Dodaj do ulubionych

Ona mnie oczarowała

IP: *.chello.pl 25.10.03, 21:24
Do tej pory nie wierzyłem że mozna kogoś tak polubić rozmawiajac na czacie,
od tygodnia rozmawiam z dziewczyna, która zachwyciła mnie swoja osobowoscia,
czekam na nasze rozmowy, i wciaz myśle o Niej. Bardzo mądre ma podejscie do
życia, mam ochote mówic Jej o tym co mysle, o czym marze, no o wszystkim.
Rozmawiałem na czacie z najrózniejszymi dziewczynami, i nigdy nie czułem
tego co teraz. A nie jestem nastolatkiem, mam 31 lat. Od razu zaznaczam, ze
jestem wolny, oczywiście marze o miłości, chce dać kobiecie swoje uczucia,
całego siebie, i właśnie Ona pobudziła moje uczucia. I to nie jest
wymyślanie sobie kogoś idealnego, zupełnie nie, podoba mi sie Jej
niesamowite ciepło, mądrośc życiowa, po prostu to w jaki sposób rozmawiamy.
Ona też czuje, że to nie sa takie zwykłe rozmowy. Jest też wolna, więc choć
o tym nie mówimy, to oboje liczymy, że może uda nam się zbudować wspólnie
miłość.Ona uwielbia zapach ylang-ylang, stąd mój nick. Nie mogę przestać
myśleć o naszych rozmowach. O Niej.
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: Ona mnie oczarowała 25.10.03, 22:09
      Wspaniałe. Nareszcie na FR odezwał się ktoś, kto jest kimś zachwycony ze
      wzajemnością. I potrafi w piękny sposób wyrazić zachwyt i fascynację. Doprawdy,
      ładne, a jeszcze milsze, że podzielił się miłymi uczuciami z innymi osobami,
      czytającymi to forum.:)

Znam kwiat ylang-ylang - bardzo subtelny to kwiatek o egzotycznym, lecz
      delikatnym zapachu. Ładny wybór - Pani ma dobry gust.:)

Autorze, życzę powodzenia.:)

Pozdrv.:)
    • messja Re: Ona mnie oczarowała 25.10.03, 22:14
      no dobrze, ale gdzie problem?:)

Gość portalu: ylang-ylang napisał(a):

> Do tej pory nie wierzyłem że mozna kogoś tak polubić rozmawiajac na czacie,
      > od tygodnia rozmawiam z dziewczyna, która zachwyciła mnie swoja osobowoscia,
      > czekam na nasze rozmowy, i wciaz myśle o Niej. Bardzo mądre ma podejscie do
      > życia, mam ochote mówic Jej o tym co mysle, o czym marze, no o wszystkim.
      > Rozmawiałem na czacie z najrózniejszymi dziewczynami, i nigdy nie czułem
      > tego co teraz. A nie jestem nastolatkiem, mam 31 lat. Od razu zaznaczam, ze
      > jestem wolny, oczywiście marze o miłości, chce dać kobiecie swoje uczucia,
      > całego siebie, i właśnie Ona pobudziła moje uczucia. I to nie jest
      > wymyślanie sobie kogoś idealnego, zupełnie nie, podoba mi sie Jej
      > niesamowite ciepło, mądrośc życiowa, po prostu to w jaki sposób rozmawiamy.
      > Ona też czuje, że to nie sa takie zwykłe rozmowy. Jest też wolna, więc choć
      > o tym nie mówimy, to oboje liczymy, że może uda nam się zbudować wspólnie
      > miłość.Ona uwielbia zapach ylang-ylang, stąd mój nick. Nie mogę przestać
      > myśleć o naszych rozmowach. O Niej.
      • Gość: zahedan Re: Ona mnie oczarowała IP: *.protonet.pl 25.10.03, 22:23
        po co problem byc? facet sie cieszyć i tyle
        • messja zahedan pilnowac swojego.. cokolwiek tam ma:P 25.10.03, 22:28
          Gość portalu: zahedan napisał(a):

> po co problem byc? facet sie cieszyć i tyle

ty mnie nie zaczepiac, jak ja nie ciebie pytac, bo potem znowu mi mowic
          strasznie chamskie "spadaj..."itp. zehedan nie chciec i nie umiec rozmawiac jak
          czlowiek, to niech sie sam odczepic!
      • Gość: zahedan Re :-) IP: *.protonet.pl 25.10.03, 22:23
        powodzenia!!!!!!!!
        • Gość: ylang-ylang Oczarowała mnie tak bardzo! IP: *.chello.pl 26.10.03, 11:09
          Napisałem, bo czuję ciągle Jej ciepło, bo tęsknię za naszymi rozmowami, bo
          tęsknię za Nią. Bo wciąż myślę o Niej. Bo chcemy spotkać się, i już nie mogę
          doczekać się. Już kupiłem Jej coś co bardzo lubi. W czasie tych rozmów czuję
          tak, jak już dawno nie czułem się. Po prostu chce mi się tak bardzo żyć.
          Jestem facetem, a kiedy już musimy kończyć naszą rozmowę, czuję, że mam łzy w
          oczach, to jest coś niesamowitego. Tak bardzo chciałbym z Nią zdudować naszą
          wspólną miłość.
          • white.falcon Re: Oczarowała mnie tak bardzo! 26.10.03, 12:15
            Mam nadzieję, że Wam się uda.:) Życzę powodzenia i jeszcze większego
            oczarowania w świecie realnym. I dużo szczęścia.:)

• Gość: ylang-ylang Re: Oczarowała mnie tak bardzo! IP: *.chello.pl 26.10.03, 12:50
              Dziękuje, tak bardzo chciałbym właśnie z Nią, właśnie z Nią znalezc nasze
              wspólne szczęscie. Pozdrawiam white. falcon, Twoje posty zawsze czytam z dużą
              przyjemnością. Duzo szczescia zyczę!
              • white.falcon Re: Oczarowała mnie tak bardzo! 26.10.03, 14:15
                Wzajemnie - dziękuję.:) Cieszę się także z tego, że spotkacie się szybko. To
                pozwoli Wam jeszcze bliżej poznać się i... jeszcze bardziej oczarować się
                zapewne. Wzajemnie, życzę dużo szczęścia! :)

• messja Re: Oczarowała mnie tak bardzo! 26.10.03, 12:21
            wiem dlaczego napisales, ale wiekszosc ludzi zwraca sie tutaj z jakims
            problemem, wiec jak ktos napisze o tym jaki jest szczesliwy, to az samo sie
            nasuwa pytanie:"no dobrze, a gdzie problem?"

skoro jeszcze problemu nie ma, to tylko powodzenia zostaje zyczyc.
            i mam pytanie: czy juz sie spotkaliscie?
            a jesli nie to poczekaj jednak z glebokim zaangazowaniem, az bedziesz znal ja
            troche lepiej. czasami warto byc troche cierpliwym:)

> Napisałem, bo czuję ciągle Jej ciepło, bo tęsknię za naszymi rozmowami, bo
            > tęsknię za Nią. Bo wciąż myślę o Niej. Bo chcemy spotkać się, i już nie mogę
            > doczekać się. Już kupiłem Jej coś co bardzo lubi. W czasie tych rozmów czuję
            > tak, jak już dawno nie czułem się. Po prostu chce mi się tak bardzo żyć.
            > Jestem facetem, a kiedy już musimy kończyć naszą rozmowę, czuję, że mam łzy w
            > oczach, to jest coś niesamowitego. Tak bardzo chciałbym z Nią zdudować naszą
            > wspólną miłość.
            • Gość: ylang-ylang Re: Oczarowała mnie tak bardzo! IP: *.chello.pl 26.10.03, 12:46
              Nie, nie spotkaliśmy się, ale chcemy jak najszybciej,na szczęście mieszkamy w
              tym samym mieście. Naprawde nie czekam na księżniczke, chce zbudować miłosć z
              najnormalniejszą kobietą, chcę dać miłosć takiej kobiecie. Zadziwia mnie to,
              że w tak krótkim czasie staliśmy się dla siebie tak bardzo bliscy,to jest
              takie niesamowite.Nie jesteśmy nastolatkami,patrzymy realnie na świat, po
              prostu, tak Ona jak i ja już wiemy na czym najbardziej nam zależy, te same
              wartości są ważne.
              • messja Re: Oczarowała mnie tak bardzo! 26.10.03, 12:56

> Nie, nie spotkaliśmy się, ale chcemy jak najszybciej,na szczęście mieszkamy w
                > tym samym mieście. Naprawde nie czekam na księżniczke, chce zbudować miłosć z
                > najnormalniejszą kobietą, chcę dać miłosć takiej kobiecie. Zadziwia mnie to,
                > że w tak krótkim czasie staliśmy się dla siebie tak bardzo bliscy,to jest
                > takie niesamowite.Nie jesteśmy nastolatkami,patrzymy realnie na świat, po
                > prostu, tak Ona jak i ja już wiemy na czym najbardziej nam zależy, te same
                > wartości są ważne.

masz wielkie szanse powodzenia. ale znsz ja tylko od tygodnia, nie badz wiec
                taki "w goracej wodzie kompany". jesli to "ta" kobieta - to masz przed soba
                cale zycie by ja docenic i sie nia zachwycac. jesli zas mylisz sie, to upadek
                moze byc bolesny jesli spadniesz ze zbyt wysokiego konia.
                zalecam ostorznosc, bo wbrew pozorom, pomaga:)
                • amaretta Oczarowania w realnym świecie życzę!!! 26.10.03, 13:18
                  Ylang-ylang, oczywiście życzę Ci aby spotkanie w realnym świecie, było tak
                  pełne ciepła jak w tym, który stworzyliście w ciągu kilku dni w wirtualnej
                  rzeczywistości. To bardzo ważne, że piszesz, że nie szukasz księżniczki, i że
                  zauroczyła Cię osobowość tej Kobiety. Ludzie często szukają rycerzy na białych
                  koniach i przepięknych księżniczek, a świat jest trochę inny...warto patrzeć
                  realnie!!! Życzę jeszcze raz powodzenia i kiedy już spotkacie się, to
                  poczujcie razem, ze macie ochotę budować swój własny świat, swoją
                  Miłość!!!:):):)
                  • Gość: ylang-ylang Re: Oczarowania w realnym świecie życzę!!! IP: *.chello.pl 26.10.03, 14:52
                    Dziękuję bardzo Amaretto, to prawda nie szukam ksiezniczki, ale
                    najprawdziwszej, pełnej uczuc Kobiety. Serce szybciej mi bije, kiedy o Niej
                    myślę, i chcę Jej dać tak dużo... Pozdrawiam serdecznie i Miłości jak naj
                    lepszej
                    • andrzejjewski Re: Oczarowania w realnym świecie życzę!!! 26.10.03, 23:02
                      rzeczywiscie 1 tydzien to malo - zachowujesz sie tutaj jak nastolatek, ktory
                      nie ma wiekszego doswiadczenia z kobietami.
                      ale czym ona Cie tak zauroczyla?
                      • andrzejjewski Re: Oczarowania w realnym świecie życzę!!! 26.10.03, 23:03
                        to jest troche zenujace ze tak szybko serce Ci bije po tygodniu rozmow
                        a zdjecie chociaz jej widziales??? Czy ona Twoje?
                        • ja_nek Re: Oczarowania w realnym świecie życzę!!! 27.10.03, 00:25
                          Uległeś fascynacji Ylang - Ylang. W realu może to prysnąć. Obyś jednak znalazł
                          swoja połówkę. Czasem takie oczarowanie bywa czymś więcej.

Pozdrawiam
                          janek
    • miska28 Re: Ona mnie oczarowała 29.10.03, 15:55
      No i co? Bylo to spotkanie?
      Zycze wam wszystkiego najleprzego.
      Osobiscie znam pare ktora pozanala sie w sieci...a w sierpiu 2004 sie
      pobieraja....

Powodzenia
      • Gość: ylang-ylang Re: Ona mnie oczarowała IP: *.chello.pl 30.10.03, 20:58
        spotkaliśmy sie kilka dni temu, poczuliśmy się tak jakbyśmy znali się od
        zawsze. Nie spodziewałem sie, ze będzie aż tak wspaniale. Do tej pory nie mogę
        do siebie dojść, unosze sie nad ziemią. Chciałem Wam tylko napisać, że jeśli w
        czasie wirtualnych spotkań poczujecie, że łaczy Was bardzo dużo, że myślicie o
        tej osobie, spotkajcie się, bo można w ten sposób poznać miłosc swego zycia.
        Nadal piszemy do siebie mnóstwo listów, kilka godzin przegadaliśmy przez
        telefon, jutro idziemy do kina. Życze takich oczarowań jak najwiecej!
        • Gość: ylang-ylang Re: Ona mnie oczarowała IP: *.chello.pl 31.10.03, 18:55
          Dziś zaplanowalismy sobie poranną randkę, która trwała osiem godzin.Spacer,
          kino, słodkości, mnóstwo gestów , rozmów. Wszystko nabrało innego wymiaru,
          czuję się tak jak nigdy przedtem. Nie liczyłem na tak wiele. Życie zaskauje w
          sposób piękny. Wspaniałe jest to że chcemy sie coraz bardziej poznawać, że
          obydwoje odczuwamy podobnie świat.
        • white.falcon Re: Ona mnie oczarowała 31.10.03, 18:55
          Gratulacje.:) Wszystkiego dobrego życzę, w tym dużo słońca w sercach i duszy.:)

• Gość: ylang-ylang Re: Ona mnie oczarowała IP: *.chello.pl 31.10.03, 18:59
            Dziękuje, nie byłem szczęśliwszy, a wszystko przez jeden klik. NAprawdę
            marzyłem,żeby nie było rozczarowania w realnym świecie. Oczarowanie było
            niesamowite. Zakręciło mi się w głowie,normalnie zakreciło mi się w głowie ze
            szczęscia. Ja Tobie też życzę takich oczarowań w życiu, white.falclon/
            • white.falcon Re: Ona mnie oczarowała 31.10.03, 19:47
              Dziękuję za życzenia - miło z Twojej strony, ale nie każdemu jest sądzone to,
              co spotyka innych. Należy więc umieć cieszyć się, gdy coś dobrego i
              wartościowego spotyka innych. Co też szczerze czynię.:)

Trochę obawiałam się, że rozczaruje Ciebie realne spotkanie, dlatego
              sugerowałam, by odbyło się jak najszybciej. I bardzo cieszę się, że było tak,
              jak miałeś nadzieję, że będzie. Dużo szczęścia raz jeszcze z nieodłącznym
              ciepłem i radością. Powodzenia! :)

• white.falcon Oczarowanie :) 04.11.03, 19:01
      Ciekawa jestem, czy oczarowanie trwa i rozkwita jak niebywały kwiat ylang-ylang
      wśród jesiennych liści. Jak sądzicie? :)

• Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 04.11.03, 20:07
        Rpzkwita, rozkwita, jest tak pięknie, ze aż nierealnie, naprawde nie liczyłem
        na tak wiele, nie myślałem,że to aż tak interesująca kobieta. Życie jest
        piękne, spotykamy się już codziennie, dzwonimy do siebie po kilkanaście razy
        dziennie, mamy wspólne plany, w ten czterodniowy weekend jedziemy pobyć tylko
        ze sobą. nasze zycie nabrało takich kolorów, zupełnie niespodziewanie, kilka
        rozmów na czacie, do tej pory nie wierzyłem, że w realu może takie uczucie
        wybuchnąć, to piękne, naprawde
        • white.falcon Re: Oczarowanie :) 04.11.03, 20:12
          Słowa, które napisałeś są budujące. Jednak zdarzają się cuda i to właśnie jest
          piękne. Powodzenia i życzę, byście byli szczęśliwi dłuuugo i jeszcze dłużej,
          niż można pomyśleć. :)

• Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 04.11.03, 20:46
            Dziękuję bardzo, wciąż wydaje mi się, że to jakiś sen, zresztą Ona też ma
            takie wrażenie, że to wszystko nie dzieje sie naprawde. Wciaż chcemy się
            poznawać, robic sobie przyjemności, czekałem na takie uczucie, i o tym sobie
            mówimy, bo nie chcemy siebie stracić, nie chcemy popełniać błędów, które
            mogłyby zniszczyć to uczucie, zdajemy sobie sprawę, ze życie nie jest różowe,
            ale teraz razem jesteśmy tak szczęśliwi. Wydaje mi się, ze znamy się od
            zawsze, jakieś niesamowite porozumienie. Naprawdę nie chcę wiecej, to co
            otrzymałem sprawia że chce mi sie żyć jak nigdy przedtem
            • white.falcon Re: Oczarowanie :) 04.11.03, 21:27
              Życzę by to śliczne i piękne twało i twało i trwało, a małe smutne obłoczki,
              które czasem się pojawiają, znikały szybciutko lub nie pojawiały się wcale.
              Cieszy mnie, gdy ludzie są szczęśliwi, bo to rzadko spotykana rzecz na świecie.
              Powodzenia. :)

• Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 04.11.03, 21:55
                Jesteś bardzo miła white.falcon, bardzo podobają mi się Twoje przemyślenia,
                mile się czyta! O tak niech to trwa, bo naprawdę nie chcę więcej, wszystko
                mnie cieszy, nawet w niedzielę spacerowaliśmy w deszczu i wydawał nam się taki
                piękny. Na miłość warto czekać. To jest bardzo ważne, wspólne bardzo podobne
                patrzenie na świat, świat teraz jest zupełnie inny niż kilka tygodni temu, w
                najpiękniejszych marzeniach nie myślałem, że mogę być tak szczęśliwy
                Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
                • elzbieta28 Re: Oczarowanie :) 06.11.03, 08:47
                  To dobrze, to bardzo dobrze:)) Czasami wystarczy jeden dzień, innym razem
                  tydzień, miesiąc, rok, by zobaczyć tą jedyną i ją poznać:)) Dobrze, bardzo
                  dobrze, że życie jest dla Ciebie piękne:)) Ogromnie dużo szczęścia życzę i
                  Tobie i Jej:)) Pozdrawiam
                  • Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 06.11.03, 22:18
                    Wciąż nie mogę uwierzyć w to co się miedzy nami dzieje, dziś byliśmy na
                    spacerze, cieszymy się sobą, to,ze Ona pojawiła się w moim życiu, to cud. Tak
                    czekałem na taką Kobietę, mądrą, pełną ciepła i dla mnie najpiękniejszą.
                    Uczymy się siebie nawzajem, budujemy NAS. A jeszcze miesiąc temu nie
                    wiedzielismy o swoim istnieniu, dziś nie wyobrazam sobie zycia bez Niej. W
                    sobotę jedziemy na nasz pierwszy wspólny wyjazd, chcemy być tylko ze
                    sobą.Jestem szczęsliwy. Elzbieto 28, pozdrawiam Cię serdecznie i też takiego
                    szczęscia życze. Powiem Ci,że wciąż szukałem definicji szczęścia, teraz już
                    wiem Ona jest moją definicją szczęscia.
                    • elzbieta28 Re: Oczarowanie :) 06.11.03, 22:25
                      I niech tak już zostanie:)) Dbajcie o siebie, a to nie jest łatwe:)) Życzę
                      dużo szczęścia i uśmiechów:)) Pozdrawiam
                      • Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 06.11.03, 22:47
                        Wiemy, że bycie razem to nie tylko rózowe okulary, na szczęście to wiemy. I
                        dlatego już od pierwszego spotkania powiedzieliśmy sobie, ze to co tak
                        zakwitło międzynami będziemy pielęgnować, będziemy rozmawiać o
                        najdrobniejszych wątpliwościach, spędzac ze soba jak najwiecej czasu. To jest
                        piękne, że mamy bardzo podobną hierachie wartości, zainteresowania, plany.
                        Zrobie wszystko, zeby dać Jej jak najwiecej szczęścia, za długo czekałem na
                        taką Kobietę, żeby nie dać Jej wszystkiego, co tylko będę w stanie Jej dać.
                        Żadna Kobieta mnie tak nie zachwyciła, to stało się tak nagle, teraz to co
                        trwa to jakieś niewyobrażalne szczęscie. Zawsze warto czekać na miłość i
                        wierzyć w nią.
                        • ja_nek Re: Oczarowanie :) 07.11.03, 00:28
                          Ylang - ylang Ty farciarzu:)

Ela, co u Ciebie? Napisz na priv.

Pozdrawiam
                          janek
                          • Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 07.11.03, 13:00
                            Janku, to dla mnie największe szczęście, taka Kobieta to Skarb. Już po raz
                            pierwszy kiedy spojrzelismy na siebie, to było coś niesamowitego, kiedy teraz
                            do tego momentu wracamy. Świat zawirował. Nie mogliśmy przestać rozmawiać,
                            poczuliśmy, że znamy się od zawsze. Nigdy tego nie czułem. Ona jest tak
                            błyskotliwa i piękna i ciepła, taka ciepła. Moje myśli krązą wokół Niej,
                            potrafimy patrzeć w swoje oczy i jest nam tak niesamowicie dobrze.
                            To nasze spotkanie to cud, wierzę już w cuda, Ona jest cudem.Nigdy nie pisałem
                            wierszy, teraz piszę.O Niej, dla Niej. Miłość to najpiękniejsze, co może
                            człowieka spotkać. A przez cztery dni będziemy zupełnie sami, kiedy trzymam Ją
                            w ramionach jestem taki szczęśliwy. Piękne był ten moment, kiedy po pierwszym
                            spotkaniu, kiedy rozstawaliśmy się nasze dłonie jednocześnie splotły się.
                            Poczułem takie niesamowite dreszcze, jak nigdy przedtem. Ona ma tak piękne,
                            delikatne dłonie,
                            naprawdę nie wierzyłem, że kiedyś spotkam taką Kobietę, nie liczyłem na tak
                            wiele. Jestem pijany ze szczęscia. Te nasze wspólne cztery dni, będziemy sami
                            ze sobą. A miesiąc temu nawet nie myślałem, ze ten długi weekend spędzę z tak
                            wspaniałą Kobietą, dla której jestem w stanie zrobić naprawdę wszystko.
                            • agatled Re: Oczarowanie :) 09.11.03, 13:17
                              Jestem w szoku
                              Życzę aby szczęście trwało
                              Love at first klik!
                              Powodzenia
                              Aga
                              • Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 11.11.03, 18:27
                                Chciałbym się z Wami tylko podzielić jeszcze naszym szczęściem. To były cztery
                                najpiękniejsze dni. Spędzaliśmy ze sobą wszystnie chwile, razem chłonęlismy to
                                co działo się między nami i w nas. Tak lubimy wracać do tych naszych
                                pierwszych kliknięć, każde Jej słowo powodowało dreszcze, takie miłe, i
                                wiedziałem, wiedziałem, że bardzo chcę Ją poznać. Jakie to szczęście, że Ona
                                pragnęła tego samego. Taka miłość to cud, cud który sie zdarza. Kiedy trzymam
                                Ją w ramionach, trzymam Skarb, swój największy Skarb, Skarb o jakim nawet nie
                                śmiałem marzyć.
                                • white.falcon Re: Oczarowanie :) 11.11.03, 19:49
                                  Dziekuję za to podzielenie się. Mi na przykład te słowa dają wiarę w życie i w
                                  to, że są tacy ludzie na świecie, którzy potrafili się spotkać i są szczęśliwi.
                                  Powodzenia Wam życzę. :)))

• Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 11.11.03, 20:20
                                    Dziękuję! To wszystko co zaczęło się miedzy nami i trwa, to jest piękne. Sami
                                    nie możemy się nadziwić. Patrzę w Jej oczy i widzę szczęście, jakiego jeszcze
                                    nigdy w oczach żadnej kobiety nie widziałem. Teraz rozumiem wreszcie, jak to
                                    jest, kiedy dwie osoby czuję to samo do siebie. Jestem pełen zachwytu dla Jej
                                    mądrości, Jej piękna. Codziennie dziękuje Jej za to, ze jest i że to właśnie
                                    mnie wybrała.
                                    • Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 16.11.03, 18:49
                                      Słuchajacie, nadal jestem wprost niemożliwie szczęśliwy, razem jestesmy
                                      szczęsliwi. Byliśmy dziś w kinie, uwielbiamy kino. Mamy mnóstwo wspólnych
                                      zaimteresowań, gramy w tenisa i chodzimy na kurs włoskiego. Chcemy jak
                                      najczęsciej być razem. To takie szczęsliwe chwile. Tak lubię gładzić Jej rąkę,
                                      tak lubię zamykać ją w swojej dłoni. Już planujemy Sylwester.
                                      Nasz pierwszy. Tak bardzo Ją kocham, robię wszystko co tylko możliwe, aby była
                                      szczęsliwa: dawanie Jej kwiatów to dla mnie rozkosz, jak Ona się cieszy,
                                      zresztą ze wszystkich drobiazgów. To Kobieta marzenie. Skarb największy jaki
                                      od życia dostałem. Nie chcę więcej.
                                      • white.falcon Re: Oczarowanie :) 16.11.03, 18:52
                                        Bardzo się cieszę. Lepszej wiadomości nie można było napisać. Nie straćcie
                                        swoje szczęscia, bo to daję okruszek wiary dla innych, w to, że tak może być i
                                        zdarzyć każdemu.:)

• Gość: ylang-ylang Re: Oczarowanie :) IP: *.chello.pl 16.11.03, 19:00
                                          najśmieszniejsze jest to, ze my sami nie wierzymy w to co się dzieje, cieszymy
                                          się sobą przeogromnie, to jest tak niesamowite szczęście, patrzę w Jej oczy i
                                          widzę to szczęście, którego tak dlugo szukałem. Dla tej Miłości warto było
                                          czekać tyle czasu. Warto. Kocham Ją szalenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka