Dodaj do ulubionych

drogie panie- perfumy...

06.11.03, 13:08
koncza mi sie moje ulubione gucci envy i chce sobie jakies nowe sprawic.
kolezanka niebawem wraca do polski samolotem i moze mi cos w bezclowce kupic,
tylko nie mam pomyslu co...
Obserwuj wątek
    • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:10
      Zawróć w głowie męskiej części tego Świata ... :-))))
      • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:11
        wole byc niezalezna finansowo :)
        • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:14
          Gadanie ... :-PPPPP
          • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:15
            ok, widze ze znowu musze wyciagnac wahlarz... i rzeczona bluzeczke :)
            • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:15
              Dama nie potrzebuje owej rzeczonej bluzeczki ...
              • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:17
                mam wystapic bez niej ;)))))??? tylko w wahlarzu? jak sobie zczysz:))) o panie
                moj i .. wladco ;)
              • kwasna_cytryna Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:18
                Mężczyźni mówią, że facynujący zapach ma Angel T. Muglera ;)))
                • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:19
                  Dama sama wie, jak powinna wystąpić ... :-)))
                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:21
                    dlatego stoje przed toba z wahlarzem w reku dumnie wyprostowana :)
                    • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:22
                      Dama prezentuje się zawsze godnie ... :-))))))
                      • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:23
                        :))))
                        • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:24
                          Śliczny uśmiech :-)))))
                • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:20
                  hmmm nie przypominam sobie abym kiedys ten zapach poznala...
    • Gość: Władca Re: drogie panie- perfumy... IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 13:10
      A le ty głupia jesteś.Brak mi słów.
    • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:13
      problem polega na tym ze wizyta w perfumerii konczy sie kichaniem i potem juz
      mi sie wszystkie zapachy mieszaja i nie wiem ktory jest ladny a ktory nie...:(
    • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:21
      E tam, Harriet, kup sobie lepiej coś z bielizny, jakiegoś Triumpha ;-)
      • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:22
        a po coz mi bielizna? :)
        • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:23
          harriet_makepeace napisała:

> a po coz mi bielizna? :)

hmmm, nie nosisz ?
          • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:24
            nie noszę... :))))))
            • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:25

nader intrygujące ;-)
              • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:26
                :))))))))
                • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:28

no to uśmiech ślę dla kobiety bez bielizny :-)
                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:30
                    bardzo dziękuję ale dla przyzwoitości sięgnę po szlafrok :))))))
                    • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:32
                      ależ, nie trzeba, nie fatyguj się ;-)
                      • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:34
                        dobrze, tylko dorzucę drewna do kominka :)
                        • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:46
                          zimno Ci ! Wcale się nie dziwię ;-)
                          • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:48
                            no własnie... czegoś (kogoś?) mi brakuje :)
                            • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:50
                              Już znalazłaś pzrecież ... :-))))
                              • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:51
                                ka, a skąd Ty tu ?
                                I to teraz ?
                                • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:53
                                  ka jestes przeciez gentelmanem ja tu uwodzę...:))))
                                  • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:56
                                    na jego miejscu też bym tu przyszedł ;-)
                                    • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 13:57
                                      ale ka został już przecież zaproszony na kolację więc ma jak na razie
                                      przewagę :)))
                                      • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:00

> ale ka został już przecież zaproszony na kolację więc ma jak na razie
                                        > przewagę :)))

ale akurat teraz ? To dla niego ten trik z bielizną ? ;-)
                                        • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:04
                                          Gentelmani o pewnych sprawach nie rozmawiają ... :-PPPPP
                                          • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:05
                                            z mojej strony ka, to było stwierdzenie pewnego faktu ;-)
                                            żadna rozmowa !
                                            • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:06
                                              Z faktami się nie dyskutuje ... :-PPPPPP
                                              • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:08
                                                my tu sobie gadu gadu a Harriet sobie poszła !
                                                • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:09
                                                  Spokojnie, kobiece triki mają tyle uroku ... :-)))))
                                            • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:07
                                              hetacusie brak bielizny jest zdecydowanie dla ciebbie , ka uwaza mnie za dame
                                              rodem z XIX wieku a na kolacje byl zaproszony dwa dni temu :)
                                              • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:08
                                                Damy same wiedzą, jak mają postąpić ... :-)))))
                                              • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:09

ale Ty mieszasz Harriet ;-) Przy Tobie żaden mężczyzna nie może być chyba
                                                niczego pewien ;-)
                                                • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:10
                                                  słyszałam że tajemnica ma swój urok :)))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:11
                                                    a jakbyś był wszystkiego pewien to by ci się nudziło nieprawdaż? :)
                                                  • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:13

> a jakbyś był wszystkiego pewien to by ci się nudziło nieprawdaż? :)

Naturalnie !
                                                • kwasna_cytryna Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:11
                                                  A Ty byś chciał mieć wszystko podane na talerzu ?? ;PP
                                                  • hetacus Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:12

A skąd !!! Wręcz przeciwnie ;-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:24
                                                    mówią, że fascynujące jest to, co ukryte :)))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:26
                                                    ale czasem męską wyobraźnię trzeba trochę zmotywować odpowiednim obrazem :))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:31
                                                    zamglonym :)))
                                                  • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:13
                                                    Kobieta to Wielka Tajemnica,
                                                    którą można wspaniale odkrywać ... :-)))))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:15
                                                    zaczynając od płaszczyka :))))))
                                                  • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:16
                                                    Zaczynając od ... początku ... :-))))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:17
                                                    a ja natomiast miałabym wielką ochotę na odkrywanie mężczyzny.
                                                  • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:18
                                                    To także jest Sztuka ... :-))))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:43
                                                    tylko obiektu brak :)))))
                                                  • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:45
                                                    Damie wystarczy jeno chustkę rzucić ... :-)))))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:46
                                                    rzuciłam...
                                                  • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:47
                                                    Zaraz On Ci ją przyniesie ... :-)))))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:52
                                                    drżę z niecierpliwości :))))))
                                                  • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:53
                                                    Dama jest ... cierpliwa ... :-)))))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:55
                                                    bycie damą jest męczące :)
                                                  • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:57
                                                    Nie, wcale nie jest :-)
                                                    Jest nawet całkiem ... przyjemne :-))))))
                                                  • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 06.11.03, 14:59
                                                    a skad ta pewnosc :))))))?????
                                                  • ka_27 drogie panie- perfumy... 06.11.03, 15:06
                                                    Sama o tym wiesz ... :-)))))
    • to_ja_obiekt Re: drogie panie- perfumy... 07.11.03, 00:25
      Zależy jakie klimaty lubisz. Dla mnie lekki, świeży zapach L'Eau par Kenzo to
      strzał w dziesiątkę.
    • von-koza Re: drogie panie- perfumy... 07.11.03, 09:53
      Acqua Di Gio - Armani'ego
      • harriet_makepeace Re: drogie panie- perfumy... 07.11.03, 09:58
        juz mi sie znudzila niestety... za slodka chociaz dzis mam ja na sobie :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka