altinka 29.06.08, 20:15 pl.youtube.com/watch?v=QEYxV79FQfY Czy ktoś lubi tak tę piosenkę? Kojarzy mi się z moją studencką miłością i tamtymi latami, zawsze na nią reaguję uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwausmiechy Re: Kobranocka 29.06.08, 20:53 skojarzenie z latami studiów pl.youtube.com/watch?v=sQ7wKv_NCRc khem khem www.youtube.com/watch?v=UiNPzGF7aew sąsiedzi w akademiku długo pamiętali talerzyk i drżenie szyb, niestety jedna kolumna nowego sprzętu tego nie przezyła :)) www.youtube.com/watch?v=AWKncYgOje4&feature=related i znowu północ wybiła w akademikach że nie wspomnę o www.youtube.com/watch?v=LNDOw5GB090&feature=related www.youtube.com/watch?v=Rx3q-FHMvjg&feature=related i można by tak długoooooo Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Ja czuję 29.06.08, 20:58 te klimaty, podpisuję się, bez studiów i ze studiami Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: P.S Talerzyk uwielbiam 29.06.08, 21:34 och, super, zdzieraliśmy na nim gardła niejeden raz :)) www.youtube.com/watch?v=r2qp6NObTvs&feature=related www.youtube.com/watch?v=JiCC75b218I&feature=related www.youtube.com/watch?v=taIkhAqxo7g&feature=related www.youtube.com/watch?v=KvTpHrtC600&feature=related www.youtube.com/watch?v=cY84-0dgMWI&feature=related i jeszcze www.youtube.com/watch?v=33kAfAHkUOo i jeszcze i jeszcze... a potem cały SDM i połoniny :)) ech, alez mnie na miłe wspomnienia namówiłaś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: P.S Talerzyk uwielbiam 29.06.08, 21:58 www.youtube.com/watch?v=yXf5lNKpicQ&feature=related i jeszcze przecież nieodżałowany genialny Grzegorz Ciechowski i Niemen wypraszajacy nas nad ranem z pabu "firmowa" piosenką www.youtube.com/watch?v=i-7NVnLLeRw piękne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: P.S Talerzyk uwielbiam 29.06.08, 22:35 pl.youtube.com/watch?v=VN2F-IbPxeY pl.youtube.com/watch?v=J1wAtvHL5H4 pl.youtube.com/watch?v=cGvms836RDM pl.youtube.com/watch?v=mBmV44Lm2WE pl.youtube.com/watch?v=UShRB2ZTBss (ten taniec) To na dobranoc A linki, nie chce mi się wierzyć że tak się można wgrać :) w moje. Tam to. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: P.S Talerzyk uwielbiam 29.06.08, 23:27 Przemyk-świetna, uwielbiam a na dobranoc kolejna Ikona www.youtube.com/watch?v=XmRTsI3zOtE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Lustra 30.06.08, 20:31 dwausmiechy napisała: > Przemyk-świetna, uwielbiam > > a na dobranoc kolejna Ikona > www.youtube.com/watch?v=XmRTsI3zOtE&feature=related Dzięki za To wszystko, za wczorajszy wieczór wspomnień. Ta piosenka to insza bajka. Jedna z moich ulubionych, pomijając Baśnie Andersena :) Pozdrowionka pl.youtube.com/watch?v=C_qlLIqyK6w Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Lustra 30.06.08, 23:13 zachłanna jestem, tyle ulubionych, że nie da sie wybrać :)) z nastrojów innych www.youtube.com/watch?v=uuFyzR0WDpA&feature=related i cała caluśka Piwnica.. i jeszcze www.youtube.com/watch?v=IPBYCobK7lw&feature=related ach. Pozdrawiam przedsennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Kobranocka 29.06.08, 20:55 nota bene, "kocham cię jak Irlandię" okazało się dla wielu prorocze jak widać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Kobranocka 29.06.08, 21:00 dwausmiechy napisała: > nota bene, "kocham cię jak Irlandię" okazało się dla wielu prorocze jak widać : wywróżyło się, a kto by pomyślał, wtedy :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Kobranocka 01.07.08, 18:18 :) Z Piwnicy to wybieram takie klimaty, całej nie pl.youtube.com/watch?v=Mi0PbXjNbVA pl.youtube.com/watch?v=xI1D5EAfkUc (to jest dla mnie Perełka) pl.youtube.com/watch?v=mg5C2LqiG20 I inne klimaty, pomieszane:) pl.youtube.com/watch?v=gV_yOsFTRuo pl.youtube.com/watch?v=41BE4JThJdE pl.youtube.com/watch?v=l_Y4RYmPWyM&feature=related a także :) (!!!) pl.youtube.com/watch?v=NRgC5FaHpUA&feature=related P.S. Ta piosenka, J.Wasika, jest genialna. Tekst jest genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Kobranocka 01.07.08, 22:42 "bo taaka głupia to ja już nie jestem" :)) bingo 100% :)) trudno mi cos odrzucić z majstersztyków www.youtube.com/watch?v=qLCDcuwFUeM&feature=related albo www.youtube.com/watch?v=KCb3LwD1FMo z całą orkiestrą w krtani Wójcickiego albo zadumy www.youtube.com/watch?v=dOwsUewR9yY&feature=related wieczna "ta nasza młodość" itd... a to pasjami od lat i w tan... www.youtube.com/watch?v=8tNFIdN2-QI&feature=related itd itd...:) a na dobranoc dziś zapodam menu romantyczne www.youtube.com/watch?v=cjsbQtrDvvQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=x2kBqCZulwY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Kobranocka 02.07.08, 21:50 :) > "bo taaka głupia to ja już nie jestem" :)) bingo 100% :)) jankaczmarekelita.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMTg0MzIsdXR3b3IsODY5NDEuaHRtbA== Są niepowtarzalne teksty. Plus ścieżka dźwiękowa. I zostaje potem :) Ewa Demarczyk jest niepowtarzalna. Słucham Jej, rzadko. Ale znam Odpowiedz Link Zgłoś
altinka cd 02.07.08, 22:03 > a to pasjami od lat i w tan... > www.youtube.com/watch?v=8tNFIdN2-QI&feature=related www.wrzuta.pl/audio/6eixBzYNzg/muzyka_filmowa_-_walc_barbary_z_filmu_noce_i_dnie Ten walc inny, mniej intymny niż Twój... Lubię go. Marszałek Koniew, hm :) A na wieczór ... agrafka87.wrzuta.pl/audio/nQGOvJ9J17/edward_stachura_-_zycie_to_nie_teatr Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: cd 03.07.08, 00:08 walce z dramatem w tle... zmieniając tempo www.youtube.com/watch?v=kI7kzaLxjMI&feature=related teatry i meandry życia :) www.youtube.com/watch?v=UWb1xaFn0b4&feature=relatednaprzeciw www.youtube.com/watch?v=qYWn33GcLMM&feature=related i jeszcze www.youtube.com/watch?v=-8zglCbLG1U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: cd 03.07.08, 18:10 :) :) a ja dziś sewixx.wrzuta.pl/audio/mwsQxs4mAV/magda_umer_-_na_wesolo sewixx.wrzuta.pl/audio/urulL0UgNP/magda_umer_-_jesli_myslisz a w tendencji tanecznej, dziś, to to :) johnwayneagunia.wrzuta.pl/audio/gegJsXJ0Bv/stasiek_wielanek_-_hanka Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: cd 04.07.08, 01:09 oooooo... dzięki za przypomnienie :)) Stasiek z Hanką... the best:)) i "prawie" podobne przypadki- www.youtube.com/watch?v=m0AlkFhE-F4&feature=related a to coś co rozbraja mnie od razu i powoduje uśmiech od ucha do ucha:)) słodkie wspomnienia z dzieciństwa www.youtube.com/watch?v=n-4aIWUKwcc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka wspomnienia 04.07.08, 18:02 dwausmiechy napisała: > oooooo... dzięki za przypomnienie :)) Stasiek z Hanką... the best:)) > > i "prawie" podobne przypadki- > www.youtube.com/watch?v=m0AlkFhE-F4&feature=related > > a to coś co rozbraja mnie od razu i powoduje uśmiech od ucha do ucha:)) słodkie > wspomnienia z dzieciństwa > www.youtube.com/watch?v=n-4aIWUKwcc&feature=related To mamy podobne wspomnienia. Pamelę też słuchałam w dzieciństwie, no w ogóle Tercetu Egzotycznego. A z tamtego okresu ... pl.youtube.com/watch?v=6Fuc20fzd-k&feature=related pl.youtube.com/watch?v=Fa9k8ff3l8c pl.youtube.com/watch?v=G-lnKUlILYU Tych piosenek z dzieciństwa i nastolatkości, których nie zapomnę, mam dużo. Moja babcia non stop słuchała muzyki, z Bambina. Niedzielne spotkania, wakacyjne pobyty. Zawsze w tle była muzyka. Różna. Trochę tych czarnych płyt mam do dziś. Tylko Bambina nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: wspomnienia 23.07.08, 23:13 pierwsza płyta z dawien dawna jaką pamiętam grana w kółko na starym gramofonie to właśnie Fogg...:) i Donna Summer Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: wspomnienia 23.07.08, 23:16 to znaczy nie! pierwsze płyty były z bajkami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy a na weekend zostawiam 04.07.08, 14:21 www.youtube.com/watch?v=JphZR3S1QpY&feature=related coś Gościa z mojej szkoły :)) udanego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
altinka na rozstanie 04.07.08, 18:10 dwausmiechy napisała: > > www.youtube.com/watch?v=JphZR3S1QpY&feature=related > coś Gościa z mojej szkoły :)) > udanego weekendu! johnwayneagunia.wrzuta.pl/audio/6NlXnmBbx1/stasiek_wielanek_-_wiezienne_rozstanie Udanego Tobie rownież! ( połączę przyjemne z pożytecznym, pół na pół, praca ) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy odejścia i powroty 23.07.08, 23:08 pl.youtube.com/watch?v=JVRt8Bx7JDY&feature=related pl.youtube.com/watch?v=2cjqdNqGZdc Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: odejścia i powroty 24.07.08, 19:02 :) Odejścia, o zabieraniu ze sobą ... Była (jest) taka piosenka. On odchodził. A ona prosiła, żeby wziął ją ze sobą. Mogła być dla niego tam żoną, siostrą, nawet obcą. Żony nie chciał bo miał, siostry też nie - bo też miał. A obca była mu niepotrzebna. Słuchając Republiki pomyślałam o Przemyk. A potem była ona. I to w jakim utworze ... Na wieczór pl.youtube.com/watch?v=djX0lhz76zI I pl.youtube.com/watch?v=TAVweVW2neY :) p.s. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy spacerując 25.07.08, 21:13 ooch, brakuje mi tu tego piasku.. i fal liżących bose stopy.. i słonego wiatru we włosach :) spacerując po wrzuto-youtubach znajduję zaś perełki -muszelki : zubrzycki.wrzuta.pl/audio/91bnR7mBf6/tango_brutalnie_porzuconej_-_muz_slawomir_zubrzycki_sl.er-ka_spiewa_beata_paluch pl.youtube.com/watch?v=igv0_Vjw-Ts&feature=related na długie "barowe" wieczory wspomnień:) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Ach te klimaciki :) 26.07.08, 08:53 pl.youtube.com/watch?v=r7rnKqPfd34 pl.youtube.com/watch?v=UDChVCwh9kg, a w tym pl.youtube.com/watch?v=tlUDpsnkgmI (!!) i jeszcze pl.youtube.com/watch?v=dF1fBsTMqQY Pozdrawiam śniadaniowo, przy kawie i jajecznicy (dobrałam sobie klimaty, nie ma co:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Ach te klimaciki :) 26.07.08, 13:41 Super :)) Dzięki za przypomnienie Te filmy nigdy sie nie zestarzeją, Nikuś boski, a przewodnia melodia z Vabank podrywa do działania że ażżż... :)) Pamietam jak dawno temu bodajże w niedzielne popołudnia w TV była seria "w starym kinie", zasiadaliśmy całą rodzina zaraz po obiedzie :)) bardziej "obowiązkowe" niż teleranek :) pl.youtube.com/watch?v=7ZMDQ1tPSZI&feature=related pl.youtube.com/watch?v=dkt_IebF0bw&feature=related pl.youtube.com/watch?v=x1p6yEz3Q-M&feature=related i ulubione mojej mamy pl.youtube.com/watch?v=6Fuc20fzd-k&feature=related i "wróć do Sorrento".. mmm... :) Miłego dnia, (do mnie przybył na Rozstaje2008 ten Pan pl.youtube.com/watch?v=QzyoqDz04v4&feature=related więc oddam mu się wieczorem :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Ach te klimaciki :) 26.07.08, 19:41 Zdolny ten Pan. Podziwiam ludzi, którzy Coś Takiego albo Podobnego potrafią (już na innym instrumencie). Ja to tylko na nerwach chyba umiem grać. Jak się uprę. Cykl "W starym kinie" i S.Janicki w ciemnych okularach. Oglądałam, oglądałam. Prawie obowiązkowo. Podkochiwałam się w Żabczyńskim. Anna German, Fogg - pisałam Ci tam wyżej, to wiesz. Lubię. P.S. Rozstaje 2008. Niech Ci miło będzie. A to, na pełnym ekranie, dobrze się tego słucha i ogląda, mi teledyski.onet.pl/10174,1106359,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
saszka77 Re: Kobranocka 27.07.08, 23:07 I ja wtrące swoje trzy grosze. Dobrze się przy tym gadało i piło swego czasu małą ilość zmrożonej wódeczki: www.youtube.com/watch?v=hWEOaosGDi0 www.youtube.com/watch?v=KLtRKy_SNPw, itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Wysocki 30.07.08, 00:39 pl.youtube.com/watch?v=U_iWjeSdAJc pl.youtube.com/watch?v=8tj9YqlQ7es&feature=relatedogień. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Wysocki 30.07.08, 17:23 dwausmiechy napisała: > pl.youtube.com/watch?v=U_iWjeSdAJc > pl.youtube.com/watch?v=8tj9YqlQ7es&feature=relatedogień. Czy lubisz? Ja bardzo lubię ballady i romanse, oczywiście:) rosyjskie pl.youtube.com/watch?v=-tBDELky7Mc&feature=related To jest ta piosenka, o której pisałam wyżej, przy "odchodząc zabierz mnie", pozdrawiam Cię muzycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
saszka77 Re: Wysocki 31.07.08, 12:15 Skoro w kręgach rosyjskich, dorzucę i Marinę Vlady.Całkiem ładny ten jej liryczny sopran?, choć może klimat nie taki "bojowy":) www.youtube.com/watch?v=OnWwx1Kp_A0 Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Wysocki 31.07.08, 18:06 saszka77 napisała: > Skoro w kręgach rosyjskich, dorzucę i Marinę Vlady.Całkiem ładny ten > jej liryczny sopran?, choć może klimat nie taki "bojowy":) > > www.youtube.com/watch?v=OnWwx1Kp_A0 Dobrze mi się tego teraz posłuchało :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Romantycznie niech będzie bardzo :) 31.07.08, 18:47 www.youtube.com/watch?v=nCswrmH7FZQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Romantycznie niech będzie bardzo :) 31.07.08, 20:38 mając jakieś 12 lat przeżywalam tragedię bo w "gminnej bibliotece publicznej" zgubili jeden tom "Wojny i pokoju" i nie wiedziałam co dalej :)) ach,te ...romanse ;) Miłeńka moja.. dziś ostatnia noc lipcowa, a ja polecam Noc czerwcową www.youtube.com/watch?v=HoxgHn4ed4k&feature=related www.youtube.com/watch?v=EntfZ-2180A&feature=related i jeszcze www.youtube.com/watch?v=KL0KNYT5MQU&feature=related mmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Wysocki 31.07.08, 21:09 Podoba mię się :) A ja wreszcie znalazłam coś co Mam śpiewała mi do kołyski :)) śpiewała oczywiście w tłumaczeniu z rosyjskiego ludowego na polski ludowy :) www.youtube.com/watch?v=s4q-l4nwPEo Odpowiedz Link Zgłoś
saszka77 Re: Wysocki 31.07.08, 22:15 Ale miło się porobiło:) Tę piosenkę Rosenbauma też lubię:) www.youtube.com/watch?v=6w3UTJnPlHg Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Wysocki 01.08.08, 23:10 dobrze "nowości" posłuchać :) i coraz łatwiej mi idzie czytanie znowu cyrylicy-pozapominałam troochę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka posmęcę 01.08.08, 20:54 archaniol03.wrzuta.pl/audio/kZkBv1bmak/zanna_biczewska_on_mnie_nie_kochal anonimowo.wrzuta.pl/audio/kLal71BF01/natalia_iwanowa_ech_ty_babo lidkaaa.wrzuta.pl/audio/7jySqyy5S6/ja_nie_odchodze_kiedy_trzeba_-_natalia_iwanowa Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: posmęcę 01.08.08, 23:03 aaa...bo przez te miłości to same dramaty :) www.youtube.com/watch?v=3X-Q4nmYqc4&feature=related i jeszcze coś ze staroci Mamy z winylu www.youtube.com/watch?v=aN-tNwcJosg i z ulubionych bardów lat durnych i chmurnych www.youtube.com/watch?v=a_4ai7tAwe0&feature=related dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka czunga czanga :) 02.08.08, 09:44 Taa ... same dramaty ... pierwsza miłość, druga miłość, trzecia miłość (jest jeszcze jakaś w piosenkach?), pierwsza ostatnia, ostatnia pierwsza ... olala; ja czekam na czas, jak już nie dowidzę i nie dosłyszę, wtedy w tych sprawach na pewno wszystko staje się prostsze:) a dziś www.youtube.com/watch?v=9ItV_W-pT5c&feature=related :) P.S. Doktora Żywago wyjęłaś mi z myśli. Pomyślałam jeszcze o "Lecą żurawie". Udanego dnia, w rytm czungi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: czunga czanga :) 03.08.08, 22:08 nooo :))) po weekendzie z czunga czangą to ja mam taką ripostę (z braku Murzynka Bambo w odpowiednim klimacie) nu zajac..nu pogodi! www.youtube.com/watch?v=oVhKLl_Zvmc mrrrrr:) ps. pierwsza druga czy dziesiąta...ktoś miłości znów poplątał :)) nie ma co czekać na starość- lepiej nie zastanawiać się za dużo się już dziś bo... pl.youtube.com/watch?v=ZKB-Us5mYZI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: czunga czanga :) 03.08.08, 22:13 a jeszcze bardziej BO... pl.youtube.com/watch?v=wkY4QKg0v9c&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Bezpańska miłość 05.08.08, 20:53 dwausmiechy napisała: > a jeszcze bardziej BO... > pl.youtube.com/watch?v=wkY4QKg0v9c&feature=related to chodzi pewnie o tę miłość www.wrzuta.pl/audio/jIlj42u1eO/s._kozlowska_- _bezpanska_milosc Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Bezpańska miłość 07.08.08, 20:34 to wieczne wędrowanie :) cineczka.wrzuta.pl/audio/wGeNgEbTYe/alicja_majewska_podroza_kazda_milosc_jest Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Miłość 08.08.08, 17:44 dwausmiechy napisała: > to wieczne wędrowanie :) > > cineczka.wrzuta.pl/audio/wGeNgEbTYe/alicja_majewska_podroza_kazda_milosc_jest Ta miłość. pl.youtube.com/watch?v=EmY1cZzC1lw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Miłość 10.08.08, 09:04 oooo..dzięki :) to z moich ulubionych studenckich :) bo, żeby nie kończyła się pl.youtube.com/watch?v=WhJEktemqyM Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: czunga czanga :) 05.08.08, 20:35 dwausmiechy napisała: > nooo :))) po weekendzie z czunga czangą to ja mam taką ripostę (z braku Murzynka > Bambo w odpowiednim klimacie) > > nu zajac..nu pogodi! > > www.youtube.com/watch?v=oVhKLl_Zvmc > mrrrrr:) Uwielbiałam Wilka i Zająca :) > > > ps. pierwsza druga czy dziesiąta...ktoś miłości znów poplątał :)) > nie ma co czekać na starość- lepiej nie zastanawiać się za dużo się już dziś bo... > pl.youtube.com/watch?v=ZKB-Us5mYZI&feature=related Tak, tak jest. Wiem. Ale też ... anka22zet.wrzuta.pl/audio/y6HAbgO6uJ/edyta_geppert_idz_swoja_droga Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: czunga czanga :) 07.08.08, 20:19 > Uwielbiałam Wilka i Zająca :) zwierzątka ogólnie muzykalne są :)) www.youtube.com/watch?v=FPNVWX0rYcI&feature=related www.youtube.com/watch?v=c_67OOMU_Fs Odpowiedz Link Zgłoś
altinka zwierzątka i stworki 08.08.08, 17:51 dwausmiechy napisała: > > > Uwielbiałam Wilka i Zająca :) > > zwierzątka ogólnie muzykalne są :)) > > www.youtube.com/watch?v=FPNVWX0rYcI&feature=related > www.youtube.com/watch?v=c_67OOMU_Fs i jeszcze żwirek i muchomorek (stworki ale się ładnie tuliły w rytm muzyki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: zwierzątka i stworki 10.08.08, 09:05 i Zaczarowany ołówek, i Rumcajs z Hanką :)).. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zwierzątka i stworki 10.08.08, 09:06 a Balbina?? gdzie jest Balbina? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: zwierzątka i stworki 10.08.08, 09:19 i jeszcze Makowa Panienka z jakimś podejrzanym motylem o nieczystych zamiarach:))) ale wolałam Kota Filemona Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: zwierzątka i stworki 10.08.08, 19:35 viviene napisała: > a Balbina?? gdzie jest Balbina? Proszę, oto ona, w całej postaci :) pl.youtube.com/watch?v=GfhzhlX4fkw Odpowiedz Link Zgłoś
altinka "panie, to były dobranocki" 10.08.08, 19:33 dwausmiechy napisała: > i Zaczarowany ołówek, i Rumcajs z Hanką :)).. I Koziołek Matołek, Colargol, Baltazar Gąbka (i karrrramba) I ... pl.youtube.com/watch?v=Bo4dYjb5Rro itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy a pamiętasz.. 04.08.08, 22:00 pierwsze dyskoteki? pl.youtube.com/watch?v=EpgXFcNXjBs&feature=related pl.youtube.com/watch?v=ocegs9GjYe4&feature=related pl.youtube.com/watch?v=P8G0zOOFn-I&feature=related pl.youtube.com/watch?v=-_FuFfeLEN0&feature=related z wtedy jeszcze nieokiełzaną Beatką ...i fryzury menów a'la Limahl.. i koniecznie to , umca umca i obrocik :))) : pl.youtube.com/watch?v=Ctu2Yv77tL8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: a pamiętasz.. 05.08.08, 21:07 dwausmiechy napisała: > pierwsze dyskoteki? > > > pl.youtube.com/watch?v=EpgXFcNXjBs&feature=related > pl.youtube.com/watch?v=ocegs9GjYe4&feature=related > pl.youtube.com/watch?v=P8G0zOOFn-I&feature=related > pl.youtube.com/watch?v=-_FuFfeLEN0&feature=related z wtedy jeszcze > nieokiełzaną Beatką > > ...i fryzury menów a'la Limahl.. > > i koniecznie to , umca umca i obrocik :))) : > pl.youtube.com/watch?v=Ctu2Yv77tL8&feature=related Meluzynę uwielbiam(wciąż) i Co mi panie dasz(też). Pamiętam, że Szklanej pogody nie rozumiałam. Wandy i Bandy nie lubiłam, jak pamiętam. Ale za to Lady Pank z tamtych czasów ... Papa Dance, no tak ... :) Słuchało się Ale dziś ten głos :) pl.youtube.com/watch?v=g1lzCzKyn48 Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: a pamiętasz.. 07.08.08, 20:39 pl.youtube.com/watch?v=SPnEpzUy2V4&feature=relatedi jeszcze pl.youtube.com/watch?v=vLU-1fxG20c&feature=related :)) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: a pamiętasz.. 08.08.08, 17:57 dwausmiechy napisała: > > pl.youtube.com/watch?v=SPnEpzUy2V4&feature=relatedi > jeszcze > pl.youtube.com/watch?v=vLU-1fxG20c&feature=related > :)) to ja jeszcze dorzucę rabitator.wrzuta.pl/audio/eMQagzOrfr/oddzial_zamkniety_-_andzia aaaa teeeeraz malyp.wrzuta.pl/audio/qhjHIlHk0i/jacek_zwozniak_- _ragazzo_da_napoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: a pamiętasz.. 10.08.08, 09:12 :)) a potem realia: pl.youtube.com/watch?v=JQkhJSFgpjs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Hm... 10.08.08, 19:40 dwausmiechy napisała: > :)) > > a potem realia: > > pl.youtube.com/watch?v=JQkhJSFgpjs&feature=related Albo tak potem jaszczurka32.wrzuta.pl/audio/hjE3o4XEPY/ewa_bem_- _wyszlam_za_maz_zaraz_wracam P.S. Windą do nieba ... mam skojarzenia nie "merytoryczne" ale ta piosenka kilka lat temu ... hm. Pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Hm... 21.08.08, 19:02 Z "Windą.." mam zdecydowanie zabawne skojarzenia , wbrew wymowie tekstu :) wesołe wakacje sprzed kilku lat i w kontynuacji melodia przewodnia pewnego wesela :) bo można by tak pl.youtube.com/watch?v=CXop4rfdxPg&feature=related ...ale i tak pl.youtube.com/watch?v=oQJUux7qSCA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
osv Hm... 21.08.08, 19:49 ...mozna i tak ; )) pl.youtube.com/watch?v=IHdt9xuhzE0 ...i dla kontrastu, przez sympatie: pl.youtube.com/watch?v=aw_cw9cEsFo P.S. ...z dyskotek pamietam "REMONT" ; )) Pozdrawiam : )) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Hm... 23.08.08, 11:16 co za profanacja;))) tak zwyczajnie pl.youtube.com/watch?v=RbConF3bzi4 :) bo chyba pl.youtube.com/watch?v=ma2OHnK3u1I&feature=related a co do Remontu...to na czasie :)) pl.youtube.com/watch?v=W-LJzRvZyXw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Hm... 23.08.08, 18:41 osv napisała: > ...mozna i tak ; )) > > pl.youtube.com/watch?v=IHdt9xuhzE0 > > ...i dla kontrastu, przez sympatie: > > pl.youtube.com/watch?v=aw_cw9cEsFo > > P.S. > > ...z dyskotek pamietam "REMONT" ; )) > Pozdrawiam : )) To ja tylko przez sympatię, za to na przykład pl.youtube.com/watch?v=roqTuIp-VMI Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Letni czas 23.08.08, 17:45 dwausmiechy napisała: > Z "Windą.." mam zdecydowanie zabawne skojarzenia , wbrew wymowie tekstu :) > wesołe wakacje sprzed kilku lat i w kontynuacji melodia przewodnia pewnego wesela :) > > bo można by tak > pl.youtube.com/watch?v=CXop4rfdxPg&feature=related > ...ale i tak > pl.youtube.com/watch?v=oQJUux7qSCA&feature=related :) Moja skojarzenia z Windą do nieba okraszę tę piosenką. Niech będzie dużą przenośnią do historii pewnej znajomości www.wrzuta.pl/audio/uIpJTSdf1s/wojciech_mlynarski_-_zniwna_dziewczyna A dziś, hm ... pl.youtube.com/watch?v=tdQ_z6LgzMQ&feature=related i :) pl.youtube.com/watch?v=_Q6RfWqF8hs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Bynajmniej nie "tę" piosenką :) 23.08.08, 18:32 www.wrzuta.pl/audio/8xqbsYhTMi/bynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
osv Bynajmniej ... 23.08.08, 19:58 ...tej historii nie znam : )) Nie stalam na peronie, ja bylam na decku ; )) ...ale Wojtka M. UWIELBIAM ; ))))) pl.youtube.com/watch?v=k31ovvqvzoc Odpowiedz Link Zgłoś
saszka77 i coś w stylu retro? 06.10.08, 12:36 Dziś mię wzięło na jesienne wspominki :)i obrachunki? pl.youtube.com/watch?v=PbWULu5_nXI pl.youtube.com/watch?v=C1KtScrqtbc Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: i coś w stylu retro? 08.10.08, 20:11 Posłuchałam ... :) Ja ...nie robię już obrachunków, przestałam, ale np. ta piosenka kiedyś mi się z nimi kojarzyła pl.youtube.com/watch?v=MBpyuYgfCWA Odpowiedz Link Zgłoś