zakochana.w.nim 01.09.08, 20:19 mówi się, że "wraca do siebie".Czy po tęsknocie, po dniach i nocach , w których rzeczywistośc przestała istnieć, można wrócić do siebie i żyć jak gdyby miłości nie było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altinka Re: wrócić do siebie 02.09.08, 20:34 Nie zubażaj się. Przeżyłaś to. Zobaczysz co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: wrócić do siebie 02.09.08, 21:20 Kiedy się tęskni , życie przemija obok jak krajobrazy za szybą pędzącego pociągu. Ale czy wpatrując się w nie i w swoją tęsknotę naprawdę się zubaża? W życiu bez niego będzie kimś innym, kimś bogatszym o smak łez, o każde uczucie przesączone przez serce, o słowa, które będą powracać i powoli znajdować swoje odpowiedzi, aż naprawdę wszystko zrozumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Niewrócić do siebie :) 03.09.08, 18:36 nie wiedzialem, ze Najdrozszy, to Lustro na ksztalt Boga... naprawde tak uwazasz? A moze jednak kaszanka na sniadanie? moze tez byc salceson. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Niewrócić do siebie :) 03.09.08, 18:47 obrotowy napisał: > A moze jednak kaszanka na sniadanie? > moze tez byc salceson. Jak najbardziej:) Uwielbiam kaszankę, ale na obiad:) A salceson...może być na śniadanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Niewrócić do siebie :) 03.09.08, 18:58 z Toba, to moge i bez sniadania :) tylko pamietaj o skarpetkach nie lubie zimnych stop :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: wrócić do siebie 03.09.08, 19:16 dziewczyna.z.bagien napisała: (...) >Ale czy wpatrując się w nie i w swoją tęsknotę naprawdę się zubaża? (...) Nie to miałam na myśli. Nie można (?) żyć tak jakby tamtej miłości nie było. A trzeba od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: wrócić do siebie 04.09.08, 19:51 Myślę, że nie można.Czasem by się chciało, ale szczególnie mocne uczucia, nie przepływają przez nas , nie pozostawiając śladu. One nas wprost naznaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: wrócić do siebie 04.09.08, 20:38 dziewczyna.z.bagien napisała: > Myślę, że nie można.Czasem by się chciało, ale szczególnie mocne > uczucia, nie przepływają przez nas , nie pozostawiając śladu. One > nas wprost naznaczają. Tak. Odpowiedz Link Zgłoś