Dodaj do ulubionych

Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc?

• klajach Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 15.02.13, 20:52
      Też mam ten problem ... 14.02.2013 w Korbielowie jechałam wyciągiem z super chłopakiem...
    • Gość: Jogobella Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 13:55
      Ja także mam taką sytuację. Pisałam z chłopakiem na 6obcy.pl i czymś mnie zauroczył. Ma na imię Kamil, wzrost 173, umięśnony, brązowe proste włosy z grzywką, ciemnoniebieskie oczy. Gra w siatkę, lubi muzykę poważną i rysuje. Tak samo ja. On wie, że lubię rocka i piłkę nożną. Mam na imię Jagoda, szczupła, 168 wzrostu, długie ciemny blond ale lekko rudawe włosy, brązowe oczy, szczupła. Jeśli to czytasz Kamil, to odezwij się:
      pisaura@wp.pl
      • kris1807 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 23.12.13, 02:27
        Wiatm
        Mam taki sam problem jak poprzednicy
        Mam na imie krzysztof i szukam dziewczyny z którą pisałem na portalu 6obcy.pl
        Ma na imie wiktoria, blond włosy i niebiewsnie oczy, 166 cm wzrostu, ma 15 lat, mieszka na śląsku.
        To wszystko co o nie wiem. Chciałbym się z nią skontaktować bo nie zdązyłem poprosic ją o nr tel a coś nas rozłączyło. Wiktoria jeśli to czytasz to proszę o kontakt. Prośbę tą też kieruję do forumowiczów jeśli jakaś osoba im znana pasuję do tego profilu.
        Z góry dziękuję.
      • Gość: Piotr Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.08.14, 20:19
        Tatiana 18 lat 170 cm wzrostu mieszka w Bydgoszczy ciemne długie włosy szczupła brązowe oczy to ja Piotr odezwij sie do mnie oto jej gg jeśli ktoś ją zna to prosze o kontakt 51181245
    • annbell Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 26.02.13, 21:56
      Znając jej osiedle? To już jak w domu;) Masz z górki.
      • bambee4 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 06.03.13, 21:15
        chcialabym miec kontakt do chlopaka ktory jechal z Koluszek do Łodzi Kaliskiej 3marca(niedziela) o godz. 16:56 pociagiem regio (pomogles mi z walizka i siedziales obok mnie). moj nr. 510 082 572
        • Gość: NjakNIKT Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: 31.179.201.* 15.03.13, 20:05
          Szukam maila do lekarza - urologa. Nazywa się Gerard Grotthuss.
    • kkasaczek Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 27.04.13, 10:38
      Niestety mam problem jak wszyscy tu .
      W 2005 roku chodzilem z dziewczyna (Moja Pierwsza Miłość) ale po niefortunych przypadkach poszedłem do zakładu Poprawczego.I Kontakt sie urwał nie liczac jednego listu napisanego przez nia lecz nie bylo w nim zadnej zmianki co zamierza.Jak wyszedłem okazało sie ze przeprowadzila sie niby do babci do innego miasta i tak jej szukam od 2007 roku :(
      Co najlepsze znam Imie i nazwisko lecz niewiem obecnie gdzie jest czy zyje ?
      Marta, SZ z Kraśnika woj lub babcia podobno mieszka w Gościeradowie albo trzydniku pod lublinem jezeli ktos wie o niej cos prosił bym po kontakt przez nia lub osobe co ja zna.
      • Gość: korsarz Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.13, 10:28
        Ostrowiec Św. przystanek na ulicy Sandomierskiej - ona blondynka około 174 cm wzrostu wsiada w autobus jadący do Opatowa od poniedziałku do środy - ja 184 cm wzrostu stojący za przystankiem i wpatrzony w nią - pomóżcie
        • Gość: korsarz Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.13, 10:37
          przepraszam ona 164cm wzrostu - jeśli się znajdziesz napisz na tym forum będę czekał
        • Gość: korsarz Re: Przystanek MPK ul. Sandomierska Ostrowiec Św. IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.13, 12:47
          piękna blondynko jeżdżąca od poniedziałku do środy pekaesem w stronę Opatowa odezwij się na tym forum
    • Gość: MasazystaMichał Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: 164.40.188.* 22.05.13, 13:20
      Ja mam identyczny problem. Poznałem dziewczynę na tej kretyńskiej czatruletce 6obcy.pl. Ma na imię Anita, 19 lat, brązowe oczy, brązowe włosy. Jest szczupła (seksownie szczupła). Mieszka w trójmieście. Jeżeli ktokolwiek zna osobę pasującą do opisu niech jak najszybciej da mi znać, bo na tym czacie staram się trafić na nią od wczoraj, bez rezultatu. Przerwało nam w momencie, w którym ona sama by się nie rozłączyła. No i bardzo chciałem umówić się z nią na spotkanie, ona pewnie też. Proooosze Was :D
    • Gość: Niznajomy Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 01:06
      To i ja spróbuję szczęścia :)

4.06.2013 , Gdańsk, autobus nocny N5, kilka minut po północy.
      Na przystanku "Brama Wyżynna" (inaczej Lot) wsiadła zjawiskowo piękna dziewczyna. Średniego wzrostu, ciemne oczy. Chyba miała małą bliznę na policzku, w okolicy lewego oka.
      Wysiadłem na "Sandomierskiej", a Ona pojechała dalej.

Trzeba było zaczepić, ale cóż- nie mój pierwszy błąd i nie ostatni pewnie...

Jeśli przeznaczenie Ją tu przywiedzie to mój mail : tbeling@wp.pl :)

• asia.p93 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 14.06.13, 07:54
        To jak wszyscy to i ja :).. może się uda, choć powiedziałeś że nie masz żadnych kont w internecie pytałam o faceook-a, ale moze akórat to przeczytasz i się odezwiesz.. :) Troche mnie to męczy że nie dałam Ci numeru, ale nie znałam na pamięć.. Tańczylismy razem na imprezie, chyba "pewex Pub" o ile pamiętam, w Rzeszowie..pije się tam piwo ze słoika ;D Chciałeś sie na piwko umówić .. podobno z Krk jesteś i studiujesz w Rze.(nie pamiętam co);p Byłam ubrana na czarno.. jedyna rzecz jaka się odznaczalam to "coś" czerwonego ;] piszę "coś" bo chcę mieć pewność, że jeśli to Ty to będziesz wiedział co i się odezwiesz :*. Tańczyliśmy do piosenek z lat 90 ;].. miałeś później sweterek na ramionach, niestety nie pamiętam Twojego imienia ;( (mam słabą pamięć do tego) a po drugie % też działały..a potem już Cię nie widziałam ;(.. Może przeznaczenie Cię tu przyciągnie :).. mój mail to asia.p93@o2.pl. buziak :*
    • ala_241 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 16.06.13, 13:54
      Ja również spróbuje szczęścia, chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że odnalezienie kogoś w ten sposób graniczy z cudem. Nie znam Twojego imienia, ani nie wiem gdzie mieszkasz. Zobaczyłam Ciebie na szczycie KASPROWEGO WIERCHU 12.06.13 roku około godziny 16.30. Przyjechałeś kolejką i byłeś prawdopodobnie z rodzicami. Pogoda nie była zachwycająca, było mgliście i zimno. Wydaje mi się, że też zwróciłam Twoją uwagę, dosyć często wymienialiśmy spojrzenia. Niestety nie miałam możliwości porozmawiania z Tobą i bardzo tego żałuje. Później około 17-17.30 wracaliśmy razem kolejką na dół, na drugim odcinku trasy staliśmy obok siebie. Myślę, że jeśli jakimś cudem to przeczytasz to będziesz wiedział, że chodzi o Ciebie. Mój mail: ala_241@gazeta.pl
      • daniel909 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 19.06.13, 00:53
        Witam. Szukam dziewczyny Małgorzaty z Krakowa wiek miedzy 20 a 30 lat brunetka długie czarne włosy która leciała ze mną 25 maja 2013 r z Warszawy do Hiszpanii na wycieczkę objazdową Uroki Morza Sródziemnego Rainbow Tours i mieszkalismy w tych samych hotelach . Stała z tyłu za mna przy odprawie na lotnisku w dniu wylotu na wakacje. Wiem jak wygląda podam jak byla ubrana w dniu wylotu 25 maja 2013 długie czarne włosy bluzka biała karnacja opalona w ciemnych dżinsach oraz brązowych szpilkach. Podam jak była ubrana w dniu kiedy ja kończyłem wyjazd a ona została tydzień dłuzej. Ubrana była na wieczorze flamenco jasna bluzka włosy czarne w kok ciemne spodnie. Towarzyszył jej podczas wycieczki kolega Paweł blondyn jasna karnacja z Będzina (Katowice). Jeśli ma to pomóc w szukaniu to ja mam jej fotke
        Pozdrawiam i podaje kontakt danield6@interia.pl
        • daniel909 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 19.06.13, 01:01
          Będe wdzieczny za informacje oraz pomoc w tej sprawie
    • Gość: ugie Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 08:51
      Można znaleźć portale, które nie zawsze mają profil randkowy i podzielić się pasjami. Lubisz auta to pogadaj z kimś na forum z auteo.pl. Masz psa to wychodź na spacer przez www.naspacerek.pl. Jest masa możliwości.
    • 3adar Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 26.06.13, 16:02
      Witam.
      Ja znalazłem www.zakochasz.pl Chyba nowy. Jest darmowy nie ma chorych limitów wysyłanych wiadomości oraz napadających reklam które trzeba gonić aby wyłączyć. Śmiało mogę go polecić.
      Pozdrawiam wszystkich randkowiczów.
    • ligia20 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 12.08.13, 15:22
      Hej. Szukam chłopaka, którego poznałam tydzień temu na imprezie w Grodzisku. Mam o nim kilka informacji np.wiem, że nazywa się Mariusz, ma 24 lata i pochodzi z Kosiny. Podobno ma facebooka ale nie mogę go znaleźć na tym portalu.
    • Gość: Betty Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.13, 23:18
      www.powiem.pl
    • Gość: Karolina Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.centertel.pl 05.09.13, 15:03
      Kanarku odezwij sie wspomniales cos o kawie :) złapałeś mnie w 148;) może porozmawiamy o kierunku ktory studiowales a ktory obecnie ja studiuje. KAROLINA karolina_wojtasik@op.pl
    • ewej1 janek 05.11.13, 15:04
      mam problem. ok 3 lat temu poznalam w dyskotece w czestochowie faceta ma na imie JANEK teraz juz ok 35 lat ja jestem mlodsza o 12 lat od niego. pisalismy dzwonilismy nawet mnie odwiedzil, byl idealny ktoregos dnia moja corka zucila moim tel ktory rozsypal sie na kawalki a karty sim nie znalazlam do dzis, prawie mi peklo serce, on przestal przyjezdzac bo pewnie pomyslal ze specialnie nr zmienilam. wiem ze jezdzi tiriami jest z czestochowy. wysoki dobrze zbudowany i do dzis mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy. co moge zrobic. pomozcie
    • ewej1 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 05.11.13, 15:15
      napisales ze znasz miejscowosc i osiedle. napisz. przeciez to czytaja setki ludzi moze ona tez sie komus zwiezyla i tez cie szuka,
    • lmaxiu1 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 12.11.13, 19:35
      Jak się okazuje sporo ludzi minęło się z prawdziwą księżniczką lub księciem z bajki... i ja też swoja szansę utraciłem w Gdańskim Blaszanym Bębenku w przedświąteczny piątek. Piękna złotowłosa która tańczyła ze mną w wyjatkowym spojrzeniu - odezwij się ;)
      Czarny Max
    • Gość: krokody901 ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 15:28
      mi natomoast podoba sie ekspedientka ze sklepu lewiatan w strzebielinie ,spodobala mi sie od pierwszego dnia kiedy wszedlem do skleu sliczne oczka pomalowane na czarno , niewiem jak sie nazywa , brak odwagi by zagadac czasami jej powaga na twazy troche mnie oniesmiela , dajcie jakies podpowiedzi thx
    • sandrussskaaa567 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 02.12.13, 17:20
      Czesc, pisze w sprawie takiej poszukuje chłopaka ktory byl w szpitalu w szczecinie na św Wojciecha w sali numer 11 , wiem tylko jak ma na nazwisko wiek imie nic nie wiem ... szukam cie od kad wyszlismy ze szpitala , cieple spojrzenia przez okno :( Nazwisko to Getnicki nic wiecej nie wiem ;x . Jestem dziewczyna z sali nr 12 , czesto sie patrzelismy na siebie ;( jak ktos go zna prosze o informacje ;( tęsknie .. ;x
    • sandrussskaaa567 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 02.12.13, 18:14
      Czesc, pisze w sprawie takiej poszukuje chłopaka ktory byl w szpitalu w szczecinie na św Wojciecha w sali numer 11 , wiem tylko jak ma na nazwisko wiek imie nic nie wiem ... szukam cie od kad wyszlismy ze szpitala , cieple spojrzenia przez okno :( Nazwisko to Getnicki nic wiecej nie wiem ;x . Jestem dziewczyna z sali nr 12 , czesto sie patrzelismy na siebie ;( jak ktos go zna prosze o informacje ;( dnia od 28.11.2013 roku do 02-12.2013 roku bylam w szpitalu . czekam
    • Gość: A.N. Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 21:30
      Jeżeli to czytasz. Jeżeli jesteś chłopakiem o niesamowicie brązowych oczach, ciemnych włosach i lekkim zaroście. Jeżeli jechałeś autobusem 141 i wysiadłeś na przystanku "Wołoska" w Warszawie z czarną torbą Pink Floyd na ramieniu - odezwij się do mnie!
      Chcę się przynajmniej dowiedzieć, kim jesteś. Mam wrażenie, że widziałam cię już wcześniej.
      Dziewczyna w czarnym płaszczu.
      Mój e-mail: morrigan@onet.pl
    • Gość: Przemek szukam IP: *.stargard.mm.pl 24.01.14, 18:22

Poszukuje blondynki którą widziałem dnia 24.01.2014.Jechała pociągiem ze Szczecina do Stargardu o 14.20.Miałaś na sobą brązowy płaszcz,dżinsy i brązowe buty.Jeśli to czytasz mam nadzieje że się odezwiesz.
      mój nr.tel:506775661
    • Gość: Magda Poszukuję Wiktora IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 19:50
      Poszukuję Wiktora (studiuje w Berlinie), którego poznałam 24.01.2014 roku w pociągu relacji Szczecin-Warszawa (odjazd 16:02). Mieliśmy się spotkać w Szczecinie 01.02.2014 roku na wykładzie dotyczącym Powstania Styczniowego. Niestety się spóźniłam. Jeżeli to przeczytasz, proszę o kontakt, Mój telefon to: 725851399.
    • Gość: :) Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? IP: 91.230.122.* 10.02.14, 21:51
      Kochani.. wy mi tu o problemach piszecie... znacie mniej wiecej ich wiek, mniej wiecj ich miejsce zamieszkania.. naprawde to nie jest problem, zeby sie tam przejechac i tej osoby poszukac JEZELI OCZYISCIE WAM ZALEZY. Np taka ja, bylam na wakacjach i poznalam chlopaka, " poznalam " poprostu za kazdym razem jak mnie mijal patrzyl sie na mnie, usmiechał i moiwl " hello " nie mam pojecia skąd jest.. moze Holadia, Anglia, Niemcy, moze byc tak narwade kazdej narodowosci.. W ostatni dzien kiedy zobaczylam ze jedzie z walizką zaczelam biec, chcilam go dogonic, ale wsiadał do autokaru i odjezdzał....I co ja mam zrobic ? ;) MI ZALEZY. BARDZO. Dlatego robie wszystko. Przegladam na Facebooku kto byl w danym miejscu, probowalam dodzwonic sie do otelu, bior podrozy.. a nawet rozmyslam nad wynajeciem detektywa.. wydaje sie to smieszne, wiem. ALE NIE PISZE JAKIS IDIOTYCZNYCH RZECZY TYPU " SAMOTNA.. JDAJSHAJ " KTORE NIE SĄ na temat. Tylko poprpstu dzialam. Jak zwierze. Uczmy sie od nich. Piszesz zeby dac ci nadzieje. Sam musisz doprowadzic do tego, zeby sie pojawila. Ja ci jej nie moge dac. Mocno wierz ze ją znajdziesz.. a naprawde nie zajdziesz daleko...CZYNY. one sie liczą ;) Pozdrawiam
    • ella_123 Re: Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc? 15.02.14, 18:53

W pociągu dnia 14.02.2014 ( walentynki !) na trasie Rzeszów (skąd jechałam), przez Dębice (gdzie wsiadłeś i nie miałeś biletu ze zniżką wojskową, bo kasa była zamknięta), przez Kraków (gdzie ja wysiadłam ok 14:37) do Wrocławia (gdzie Ty jechałeś). W tym właśnie pociągu w wagonie nr 12 los pozwolił nam się spotkać. Wprawdzie rozmawialiśmy przez chwilkę (za sprawą chłopaka z dużą ilością monet w portfelu), lecz nasze spojrzenia często się spotykały... Niestety Kraków Główny nas rozłączył, nawet nie poznałam Twojego imienia...

Jedna chwila potrafi zmienić całe życie, chwilowa niepewność siebie, brak odwagi na zrobienie malutkiego gestu, a później pozostaje tylko złość, wyrzuty sumienia, powtarzanie sytuacji w myślach na nowo... bezsilność.
    • Gość: malinka Jak znaleźć osobę nic o niej nie wiedząc IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.14, 13:34
      Mam taki sam problem. Szukam chłopaka wiem miej więcej jak się nazywa (nie jest z Polski więc nwm jak się pisze jego imie i nazwisko ) i nwm skąd jest
    • Gość: Adrian moze nic jeszcze straconego IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.14, 16:24
      Wczoraj robiac zakupy w Lidlu patrzylismy na siebie Ona byla chyba z mama tak sliczna ze dech mi zaparlo od jej urody jej chyba tez -idiota bylem bo placac wyszedlem no ale znam godzine zkupow i jeszcze na dokladke za nimi stal moj kolega listonosz ktoremu powiedzialem zeby przyszedl z laptopem do naprawy w przyszlym tygodniu i zadzwonil wczesniej ale poniewaz dech mi zaparlo -chce odnalezc ta dziewczyne bo noc nie spalem dzis 05 kwietnia 2014 - otoz zakochalem sie w niej i jej wzroku ktory oderwac nie moglismy -prosze was o pomoc moze nie jest za pozno pojde do lidla i przedstawie cala sytuacje bo moze na kamerach beda mieli to nowy sklep moze akurat sie mi uda -Lidl opole zaodrze ale ze wzgledu tajemnicy sklepu i procedur to mi pewnie policja nie udostepni i pewnie tez nie pomoze -zreszta to Was prosze o porade moze od wczoraj jeszcze nie jest za pozno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka