dziewczyna.z.bagien 19.07.08, 15:45 ...stygną niezależnie od pogody...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A1i3n Serca? IP: *.centertel.pl 19.07.08, 20:11 Wymienmy je na zastrzyki z botoksu gdzies w okolicach ust, zeby zawsze miec usmiech na twarzy i juz nigdy nie byc smutnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Serca? 19.07.08, 20:21 A Alien wciąż ten sam, bez względu na pogodę,Biuro Bezsensownych Porady czynne całą dobę, przez wszystkie pory roku:))) Tak trzymaj Alien,jesteś moim idolem, a nawet Idolem:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt bagna tez stygna :) 19.07.08, 21:35 a nawet wysychaja. Z Wizny niedlugo nic (Ci) nie zostanie. i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Stygną i wysychają.. 20.07.08, 10:01 ...podobnie jak niektórzy faceccci:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Stygną i wysychają.. 21.07.08, 02:55 no takoz to i jest. jednak to lepsze , niz tycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Nie wierzę, że to mówię 21.07.08, 12:06 ale zgadzam się z Tobą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n Dziekuje i wzajemnie :) IP: *.centertel.pl 19.07.08, 22:40 Dla mnie jestes damskim czarnym koniem tego forum :) W zasadzie powinienem napisac klacz, szkapa, chabeta, kobyla, ale taki zwrot tez chyba jest poprawny :) PS: Nie lekcewaz moich rad - jeszcze kilka lat minie i je docenisz :) tyle, ze podobno te zastrzyki trzeba powtarzac co rok, bo inaczej uuu - lepiej nie mowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Dziekuje i wzajemnie :) 20.07.08, 09:48 Pamiętam, że kiedyś obiecałam sobie nie reagować na Twoje wpisy. I co? I brak konsekwencji ukarał mnie wizją szkapy z chrapami z botoxu:))Dzięki:-* Miłej niedzieli. Tylko nie przebywaj za dużo na słońcu, żeby Ci nie zaszkodziło:) [jeszcze bardziej...] :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n Re: Dziekuje i wzajemnie :) IP: *.centertel.pl 20.07.08, 10:32 Ja tylko prowokuje. Jak przez pomylke wlacze telewizor lub zobacze w kiosku okladki kolorowych pism, to widze bardzo duzo "szkap na botoksie". To bardzo dobrze o Tobie swiadczy, jezeli dotykaja Cie tego typu aluzje. Zastanawiam sie, na ile, w dzisiejszym swiecie, ludzi stac na komfort psychiczny, zeby NORMALNIE sie zestarzec, jak czlowiek, w otoczeniu bliskich. Milej niedzieli rowniez, DzB :) Odpowiedz Link Zgłoś