Dodaj do ulubionych

portale randkowe?

IP: *.chello.pl 07.02.09, 22:51
od niedawna jestem sama i postanowiłam poszukać znajomości przez portale
randkowe.... ale po kilku miesiącach stwierdzam, że to jakies wielkie
nieporozumienie.... mężczyźni choć troche atrakcyjni nie mają problemów z
poznaniem kogoś, jest sporo dziewczyn zdecydowanych juz na związek... w ten
sposób nawet jesli taki męzczyzna sie na portalu randkowym pokaze to szybko
stamtąd znika.... a ci co zostają.........nie chcę nikogo obrażać, ale mam
nieodparte wreżenie, że takie miejsca staja się przytułkiem dla męzczyzn
nieatrakcyjnych, dziwolągów wszelkiego rodzaju, z problemami emocjonalnymi,
zahamowaniami, fobiami, albo nawet zaburzeniami psychicznymi.....
spotkałam sie z kilkoma osobami z takiego portalu i mam do wyboru mężczyzn
typu.... jakbym miała wybrać czy lepiej być ślepym czy głuchym.... :( to już
wolę być sama.
Obserwuj wątek
    • petereczek Re: portale randkowe? 07.02.09, 23:34
      a kobiety albo blachary co szukają sponsora, albo totalnie zaniedbne otyłe po 80 kilo, albo .. jak tu widać "wysokiego przystojnego księcia z bajki" a jak facet jest średni a nie książe z bajki... to żadna na zaczepki nie odpowie :( bo nie atrakcyjny,.... a same też są średnio atrakcyjne a mają sie za boginie, jak tak to mówicie że liczy sie wnętrze ??? ciekawe... ale dopiero jak "zaiskrzy fizycznie" to wtedy dla was sie liczy wnętrze
      • Gość: jmx Re: portale randkowe? IP: 67.159.44.* 08.02.09, 11:08
        A dla mężczyzn to niby nie?? Skąd wiesz czy nie zaiskrzy z dziewczyną przy tuszy? jak ktoś ma za dużo kilogramów to wg Ciebie nie może być sympatyczny i miły? nie potrafi kochać?

Do autorki wątku: cóż, mam wrażenie, że im dłużej kto tam siedzi tym trudniej mu się wyrwać (i dotyczy to obu płci). Zawsze może ktoś jeszcze sie trafić, ciekawszy, ładniejszy i tak wsiąkają... Może spróbuj szukac po jakiś stronach hobbystycznych, łatwiej znaleźć kogoś z podobnymi zainteresowaniami wtedy i mieć wspólne tematy. Jest sporo forów dla singli na gazecie, z róznych stron Polski, spotykają się, razem bawią, może oboje tam spróbujecie?

PS. petereczek używasz opery! jak miło :)
        • petereczek Re: portale randkowe? 08.02.09, 12:33
          ale przy tuszy to znaczy zaniedbana, olewcza, leniwa,
          a nie wysoki to nie kwestia braku zainteresowania sportem ale genów,
          bo osoba niższa może trenować, biegać, starać sie
          a otyłe... poznałem pare , nic tylko serial i ciastko i gazetka kolorowa o życiu gwiazd

> Do autorki wątku: cóż, mam wrażenie, że im dłużej kto tam siedzi tym trudniej
          > mu się wyrwać (i dotyczy to obu płci). Zawsze może ktoś jeszcze sie trafić, cie
          > kawszy, ładniejszy i tak wsiąkają...

nie prawda
          chcą sie wyrwać za wszelką cenę, ale nie mogą....
        • petereczek Re: portale randkowe? 08.02.09, 12:35
          > potykają się, razem bawią, może oboje tam spróbujecie?

to by musiało być forum miłośników militariów i grafiki komp - czyli tego co kobiety traktują "anty", one wolą "a doda znów wróciła do radka" "a wiśniewski ma balejaż nowy" "a nowa wersja muzikalu jest"... "a ten aktor znów sie ożenił z nową, to już trzecia w tym roku"
          • Gość: jmx Re: portale randkowe? IP: 67.159.44.* 15.02.09, 15:13
            Witaj(cie) :) Przepraszam, że nie pisałam wcześniej, niestety brak czasu robi swoje...

Tak czytam co masz do powiedzenia "w temacie" kobiet i jestem pełna podziwu jak dobrze znasz płeć piękną ;) Że interesują się wyłącznie plotkami o życiu gwiazd, jak mają za dużo kilogramów to leniwe i gnuśne... Wiesz jak wygląda Agata Wróbel? nie ma figury modelki a nie mozna powiedzieć, żeby nie była wysportowana czy mało pracowita i pewnie podniosłaby Cię jednym palcem... ;) Co do męskiego wzrostu to przyjęło się, ze mężczyźni wysocy maja "lepsze geny" i będą lepszymi ojcami (atawizm taki z bardzo daaawnych czasów, czysto fizyczny). Poza tym większość kobiet (a także ich panów) lubi chodzić na wysokim obcasie. Przy niewysokim mężczyźnie pojawiają się kłopoty bo pan jak będzie o głowę niższy od swojej partnerki to na ogół będzie mu to przeszkadzało i będzie się czuł niezręcznie, ona również... Twoje zainteresowania przywykło się yuważac za "typowo męskie" przynajmniej jeśli chodzi o militaria ;) Nie wiem, ale pewnie są panie które też ten temat interesuje, szkoły o profilu wojskowym podobno przeżywają oblężenie ze strony kobiet. Myślę, że łatwiej będzie spotkać graficzkę komputerową niż pasjonatkę broni, ale też nie należy przesądzać. Ludzie są różni, mężczyźni jak i kobiety. żyjąc w jakims określonym środowisku mamy ograniczoną możliwość spotykania różnorodnych osób i żeby to zmienić, to do tego celu można wykorzystać internet. Do poznawanie ludzi. A miłość... przyjdzie jak nadejdzie jej czas :)

Natomiast nie widze nic zdrożnego w zainteresowaniu szeroko pojetą kulturą (a musical się do niej zalicza). Bardzo chciałabym zobaczyć polską wersję "Upiora w operze" no ale to marzenie ściętej głowy na razie. A z premier filmowych wybieram się na "Braci Karamazow" Zelenki, najnowszy film Wajdy też zapowiada się interesująco i czekam aż go wyświetlą w kinach. Lubię film, lubie teatr, lubię muzykę.

A Ciebie coś jeszcze poza militariami i grafiką interesuje czy tylko taka wąska specjalizacja? :) Co Cię zachwyca, porusza, cieszy? Napiszesz? :)

• petereczek Re: portale randkowe? 15.02.09, 18:47
              po za karabinami - czołgi :P
              mam techniczne zainteresowania i tyle
              zachwyca mnie uśmiech kobiety
              ciesze sie smacznym jedzeniem :)
              • Gość: basia Re: portale randkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 17:24
                Wyobraź sobie, że są kobiety które interesują sie komputerami, informatyką,nie oglądam seriali, bo są dla mnie za nudne i nie czytam ploteczek o gwiazdach w brukowcach. Zdziwiony?
                • petereczek Re: portale randkowe? 23.02.09, 23:12
                  Gość portalu: basia napisał(a):

> Wyobraź sobie, że są kobiety które interesują sie komputerami, informatyką,nie
                  > oglądam seriali, bo są dla mnie za nudne i nie czytam ploteczek o gwiazdach w b
                  > rukowcach. Zdziwiony?

no miło, choć ja takiej nie miałem szczęścia poznać :]

• Gość: basia Re: portale randkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 16:56
                    Słabo szukasz :).
                    • petereczek Re: portale randkowe? 24.02.09, 21:22

> Słabo szukasz :).

nie słabo, zaczepiam każdą co mi sie na zdjeciu spodoba a w profilu nie ma "minimum 180" wpisane i co nie ma jakichś odstraszających informacji w stylu "jak nie tańczysz to nie zaczepiaj" "jak nie jesteś praktykującym katolikiem to nie zaczepiaj"
                      a tak to chyba każdą zaczepiłem z tych co wyskoczyły w wyszukiwarce i oko na nich zawiesiłem

• Gość: basia Re: portale randkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 09:09
                        Bo widzisz petereczek, większość takich fajnych kobiet jest już niestety zajęta, ja zresztą też :).Chocież powiem ci, że ważę te 80 kilo ( hi, hi, hi,), zostało mi po urodzeniu dwójki dzieci.Śmieszy mnie to , że ci aż tak przeszkadza taka waga u kobiety, no ale są gusta i guściki.Może jakbyś nie był taki wybredny, poznał byś całkiem fajną kobietę.
                        • petereczek Re: portale randkowe? 25.02.09, 09:46
                          > a waga u kobiety, no ale są gusta i guściki.Może jakbyś nie był taki wybredny,
                          > poznał byś całkiem fajną kobietę.

wybredny ?
                          nie jestem wybredny bardzo, poprostu osoby z nadwagą to wg. mnie osoby co nie
                          dbają o siebie, będą mieć problemy z kręgosłupem, stawami, sercem
                          jest coś co sie nazywa BMI
                          dla przykładu kobieta 160 powinna ważyć koło 50 kilo, mężczyzna więcej bo
                          mięśnie i kości grubsze
                          ale na necie właśnie pełno jest otyłych, którzy w realnym społeczeństwie nie
                          stanowią dużego procentu, w necie na portalach randkowych stanowią duży procent
                          to nie jest kwestia gustów i guścików - jak ktoś nie dba o swoje ciało to takie
                          rzeczy mało kto zaakceptuje
                          panny co ważą np. 65-70 powinny sie zabrać za bieganie i odstawić wszelkie
                          słodycze i telewizje

jakbym nie był taki wybredny nie poznał bym fajnej - poznał bym zaniedbanego
                          lenia co w przyszłości za 20 lat mi sie rozłoży na kanapie bo stawy wysiądą,
                          serce wysiądzie, kręgosłup wysiądzie

a po za tym seks z taką osobą... okropne
                          moja ex przy 155 ważyła 62 jak sie poznawaliśmy i uważałem ją za bardzo grubą i
                          tylko ze względu na to, że nie miałem powodzenia wogóle i wmówiono mi w
                          moherowym domu "wygląd sie nie liczy" to z nią gadałem
                          80 kilo u kobiety to ja rozumiem... przy 190 wzrostu
                          • Gość: basia Re: portale randkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:54
                            Uważasz więc, że tylko szczupłe osoby nie mają problemów zdrowotnych, zapewniam cie że sie mylisz.Ja ważę 80 kilo przy wzroście 170 cm, ale dla ciebie i tak będę gruba.Na szczęście mój mąż na seks ze mną nie narzeka. Hm... jestem całkiem sprawna w łóżku :):).I nie jestem zaniedbanym leniem, tylko zadbaną, całkiem fajną laską :):):).
                      • Gość: ssss Re: portale randkowe? IP: *.szczecin.mm.pl 27.02.09, 14:03
                        > zaczepiam każdą co mi sie na zdjeciu spodoba a w profilu nie
                        ma ....

...widzisz petereczek, z Tobą jest taki problem, ze postawiłeś
                        kobietom wysokie wymagania, a nie chcesz przyjąc do wiadomości (a w
                        zasadzie masz im za złe), że same stosują ostre kryteria.
                        Masz chotę na wystrzałową laseczkę?
                        Wystrzałowa laseczka potrzebuje wystrzałowego chłopaka.
                        Może rozejrzyj się po półce na, ktorej Cię los postawił.
        • agucha.1 Re: portale randkowe? 24.03.09, 18:31
          heja ,a ja znalazłam bardzo fajny nowy portal:))przede wszystkim nie jest to
          portal taki jak reszta ,gdzie ludzie wstawiają foty , żeby tylko się
          polansowac,wstawia się fotke i zniekształca w karykature:)))poprzez wbudowany
          program,jest śmiesznie.Może tam warto zajrzec ,portal nazywa się
          humorandka,pozdrawiam
    • Gość: kamil Re: portale randkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 21:42
      proponuję Facebook
      • petereczek Re: portale randkowe? 25.02.09, 10:18
        Gość portalu: kamil napisał(a):

> proponuję Facebook

nieee, tam nie ma opcji wyszukiwania takiego, coś wymyśliłeś za ścieme
        • andrexx peter 25.02.09, 12:45
          peter, musisz wiedzieć czego szukasz.
          czytać miedzy wierszami
          to jakie dziewczyna wystawi zdjęcie, co napisze o sobie świadczy juz
          o niej.
          a portale pełne są znudzonych mężatek szukających urozmaicenia,
          pustych lal zastanawiających się czemu ich były odszedł od
          nich,zakompleksionych, nawiedzonych, itp

• petereczek Re: peter 25.02.09, 12:59
            andrexx napisał:

> peter, musisz wiedzieć czego szukasz.

to akurat wiem i to dokładnie :P

> czytać miedzy wierszami
            > to jakie dziewczyna wystawi zdjęcie, co napisze o sobie świadczy juz
            > o niej.
            > a portale pełne są znudzonych mężatek szukających urozmaicenia,
            > pustych lal zastanawiających się czemu ich były odszedł od
            > nich,zakompleksionych, nawiedzonych, itp

ja bym jeszcze kilka dodał grup "szukających księcia z bajki, same nie będąc
            księżniczkami, jednak z przerostem mniemania o sobie"
            pełno pasztetów z nadwagą co piszą o sobie "szczupła ładna laska"
            a ani szczupła ani ładna, ale oczywiście nawet takie są przekonane, ze dla nich
            musi być kopia znanego aktora
            kiedyś pamiętam randkę gdzie dziewczyna zarzenowana stwierdziła "ojej, a na
            zdjeciach myślałam że masz oczy jak (nie pamiętam nazwiska aktora) a ty masz
            inny kolor" < taki text usłyszałem i autentycznie dziewczynka była niepocieszona
            i smętna, za długo spotkanie nie trwało, sama była średnia, ale myślałem, że
            chociaż fajna
            • andrexx Re: peter 25.02.09, 13:25
              petereczek napisał:
              > kiedyś pamiętam randkę gdzie dziewczyna zarzenowana
              stwierdziła "ojej, a na
              > zdjeciach myślałam że masz oczy jak (nie pamiętam nazwiska aktora)
              a ty masz
              > inny kolor"

hmm mogłeś powiedzieć za to , że masz przyrodzenie dokładnie jak
              brad pit czy di caprio :)
              • petereczek Re: peter 25.02.09, 14:31
                > hmm mogłeś powiedzieć za to , że masz przyrodzenie dokładnie jak
                > brad pit czy di caprio :)

i że jak kucnie i rozdziawi paszczę to mogę udowodnić
                • Gość: tak sobie czytam Re: peter IP: 212.244.241.* 27.02.09, 12:54
                  Weszłam dziś na forum, czytam różne wypowiedzi i zafrapowała mnie
                  pewna osoba - Petereczek - na innym forum przeczytałam o
                  zainteresowaniach - o! podobne do moich - militaria, metal, trochę
                  grafika komp, coś o sporcie wspominał Pomyślałam - fajny facet,
                  tylko szczęścia nie ma. Szczupła jestem, seriali nie ogladam,
                  kręgosłup mam zdrowy - może pomóc szczęściu, zaczepić, zacząć
                  rozmowę? I masz babo placek - po tak chamskiej wypowiedzi już nie
                  chcę zagadywać.
                  • petereczek Re: peter 27.02.09, 13:37
                    taaa akurat już wierzę... a co odpowiedzieć pannie co kończy randkę "no bo nie
                    masz oczu jak Dżony Dip (chyba)" < wtedy nawet nie wiedzialem kto to jest, potem
                    sie dowiedziałem sprawdzając w google
                    taka laska co tak mówi i żyje plakatami z filmów na respect nie zasługuje
                    • Gość: ssss Re: peter IP: *.szczecin.mm.pl 27.02.09, 14:07
                      zainteresowania militariami?
                      brrrr, czołgi to gwałt, śmierć i łzy,
                      uważasz, ze to lepsze od kinematografii?
                      • petereczek Re: peter 27.02.09, 15:10
                        hehehehe
                        czołgi to nie gwałt, czołgiem sie nie da zgwałcić :) lufe ma za grubą chyba :P
                        i napewno technika i inżynieria i konstrukcja lepsza od durnych seriali o niczym
                        :] bo technika to coś wymiernego i namacalnego i działającego a nie jakieś
                        farmazony w stylu tego co czasem pokazują :P obecne seriale są denne i nie
                        oferują ani napięcia ani fabuły ani inteligentnego humoru jaki był u reżyserów
                        30-40 lat temu, obecnie mało co sie da oglądać :] chyba że stare filmy z lat
                        60-70 :P
                        ja zawsze wolałem Discovery :]
                        technika to fajne zabawki :]
                        • Gość: basia Re: peter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 17:51
                          Wiesz co petereczek, a ty to niby taki książe z bajki, nie sądzę, a masz wymagania że ho, ho.Długo jeszcze będziesz samotny, oj długo.A ja na to forum zajrzałam przez przypadek i nikogo nie szukam, i nie napisałam że jestem szczupłą, zgrabną laską tylko, że jestem fajną laską ( grunt to siebie akceptować).A tobie przydał by się jakiś kurs dobrego wychowania, bo dopóki będziesz takim prostakiem to żadna kobieta nie będzie chciała z tobą gadać.
                          • rumunska_ksiezniczka Re: peter 27.02.09, 17:55
                            oooo pieter! aż tu cię przywiało? ;-)
                          • andrexx Basia + Petereczek = ? 02.03.09, 12:42
                            jestem fajną laską ( grunt to siebie akceptować).A tobie p
                            > rzydał by się jakiś kurs dobrego wychowania, bo dopóki będziesz
                            takim prostakie
                            > m to żadna kobieta nie będzie chciała z tobą gadać.

Fajna lasko - Basiu, chyba zbyt pochopnie nazwałas petereczka
                            prostakiem. Pomylilaś brak ogłady i zwykłą szczerość z prostactwem.
                            Pomyśl nawet Kopciuszek w bajce póki się nie domyła i nie ubrała w
                            super kiecke i szpilki była uważana za kocmołucha.
                            a przykład bardziej wspólczesny - serial w tvn "Brzydula" - jestem
                            pewny , że w ostatnim odcinku główna bohaterka zdejmie okulary i
                            aparat z zębów i zetnie tą koszmarna grzywke i będzie piekny heppy
                            end.
                            Więc Basiu w przypadku petereczka nie przejmuj się formą wypowiedzi,
                            słownictwem, zapomnij o tych czołgach i technice i spójrz mu prosto
                            w serce i napisz co tam zobaczyłaś ...
                    • Gość: tak sobie czytam Re: peter IP: 212.244.241.* 02.03.09, 12:02
                      No cóż panna popełniła faux pas, ale gentelmen by tego w ten sposób
                      na forum nie komentował.
                      A Johny Deep jest znanym aktorem i oprócz filmów komercyjnych ma na
                      swoim koncie kilka ambitniejszych tytułów ;)
                      • petereczek Re: peter 02.03.09, 23:52
                        Gość portalu: tak sobie czytam napisał(a):

> No cóż panna popełniła faux pas, ale gentelmen by tego w ten sposób
                        > na forum nie komentował.

nie - oko za oko :D
                        taka idiotka co sie domaga kopii aktora hollywoodzkiego jest żałosna

> A Johny Deep jest znanym aktorem i oprócz filmów komercyjnych ma na
                        > swoim koncie kilka ambitniejszych tytułów ;)

a dla mnie nie jest znany
                        ja znam : Charltona Hestona, Clinta Eastwooda, Arniego, Eda Harisa, Rutgera Hauea, Pokore, Kondrata, Gajosa, Bruca Willysa, Antonego Quina, Gregory Peck, David Ustinoff = to są dla mnie aktorzy przez wielkie A a nie jakiś cycuś co babki lecą na jego spojrzenie i oczy i plakatami sie obwiesily i na randkach wypominają brak podobieństwa
                        • Gość: tak sobie czytam Re: peter IP: 212.244.241.* 03.03.09, 08:05
                          No i w ten sposób wszyscy będziemy ślepi i szczerbaci;)))
                          Dla Ciebie nie jest znany - to jak rozumiem jakiś wyznacznik?
                          Bruce Willis aktor dobry ale jakoś nie mogę skojarzyć go z niczym
                          oprócz strzelanek i jednego serialu - gdzie tu głębia, której
                          poszukujesz u dziewczyn?
                          • petereczek Re: peter 03.03.09, 12:04
                            Gość portalu: tak sobie czytam napisał(a):

> No i w ten sposób wszyscy będziemy ślepi i szczerbaci;)))
                            > Dla Ciebie nie jest znany - to jak rozumiem jakiś wyznacznik?
                            > Bruce Willis aktor dobry ale jakoś nie mogę skojarzyć go z niczym
                            > oprócz strzelanek i jednego serialu - gdzie tu głębia, której
                            > poszukujesz u dziewczyn?

popadasz w skrajności
                            jest duża różnica między głębią a pannami co siedzą i oglądają Klan, Plebanie, M jak Marazm, Brzydule i co tam jeszcze jak moja ex
                            ani nie chce panny co jej życie to seriale i czasopisma w stylu "życie gwiazd" ani nie chce panny co tylko "3 kolory", opera, teatr
                            chce "normalną" po środku bez przegięć kulturowych :]
                            a panny często są skrajne - albo dno intelektualne, albo jakieś total wysublimowane
                            a mi nie odpowiadają takie skrajności, ale "po środku"
                            a Bruce Willys też grał w fajnych komediach :P
                            i grał też w świetnych sci-fi np. 12 małp

ale jak widzę popadasz też w skrajności - skoro nie chce dekielki co godzinami ogląda 5-6 seriali to mam chcieć "głębię intelektualną"

w seksie też kobiety popadają w skrajności , a przynajmniej takie poznałem
                            albo panna mówi lodzik beee
                            albo panna jechała na 2 baty, brała udział w orgiach, miała 11 facetów w ciągu 3 lat i wówczas dla niej seks oralny czy analny to norma w "związku", który to związek czasem trwa 3 tygodnie a "najdłuższy pół roku" bo takie 2 poznałem i owszem było z nimi fajnie bo "robiła wszystko" - ale to też popadanie w skrajności
                            bo albo kobiety mówią "oral zboczenie, poniżenie, grzech" albo sie okazuje, że jak miała obrączkę to ją 7 gości jechało pod rząd na imprezie integracyjnej
                            i też rzadko jest po środku, że panna "robi wszystko ale tylko w związku i z uczuciami" :(
    • Gość: Bogdan Re: portale randkowe? IP: 89.146.46.* 03.03.09, 16:35
      poznajmy sie
    • Gość: Zibi Re: portale randkowe? IP: *.szczecin.mm.pl 07.03.09, 18:18
      tylko w wiekszejczesci sie zgodze ...ale nie zgadzam sie z tymi negatywami...a
      takpo temacie to poco tamwchodzisz jeseli tak twierdzisz iz wolisz bycsama ?
      • petereczek Re: portale randkowe? 07.03.09, 19:19
        Gość portalu: Zibi napisał(a):

> > takpo temacie to poco tamwchodzisz jeseli tak twierdzisz iz wolisz bycsama ?

bo to kobieta, ona chce "zimnego i ciepłego" "dobrego i złego zarazem"
        dlatego ona chce być sama i wchodzi na portale
        pewnie jak jej samochód staje z braku paliwa to ona go na niebiesko przemalowuje, a jak dalej nie ruszy to może trzeba tapicerke odkurzyć ?

• Gość: Maciek Re: portale randkowe? IP: 81.219.10.* 04.04.09, 21:40
        jeśli ktoś szuka kogoś szczerego, może nieśmiałego to na pewno znajdzie na jakimś dobrym portalu, ale jest wiele portali kiepskich. Zresztą nie tylko na portalach randkowych można szukać kogoś dla siebie. Jest wiele serwisów typowo nie randkowych, na których można kogoś poznać. Takim serwisem np jest attractlove do którego link to: www.attractlove.pl/ serwis ten posiada forum.
    • yvonne77 Re: portale randkowe? 05.04.09, 18:16
      ...skoro uzywasz gry słów "głochy-ślepy" to chyba zama wydajesz osad
      o sobie. Spójrz na siebie, a na pewno dostrzezesz wiele braków i
      niedoskonałości. Skoro braki w urodzie i figurze ma taka Michelle
      Pfeiffer czy Monica Bellucci to co dopiero Ty. Niestety ale chyba
      czekasz na księcia z bajki na białym koniu który na zdień dobry
      obsypie cię złotem i zabierze za siódme góry i siódme morze do
      krainy mlekiem i miodem płynacej. Po prostu przewartościuj swoje
      zycie i oczekiwania-to po pierwsze. Po drugie to śmiem rzec, ze źle
      szukasz i przez rózne portale randkowe nie znajdziesz partnera na
      życie. Niestety ale sie zgodzę:wiekszość to akurat bawidamki,
      naciągacze, ludzie o wybrakowanej psychice czy bajkopisarze którzy
      szukają chwili relaksu dla zabicia czasu. ja sam kiedys bawiłem sie
      w cos podobnego i byłem na 3 takich spotkaniach i okazało sie że to
      nie te osoby, jakie były opisane, te które mnie wstepnie
      zainteresowały. Niestety ale każdy wypisuje co chce na swój temat i
      skoro tak szukasz partnera to radze zachować daleko idacą
      wstrzemięźliwość. Dla mnie osobiście to strata czasu ale dla
      ciebie...
      partnera na reszte zycia spotyka sie w normalnych okolicznościach, w
      normalnych sytuacjach, wtedy kiedy los go przysle. Nie wtedy gdy
      ktoś tworzy sobie fikcyjną rzeczywistość w postaci portali
      randkowych, imprez, pub'ów.

Gość portalu: iza napisał(a):

> od niedawna jestem sama i postanowiłam poszukać znajomości przez
      portale
      > randkowe.... ale po kilku miesiącach stwierdzam, że to jakies
      wielkie
      > nieporozumienie.... mężczyźni choć troche atrakcyjni nie mają
      problemów z
      > poznaniem kogoś, jest sporo dziewczyn zdecydowanych juz na
      związek... w ten
      > sposób nawet jesli taki męzczyzna sie na portalu randkowym pokaze
      to szybko
      > stamtąd znika.... a ci co zostają.........nie chcę nikogo obrażać,
      ale mam
      > nieodparte wreżenie, że takie miejsca staja się przytułkiem dla
      męzczyzn
      > nieatrakcyjnych, dziwolągów wszelkiego rodzaju, z problemami
      emocjonalnymi,
      > zahamowaniami, fobiami, albo nawet zaburzeniami psychicznymi.....
      > spotkałam sie z kilkoma osobami z takiego portalu i mam do wyboru
      mężczyzn
      > typu.... jakbym miała wybrać czy lepiej być ślepym czy
      głuchym.... :( to już
      > wolę być sama.
      • Gość: basia Re: portale randkowe? IP: 213.17.181.* 06.04.09, 17:06
        Witam ponownie, nie pisałam wcześniej ponieważ nawalił mi
        komputer.Zobacz petereczek jeszcze niedawno byłam taka
        zadowolona,pisałam tutaj, że jestem fajna laską, a teraz w
        najblirzszym czasie czeka mnie rozwód,mąż pewnie znalazł sobie
        chudszą.Wygląda na to, że niedługo i ja będę przeglądać serwisy
        randkowe.Tylko bez złośliwości proszę i tak jestem tą sytuacją
        okropnie przygnębiona.
        • Gość: alieneczek Re: portale randkowe? IP: *.centertel.pl 06.04.09, 20:29
          Zainwestuj w jakiś aerobik i wyjście do ludzi a nie w klikanie w klawiaturę i budowanie wirtualnego świata marzeń o rycerzu na białym koniu.
          • 0_maciek Re: portale randkowe? 29.04.09, 18:57
            Gość portalu: alieneczek napisał(a):

> Zainwestuj w jakiś aerobik i wyjście do ludzi a nie w klikanie w
            klawiaturę i b
            > udowanie wirtualnego świata marzeń o rycerzu na białym koniu.

Bardzo dobra wypowiedź. Takie szukanie ksiącia z bajki powoduje że
            po wejściu na odpowiednią kategorię ogłoszeń widzimy, że samotne 30
            parolatki są same. Tak naprawdę na własne życzenie. A wcale tak nie
            musiało być. Ostatnio wpadł mi artykuł o tym jakie to kobiety
            popełniają błędy w związkach oraz przy szukaniu partnerów i powiem,
            że takie wnioski można wysnuć z obserwacji, ale jakby co odsyłam do
            artykułu:
            www.coachinginstitute.biz/po/artyku-y/przyci-gnij-mi-o-tm-cz-ii.html
    • olaprywatnie Re: portale randkowe? 10.04.09, 22:54
      www.prywatki.com.pl Ogłoszenia towarzyskie
    • pawel-pow Re: portale randkowe? 30.04.09, 22:49
      Ja ze swojej strony zamiast portali internetowych polecam bardziej
      internetowe biura matrymonialne np. iduo.pl
      Jest tam większa szansa na znalezienie miłości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka