać tego wszystkiego...Może to brak energii
                          > słonecznej, może ogólne niedotlenienie...
                          No to już lepiej. Bałem sie że znikniesz wtakim minorowym nastroju.Dziekuje!!
                          • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:26
                            No to chluśnijmy sobie jeszcze pod ten nastrój, coby się nieco poprawił...:-)
                            • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:27
                              mandaryn_ka napisała:

> No to chluśnijmy sobie jeszcze pod ten nastrój, coby się nieco poprawił...:-)
                              Z Tobą zawsze!!! Wznieśmy kielichy !!
                            • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:30
                              Mandaryn_ko!! A teraz powiem Tobie jak zrobić abyśmiała znowu sprawny
                              komputerek i swoje programiki.
                              • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:35
                                Mów!! Niech Twoje słowa wzburzą krew!...:-)Nie wiem, czy to do mnie dziś
                                dotrze, bo wyłączyłam się na wszelką wiedzę techniczną...:-)
                                • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:39
                                  mandaryn_ka napisała:

> Mów!! Niech Twoje słowa wzburzą krew!...:-)Nie wiem, czy to do mnie dziś
                                  > dotrze, bo wyłączyłam się na wszelką wiedzę techniczną...:-)
                                  O.K.
                                  Otworzysz START. Potwem Wszystkie progrmy. Następnie poszukasz Akcesoria. W
                                  nich poszukasz Narzędzia systemowe lub System. A w nim Przywracanie systemu.
                                  Itam wejdziesz.
                                  • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:42
                                    Może przenieśmy sie na forum informatyka ??
                                    • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:43
                                      Jeśłi tak wolisz to O.K.
                                • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:42
                                  Jak jużtam wejdziesz zobaczysz napis : Przywróć System . Zaznacz go i kliknij
                                  Dalej. Pokarze sie Tobie plansza z kalendarzem po prawej stronie. Na
                                  ciemniejszy kolor zaznaczone sa dni,do których możesz wrócić z ustawieniami.
                                  Wybiesz ten z najbliższa datą dnia dzisiejszego. NP> wczoraj lub przedwczoraj
                        • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:26
                          Energię potrzebną Tobie czerpiesz nie tylko ze słońca lae ia Gwiazd i rosłin,
                          kwiatów. Te jesienne też są piękne. Amniekiedy piękniejsze niż te rosnące
                          latem.
                          • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:33
                            Jestem typem kobiety - wiosna - Mnie osobiście najbardziej podobają się
                            właśnie te pierwsze jej zwiastuny,( żąkile, tulipany, krokusy, przebiśniegi,
                            pierwiosnki,sasanki, zawilce, a później konwalie) takie delikatne, a zarazem
                            niosące ogromną siłę, chęć zwalczenia i przegonienia zimowego uśpienia,
                            monotonii. Pobudzają cały świat do życia..Ja zawsze zimą umieram, po to, aby
                            wiosną narodzić się ponownie...:-)
                            • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:37
                              To bardzo piękne słowa i niosące głęboką mądrość. Jeśłi taja jesteś to wszyscy
                              Twoi znajomi powinni być wdzieczni, że Cię znają. A ja lubię różne kwiaty i te
                              wiosenne i te letnie i te jesianne. Każde niosą ze sobą coś nowego. Swiwrzy
                              powiew mocy, radości ,piękna i .....
                              • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:39
                                To prawda, wszystkie kwiaty są piękne i każdy z nich ma swój niepowtarzalny
                                urok :-)
                                • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:45
                                  Czuję że wyczuwasz piękno na odległośc i jesteś bardzo spostrzegawcza.
                                  • mandaryn_ka Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:51
                                    Twoja wiedza fachowa jest nieoceniona! Udało się !! :-) Dzięki serdeczne :-)
                                    • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:53
                                      NIe ma za co!!Cieszę sie zę mogłem pomóc!! sprwadz słoneczko!!
                                    • admin_dzin Re: Pożegnanie Lata 18.09.03, 21:55
                                      Jesteś bardzo pojętna. Szkoda że nie mam takich uczennic ..??!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka