Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc...

IP: *.petrotel.com.pl 23.10.03, 13:21
Bardzo prosze o pomoc, chodzi mi o odwet na moim znajomym, który zrobił mi
bardzo głupi i niesmaczny dowcip. Napiszcie mi, czy sa na rynku dostepne
jakies krople lub inne afrodyzjaki, które po podaniu zadziałają w ten sposób,
ze osoba bedzie naprawde pobudzona i moze np. rozebrac sie na imprezie...
Ewentualnie moze zacznie dobierac sie nawet do najwiekszej paskudy, ktorej
normalnie by nie dotknal? Bardzo prosze o pomoc...
Obserwuj wątek
    • darotka Re: Proszę o pomoc... 23.10.03, 13:26
      to ze wybralas taki nick swiadczy ze jestes facet albo ze to prowokacja.
      PO co te wyglupy. A afrodyzjakow nie ma. Ale jest alkohol. I dorosnij
      chlopczynko.
      • Gość: sexsuczka Re: Proszę o pomoc... IP: *.petrotel.com.pl 23.10.03, 13:32
        Darotko, moge Ci udowodnic, ze nie jestem malym chlopczykiem, a ta sprawa to
        sprawa honoru ... uwierz mi. Alkohol nie jest najlepszym pomyslem, wiesz jak
        jest upije sie i tyle a tu chodzi o maly skandalik na prywatce...
        • dobroc Re: Proszę o pomoc... 23.10.03, 13:41
          A ja mysle ze ktos, kto chce szkodzic zahedanowi podszywa sie pod niego
          (IP jego). Jego wrog poprosil/a kogos, kto ma podobny adres o napisanie tego
          obrazliwego postu.
          • Gość: zahedan Re: Proszę o pomoc... IP: *.protonet.pl 23.10.03, 13:49
            dobroc napisała:

> A ja mysle ze ktos, kto chce szkodzic zahedanowi podszywa sie pod niego
            > (IP jego). Jego wrog poprosil/a kogos, kto ma podobny adres o napisanie tego
            > obrazliwego postu.
            nieeeeeeeeeeeeee.moja ip inna byc
          • arieska Re: Proszę o pomoc... 23.10.03, 13:49
            Nie wiem,czy ktos sie pod kogos podszywa,ale wyglada na to,ze jakis znudzony
            gowniarz dorwal sie do kompa.Az 3 nowe watki:ten wlasnie, drugi o sponsorowaniu
            chlopaka z Plocka i trzeci o kontaktach bi maja IP Petrotel.Jedna i ta sama
            osoba.Zenada.
            • meduza4 Re: Proszę o pomoc... 23.10.03, 14:33
              Ja już wiem -osoba ta prosi o afrodyzjak, żeby na tej prywatce dobrać się do
              swego kolegi (biorąc pod uwagę dwa pozostałe wątki wychodzi na to, że autor
              jest facetem) ponieważ w całym Płocku nie znalazł chętnego do kontaktów
              homoseksualnych (oprócz kilku ciot -jak to się pogardliwie wyraził). Nawet
              za pieniądze (sponsoring) nikt z nim nie chciał i został mu jedynie gwałt czy
              jak by to nazwać jako ostatnia szansa na zaspokojenie swych fantazji...

To tak logicznie rozumując ;-)
              A tak nielogicznie -może i jakiś gówniarz dorwał się do kompa dla zabawy.
              • samowolny Re: Proszę o pomoc... 23.10.03, 14:43
                hehehe meduza pozazdrościć celności osądu:))))))))))
                • meduza4 Re: Proszę o pomoc... 23.10.03, 14:59
                  No przeca żem umysł ścisły :-)))))
    • Gość: XXL Re: Proszę o pomoc... IP: *.petrotel.com.pl 24.10.03, 07:35
      Wy wszyscy jestescie nienormalni, wasze wywody i skojarzenia sa wrecz śmieszne,
      przeczytajcie o czym piszecie, najpierw jakas koleżanka oskarża o podszycie sie
      pod kogos, twierdzi, ze ma to samo IP - prosze zgłosić się do okulistki, druga
      nazywa ten watek bulwersujacym - dziewica sie znalazła, inni doszukuja sie
      podobienstwa z innymi postami - Boze ludzie nie wpadliscie na to, że ten
      komputer stoi w kawiarence petrotelu? Jestescie smieszni, jesli nie mieliscie
      ochoty pomoc, to VON z tad...a nie swoje mundrosci. Oskarzacie, ze to gowniarz,
      może jakiś zboczeniec, podejrzewam, że z was wlasnie taka netowa smietanka,
      grube wstretne paszczury i scisle umysly - cienkofiuty... Tragedia... zajmijcie
      sie poważniejszymi sprawami a nie naskakiwaniem - ludzie przeszyci obłudą i
      netem... detektywi zasrani...
      • waleryj Re: Proszę o pomoc... 24.10.03, 08:27
        Gość portalu: XXL napisał(a):

acha to Ty jestes ta suczka - juz wszystko jasne :-))
        • meduza4 Re: Proszę o pomoc... 24.10.03, 10:23
          Uderz w stol a nozyce sie odezwia :PPPPPPP
          Kolejny niezwiazany z owym "petrotelem" cokolwiek to jest
          i nie majacy nic wspolnego z poprzednimi watkami ;-)

A tak prawde mowiac -tylko winni sie tlumacza. Po co nam to
          wiedziec, gdzie ten komputer stoi? I dlaczego dziwnym trafem
          tyle osob wlasnie z tego komputera zaglada na to wlasnie forum
          w bardzo krotkim przedziale czasowym? Bardzo dziwna fluktuacja
          statystyczna :PPPPPPPPPPPPP
          • Gość: zahedan Re:fluktuacja............................... IP: *.protonet.pl 24.10.03, 10:47
            eeeeeeee meduza........3-4 osoba to mało aby statystyka robic.ale w sumie mało
            prawdopodobna to rzecza byc
            • meduza4 Re:fluktuacja............................... 24.10.03, 11:04
              Zaraz przyjsc kolejna 3-4 inna osoba i pisac z tym samym IP :-))))))))
              • Gość: zahedan Re:fluktuacja............................... IP: *.protonet.pl 24.10.03, 11:15
                meduza4 napisała:

> Zaraz przyjsc kolejna 3-4 inna osoba i pisac z tym samym IP :-))))))))
                ok wtedy ty opracowac statystyczne prawdopodobienstwo taka sytuacja i
                opublikowac praca w "annales forum romantica"
              • Gość: zahedan Re do meduza IP: *.protonet.pl 24.10.03, 11:17
                a swoja droga :nie znac ty taka cudowna krople???
                • meduza4 do Zahedan 24.10.03, 13:06
                  Ale na co te cudowna krople? Od wszelkich nieszczęść i chorób? Nie, taka krople
                  to ja nie znać :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka