Dodaj do ulubionych

do zahedana pare pytan

30.09.03, 00:04
1. Czemu do messji zaczales pisac na privy, mimo ze atrakcyjna kobieta nie
jest patrzac na jej wpisy - wrecz przeciwnie.Poza tym messja miezka poza
Polska

2. Skad osoba "ja" wiedziala jaka masz profesje

3. Dlaczego white.falcon przestala za Toba gonic?
Obserwuj wątek
    • messja Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 00:15
      krawca napisał:

> 1. Czemu do messji zaczales pisac na privy, mimo ze atrakcyjna kobieta nie
      > jest patrzac na jej wpisy - wrecz przeciwnie.Poza tym messja miezka poza
      > Polska
      >
      > 2. Skad osoba "ja" wiedziala jaka masz profesje
      >
      > 3. Dlaczego white.falcon przestala za Toba gonic?

na wypadek, gdyby niektore osoby mialy "watpliwosci" nigdy nie logowalam sie
      jako "krawca":P

a wyjasniam bo ostatnio rozne, przedziwne podejrzenia pod moim adresem sa
      wysuwane:PPP

i jeszcze jedno: nie mam pojecia skad sie wzielo trzecie pytanie, a zreszta
      pierwsze tez: bo ja strasznie atrakcyjna jestem:PPPPPPPPPPPP
      • krawca Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 00:21
        messja napisała:

> i jeszcze jedno: nie mam pojecia skad sie wzielo trzecie pytanie, a zreszta
        > pierwsze tez: bo ja strasznie atrakcyjna jestem:PPPPPPPPPPPP

Wyglada raczej na zgorzkniala stara panne, ktora ma pretensje do calego swiata
        ze nikt jej nie chce.
        • messja do krawca, poza tematem watku 30.09.03, 00:29
          krawca napisał:

> messja napisała:
          >
          > > i jeszcze jedno: nie mam pojecia skad sie wzielo trzecie pytanie, a zreszt
          > a
          > > pierwsze tez: bo ja strasznie atrakcyjna jestem:PPPPPPPPPPPP
          >
          > Wyglada raczej na zgorzkniala stara panne, ktora ma pretensje do calego
          swiata
          > ze nikt jej nie chce.

:))) skoro taka jest twoja opinia, to pewno bieze sie z wlasnych doswiadczen,
          bo ja sobie nie przypominam, bym kiedykolwiek sie zalila, ze nikt mnie nie
          chce:)

pytam wiec w zwiazku z zapodanym przez ciebie teraz tematem: a kto ciebie
          chce?:)

p.s.
          zeby nie tracic sposobnosci dowiedzenia sie sie jakie sa odpowiedzi na
          postawione w watku trzy paytania, moje pytanie nalezy traktowac marginalnie i
          skierowane tylko do krawca:P
        • white.falcon Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 00:29
          Krawca, czy Ci coś zaszkodziło? Chce mi się powiedzieć: "I Ty, Brutusie...".
          Starą panną nie jestem (zresztą, stara nie jestem), to mogę stwierdzić z całą
          stanowczością i do zgorzknienia mi daleko. :)

Pozdrv.:)
          P.S. W życiu nie zgadniesz jaki mam stan cywilny, bo jest bardzo rzadko
          spotykany - raz na dobrych 1000 osób. Trzeba zostać obdarzonym ciekawym życiem,
          albo pokaranym, jak kto uważa, by mieć to, co się ma. Z góry zaznaczam, nie
          narzekam.;)
          • krawca Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 00:39
            white.falcon napisała:

>> Pozdrv.:)
            > P.S. W życiu nie zgadniesz jaki mam stan cywilny, bo jest bardzo rzadko
            > spotykany - raz na dobrych 1000 osób.

zyjesz w lezbijskim zwiazku???

p.s. co do starej panny - to bylo skierowane do messji. Jestem pewien ze jest
            bardzo nieatrakcyjna kobieta, bo atrakcyjne nie maja zolci w sobie.
            • messja Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 00:46
              > p.s. co do starej panny - to bylo skierowane do messji. Jestem pewien ze jest
              > bardzo nieatrakcyjna kobieta, bo atrakcyjne nie maja zolci w sobie.

a ja jestem pewna ze sadzisz ludzi wedlug "wlasnej miarki":PPPPPP

p.s.
              gratuluje zjednywania sobie przychylnosci swoimi wpisami:PPPPPPPPPP
            • white.falcon Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 01:00
              krawca napisał:

> zyjesz w lezbijskim zwiazku???
              >
              >
              > p.s. co do starej panny - to bylo skierowane do messji. Jestem pewien ze jest
              > bardzo nieatrakcyjna kobieta, bo atrakcyjne nie maja zolci w sobie.

Ależ skąd!!! Zdecydowanie i jednoznacznie gustuję w Panach!!! Myślałam, że już
              nic gorszego na mój temat nikt nie wymyśli. Czuję się - tu mówię szczerze -
              urażona takimi podejrzeniami. :(

• Gość: facet Re: hi, hi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 07:57
                bez komentarza :)

white.falcon napisała:

> krawca napisał:
                >
                > > zyjesz w lezbijskim zwiazku???
                > >
                > >
                > > p.s. co do starej panny - to bylo skierowane do messji. Jestem pewien ze j
                > est
                > > bardzo nieatrakcyjna kobieta, bo atrakcyjne nie maja zolci w sobie.
                >
                > Ależ skąd!!! Zdecydowanie i jednoznacznie gustuję w Panach!!! Myślałam, że
                już
                > nic gorszego na mój temat nikt nie wymyśli. Czuję się - tu mówię szczerze -
                > urażona takimi podejrzeniami. :(
                >
                > Pozdrv.:)
                • white.falcon Re: hi, hi, 30.09.03, 20:33
                  A skomentuj, Facet. Zawsze masz ciekawe przemyślenia. No i nie wiem, z czyjego
                  stwierdzenia się śmiejesz.:)

• Gość: facet Re: hi, hi, hi, hi, hi, hi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 08:23
                    Oj, boję się, że tym razem te moje przemyślenia mogą być za
                    bardzo "ciekawskie" :)

p.s.: a zgadnij, z czyjego stwierdzenia ?:)

white.falcon napisała:

> A skomentuj, Facet. Zawsze masz ciekawe przemyślenia. No i nie wiem, z
                    czyjego
                    > stwierdzenia się śmiejesz.:)
                    >
                    > Pozdrv.:)
                    • white.falcon Re: hi, hi, hi, hi, hi, hi 01.10.03, 23:54
                      Facet, Ty i jakieś banie się? Od kiedy? ;)

P.S.: Nie zgadnę, bo wnioskując z Twojego zdania o Paniach i ich miejscu w
                      życiu, jesteśmy zbyt głupie, by stać nas było na rozwiązywanie aż tak
                      inteligentnych zagadek. IQ nam nasze niepozwala. ;)
      • Gość: zahedan Re: do zahedana pare pytan IP: *.protonet.pl 30.09.03, 15:17
        messja napisała
        >
        > na wypadek, gdyby niektore osoby mialy "watpliwosci" nigdy nie logowalam sie
        > jako "krawca":P
        a skad my wiedziec ze to prawda byc
        >
        > a wyjasniam bo ostatnio rozne, przedziwne podejrzenia pod moim adresem sa
        > wysuwane:PPP
        >
        > i jeszcze jedno: nie mam pojecia skad sie wzielo trzecie pytanie, a zreszta
        > pierwsze tez: bo ja strasznie atrakcyjna jestem:PPPPPPPPPPPP
        strasznie? i straszno i smieszno

• messja Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 15:43
          Gość portalu: zahedan napisał(a):

> messja napisała
          > >
          > > na wypadek, gdyby niektore osoby mialy "watpliwosci" nigdy nie logowalam s
          > ie
          > > jako "krawca":P
          > a skad my wiedziec ze to prawda byc
          > >
          > > a wyjasniam bo ostatnio rozne, przedziwne podejrzenia pod moim adresem sa
          > > wysuwane:PPP
          > >
          > > i jeszcze jedno: nie mam pojecia skad sie wzielo trzecie pytanie, a zreszt
          > a
          > > pierwsze tez: bo ja strasznie atrakcyjna jestem:PPPPPPPPPPPP
          > strasznie? i straszno i smieszno

zahedan tobie juz wszystko z tej frustracji sie pomylilo:
          1) to nie ja zadawalam ci pytania na tym watku, wiec mnie znowu nie zaczepiaj
          2) na temat mojego wygladu i tak mozesz tylko spekulowac - bo mnie nigdy nie
          widziales.

p.s.
          mam nadzieje, ze to nie wstyd kaze ci udawac, ze nie zauwazyles pytan do ciebie
          skierowanych na tym watku:P
          • Gość: zahedan Re: do zahedana pare pytan IP: *.protonet.pl 30.09.03, 16:10
            o!!! ty przeoczyc inna pytanie misio
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8130833
            • messja Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 16:17

> o!!! ty przeoczyc inna pytanie misio
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8130833

nie przeoczyc - tylko ci juz dawno dopowiedziec: i na priv. i na forum. a
              powtarzac sie nie lubie, bo nie jestem "zdarta plyta".poza tym pytania krawca
              bylo do ciebie, a nie do mnie i przyczepiajac sie znowu do mnie, pokazujesz
              tylko, ze masz jakis problem ze soba:)
              • Gość: zahedan Re: do zahedana pare pytan IP: *.protonet.pl 30.09.03, 16:27
                messja napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
                >
                > > o!!! ty przeoczyc inna pytanie misio
                > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8130833
                >
                > nie przeoczyc - tylko ci juz dawno dopowiedziec: i na priv. i na forum. a
                > powtarzac sie nie lubie, bo nie jestem "zdarta plyta".poza tym pytania
                krawca
                > bylo do ciebie, a nie do mnie i przyczepiajac sie znowu do mnie, pokazujesz
                > tylko, ze masz jakis problem ze soba:)
                mylisz fakty misiu to ty pare minut wczesniej napisać "mam nadzieja ze to nie
                wstyd nie pozwala ci odpowiedziec na te pytania" a skoro krawca TE pytanie
                zadac to czmu ty sie martwic o brak moja odpowiedz?
                myslec ty misio trocha wiecej przy pisaniu post

a na pytanie zawarte w ta link ty nigdy nie potrafic odpowiedziec
                • messja Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 16:35

> mylisz fakty misiu to ty pare minut wczesniej napisać "mam nadzieja ze to nie
                  > wstyd nie pozwala ci odpowiedziec na te pytania" a skoro krawca TE pytanie
                  > zadac to czmu ty sie martwic o brak moja odpowiedz?

ja sie nie martwic - ja obserwowac twoje zachowanie i wyciagac wnioski:)

> a na pytanie zawarte w ta link ty nigdy nie potrafic odpowiedziec

moze nie odpowiedzialam tak jakbys sobie zyczyl (nic na to nie poradze) ale
                  odpowiedzialam - zalozylam watek definiujacy slowo frustrat i wytlumaczylam ci
                  na priv., ze pretekst "wszyscy" to troche malo by usprawiedlic zakladanie
                  prowokacyjnych i glupic watkow na moj temat. poza tym kilku frustratow to nie
                  wszyscy i slaby to argument by sie migac od odpowiedzi na pytania DO CIEBIE
                  postawionych i wciaz, jak ta "ZDARTA PLYTA", za mna lazic:)
    • Gość: Frezja Re: do zahedana pare pytan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 16:05
      Ja mogę odpowiedziec na trzecie pytanie ---White.falcon nie gustuje w żonatych
      facetach, pisała na fr wiele razy ,a Zahedan jest żonaty.
      • messja Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 16:18
        Gość portalu: Frezja napisał(a):

> Ja mogę odpowiedziec na trzecie pytanie ---White.falcon nie gustuje w
        żonatych
        > facetach, pisała na fr wiele razy ,a Zahedan jest żonaty.

:)))
        no nie wiem - po spotkaniu sprawiala wrazenie bycia pod wrazeniem:))))
        • krawca Re: do zahedana pare pytan 30.09.03, 23:35
          Nietrudno sie domyslec czemu zahedan zaczal do Ciebie pisac.
          Zeby Ciebie "namowic" zebys nie psula atmosfery na Forum.
          • messja Re: do zahedana pare pytan 01.10.03, 01:36
            krawca napisał:

> Nietrudno sie domyslec czemu zahedan zaczal do Ciebie pisac.
            > Zeby Ciebie "namowic" zebys nie psula atmosfery na Forum.

jak widac marnowal czas. powinnien byl w tym czasie pisac do ciebie:PPPPPPPPP
    • Gość: zahedan Re:do krawca odpowiedzi kilka IP: *.protonet.pl 30.09.03, 23:47
      krawca napisał:

> 1. Czemu do messji zaczales pisac na privy, mimo ze atrakcyjna kobieta nie
      > jest patrzac na jej wpisy - wrecz przeciwnie.Poza tym messja miezka poza
      > Polska
      poniewaz zło pociągać bardziej niż dobro i poza tym ja liczyć na możność
      wyemigrowania z polska do mnóstwo bardziej bogata kraj
      >
      > 2. Skad osoba "ja" wiedziala jaka masz profesje
      ona żle wiedziec bo ja sie weterynaria zajmować a nie ludziowa medycyna
      >
      > 3. Dlaczego white.falcon przestala za Toba gonic?
      bo gdy ona mnie zobaczyć w real to stwierdzić,że ja wyglądać jak połączenie
      Nosferatu i Quasimodo,a która kobieta takiego facet by chcieć :-(((
      • krawca Re:do krawca odpowiedzi kilka 01.10.03, 00:17

>> > 3. Dlaczego white.falcon przestala za Toba gonic?
        > bo gdy ona mnie zobaczyć w real to stwierdzić,że ja wyglądać jak połączenie
        > Nosferatu i Quasimodo,a która kobieta takiego facet by chcieć :-(((

W to powyzej nie wierze.
        A tak poza tym dziekuje za logiczne o wyczerpujace odpowiedzi. Juz rozumiem :-)
        Jest w tym sens.
        • Gość: zahedan Re:krawca ty to...? IP: *.protonet.pl 01.10.03, 00:27
          chłop czy kobita byc?
          • krawca Re:krawca ty to...? 01.10.03, 00:42

> chłop czy kobita byc?

CHLOP! a nie wierze w to trzecie bo po spotkaniu sie bitwa o Ciebie wywiazala
            miedzy kobitami.
            • Gość: zahedan Re:krawca ty to...? IP: *.protonet.pl 01.10.03, 00:49
              chłop?to czemu ty ty zadawac babskie pytania.
              • Gość: facet Re:krawca ty to...? - bo krawca to kolejny, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 08:25
                obok naszego nieodżałowanego, znikającego kolegi S., kolejny chłop bez jaj i
                spodni :)

> chłop?to czemu ty ty zadawac babskie pytania.
                • krawca Re:krawca ty to...? - bo krawca to kolejny, 01.10.03, 09:34
                  Gość portalu: facet napisał(a):

> obok naszego nieodżałowanego, znikającego kolegi S., kolejny chłop bez jaj i
                  > spodni :)

A Ty facet wiadomo kto sadzac po Twoich umizgach do Sergiusza.
                  • Gość: facet Re: błąd szewczyku-krawcowo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 10:04
                    czytaj pierdoło uważnie posty (innym zarzucasz błędy) - to S. próbował(a) mnie
                    rwać:)

krawca napisał:

> Gość portalu: facet napisał(a):
                    >
                    > > obok naszego nieodżałowanego, znikającego kolegi S., kolejny chłop bez jaj
                    > i
                    > > spodni :)
                    >
                    >
                    > A Ty facet wiadomo kto sadzac po Twoich umizgach do Sergiusza.
                    • krawca Re: błąd szewczyku-krawcowo:) 01.10.03, 10:53

> czytaj pierdoło uważnie posty (innym zarzucasz błędy) - to S. próbował(a)
                      mnie
                      > rwać:)
                      >
                      > krawca napisał:
                      >
                      > > Gość portalu: facet napisał(a):
                      > >
                      > > > obok naszego nieodżałowanego, znikającego kolegi S., kolejny chłop be
                      > z jaj
                      > > i
                      > > > spodni :)
                      > >
                      > >
                      > > A Ty facet wiadomo kto sadzac po Twoich umizgach do Sergiusza.

PRAWDA w oczy kole facecik? :-)
                      • Gość: facet Re: błąd szewczyku-krawcowo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:10
                        Jak cholera, no nie ?:)

p.s.: zmien może sobie nicka, może na krytyk_cnota, albo na odwrót ?
                        • krawca do facecikowej 01.10.03, 11:40
                          Cos ty taki przewrazliwiony na punkcie swojej orientacji seksualnej?
                          To naprawde nikogo nie obchodzi, rob sobie co chcesz. Nie musisz nikomu niczego
                          udawadniac i przestanc przynudzac.
                          • Gość: facet Re: ty młody, to chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 12:04
                            nie do mnie - spójrz się może w lustro ?:)

p.s.: ja tylko grzecznie odpisuję, a co do przynudzania, to jak na razie, ty to
                            cały czas robisz tutaj: "messja to, falcon tamto, zahedan jeszcze co innego"

krawca napisał:

> Cos ty taki przewrazliwiony na punkcie swojej orientacji seksualnej?
                            > To naprawde nikogo nie obchodzi, rob sobie co chcesz. Nie musisz nikomu
                            niczego
                            >
                            > udawadniac i przestanc przynudzac.
                          • messja Re: do facecikowej 01.10.03, 12:05
                            krawca napisał:

> Cos ty taki przewrazliwiony na punkcie swojej orientacji seksualnej?
                            > To naprawde nikogo nie obchodzi, rob sobie co chcesz. Nie musisz nikomu
                            niczego
                            >
                            > udawadniac i przestanc przynudzac.

przeciez ci niczego nie udawadnial - stwierdzal fakty. a to roznica.
                            a jedyna osoba, ktora nudzi glupimi prowokacjami na tym watku - jestes ty.
                            odejdz z forum. tylko psujesz atmosfere:)
                            • krawca Re: do facecikowej 02.10.03, 00:18
                              messja napisała:

> krawca napisał:
                              >
                              > > Cos ty taki przewrazliwiony na punkcie swojej orientacji seksualnej?
                              > > To naprawde nikogo nie obchodzi, rob sobie co chcesz. Nie musisz nikomu
                              > niczego

no tak messjo,- Ty i facecik ciotka dorotka pasujecie do siebie.
                              No widze ze werbujesz na swoich Xerowcow same ciekawe typki
                              • messja w sprawie formalnej:) 02.10.03, 00:26
                                krawca napisał:

> messja napisała:
                                >
                                > > krawca napisał:
                                > >
                                > > > Cos ty taki przewrazliwiony na punkcie swojej orientacji seksualnej?
                                > > > To naprawde nikogo nie obchodzi, rob sobie co chcesz. Nie musisz niko
                                > mu
                                > > niczego
                                >
                                > no tak messjo,- Ty i facecik ciotka dorotka pasujecie do siebie.
                                > No widze ze werbujesz na swoich Xerowcow same ciekawe typki

nie wiem czy zauwazyles, ale w powyzszej formie dyskutujesz sam ze soba, mimo,
                                ze zwracasz sie:"messjo".
                                nie bede ci przeszkadzac i licze na burzliwa dyskusje:PPPPPPPPPPPPP
                • messja Re:krawca ty to...? - bo krawca to kolejny, 01.10.03, 11:40

> obok naszego nieodżałowanego, znikającego kolegi S., kolejny chłop bez jaj i
                  > spodni :)
                  >

to juz trzeci na tym forum. mam nadzieje, ze to nie choroba i nie bedzie sie
                  roznosic na innych panow:))))))))
                  • krawca Re:krawca ty to...? - bo krawca to kolejny, 01.10.03, 11:41
                    messja napisała:
                    > >
                    >
                    > to juz trzeci na tym forum. mam nadzieje, ze to nie choroba i nie bedzie sie
                    > roznosic na innych panow:))))))))

NIe, jeszcze Ty messjo jestes chlop
                    • messja Re:krawca ty to...? - bo krawca to kolejny, 01.10.03, 11:51
                      krawca napisał:

> messja napisała:
                      > > >
                      > >
                      > > to juz trzeci na tym forum. mam nadzieje, ze to nie choroba i nie bedzie s
                      > ie
                      > > roznosic na innych panow:))))))))
                      >
                      > NIe, jeszcze Ty messjo jestes chlop

chciales powiedziec, ze mam silny charakter? no i dobrze, ze masz takie
                      wrazenie:)
            • white.falcon Re:krawca ty to...? 01.10.03, 00:53
              Ja, Krawco, nie miałam najmniejszego zamiaru "bić" się o Zahedana.
              Najzwyczajnie, nie chciałam, by mi wmawiano i to publicznie to, co nie ma
              związku z moją osobą, a do rzeczywistości nijak się nie ma. To, że ktoś
              odpowiada na wpisy konkretnych osób, niekoniecznie oznacza jakiekolwiek większe
              uczucia, niż sympatię do wpisów danej osoby, albo stanowi ustosunkowanie się do
              myśli i wypowiedzi lub problemu. Nie zostałam ani na jotę zrozumiana, więc
              poprostu zrezygnowałam z jałowej dyskusji i włączyłam sobie "ignor", by
              przypadkiem nie zostać sprowokowaną do kolejnej odpowiedzi, która znów zakończy
              się kłótnią i niezrozumieniem.

• krawca Re:krawca ty to...? 01.10.03, 01:01
                white.falcon mniejsza o uczucia, ale sympatie do niego czulas - to bylo bardzo
                wyrazne. Ta sympatia nagle sie urwala.
                • white.falcon Re:krawca ty to...? 01.10.03, 01:14
                  Sympatię mam do bardzo wielu osób, piszących na tym forum - zarówno do Panów,
                  jak i Pań. Nie dotyczy więc ta kwestia tylko Zahedana. Z pewnymi osobami lubię
                  popisać nawet na nic nie znaczące tematy, pożartować sobie, a czasem -
                  porozmawiać poważnie. I dokonywanie nadinterpretacji w związku z tym, że z kimś
                  przyjemnie wymienia się wpisy i żartuje się na forum publicznym jeszcze nie
                  oznacza niczego oprócz przyjaznego nastawienia. Jeżeli zadasz sobie trud
                  przeczytania moich wpisów archiwalnych, to zobaczysz, że chwalę nie tylko
                  Zahedana, ale wiele innych osób (w tym Panów) też.

Natomiast co dotyczy kwestii zdrobnień. Ja mam w zwyczaju tak zdrabniać,
                  odmieniając nick: Cytrynko, Takusiu (taka_tam), Meduzko, Apf-ik, Zahedanek.
                  Jest to wygodnictwo trochę z mojej strony, ale też wyraz sympatii do piszących
                  osób z mojej strony. Nikt nie zgłaszał sprzeciwu, więc uznałam, że nie jest to
                  odbierane pejoratywnie.

Sympatii zaś nikomu nie zabieram. Poprostu nie chcę uczestniczyć w jakiejś
                  kolejnej głupiej przepychance i nie tęsknie za podejrzewaniem mnie o
                  spowodowanie wszystkich plag egipskich na tym forum.

• krawca do facecika 02.10.03, 00:23
                    Mylisz sie - do zahedana nic nie mam. To jest jeden z normalniejszych ludzi na
                    tym Forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka