Gość: trochę samotna IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.08, 22:17 Pamiętasz jak to było?Tęsknisz za pierwszym dotykiem, niby przypadkowym, niesmiałym,a tak gorącym?Za dreszczem emocji, którego barakuje już w twoim związku?Ja też... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy a skad :) 20.12.08, 11:41 tesknie za nastepnym :) za tym co bedzie, a nie za tym, co bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_nie_sama Re: Pierwszy raz 20.12.08, 17:03 Bardzo mi tego brakuje...może pomailujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
a1n Re: Pierwszy raz 20.12.08, 22:42 Nie barakuje tylko barakuda :) (Ostatnio dostaję jakiś lingwistyczny feedback, że niby polskiego nie znam, no to też zwracam uwagę innym, jeżeli tylko mogę) Tak ponadto, to post wygląda jak z folderu reklamowego firmy Sponsoring sp. z o. o. Ja chyba podziękuję, alkohol wychodzi taniej. Wprowadza pewne rozluźnienie w stosunkach damsko - męskich. Po użyciu jestem w stanie dotykać nieśmiało nawet żonę, hmm. Dobranoc Kochani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielogiczna Re: Pierwszy raz IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.08, 13:31 Ciekawe czy Twój facet też nieśmiało dotyka inne panie... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Pierwszy raz 27.09.25, 10:03 Ale ten dreszcze emocji mógł być z aktualnym facetem. Później stało się to codziennością Odpowiedz Link Zgłoś