Dodaj do ulubionych

dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że

08.12.03, 17:44
pewna pani powszechnie znana na kilku forach kandydowała
do "roli admina "społecznego jakiego w swoim czasie poszukiwano....
ROTFL
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 18:06
      Też doszły mnie takie wieści. Bardzo się zdziwiłam tupecikowi.

Pozdrv.:)
    • messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 19:16
      bebijebi napisała:

> pewna pani powszechnie znana na kilku forach kandydowała
      > do "roli admina "społecznego jakiego w swoim czasie poszukiwano....
      > ROTFL

white.falcon? to by sie zgadzalo - wlasnie widzialam, ze prowadzi kampanie
      wyborcza. duzo i obszernie wypowiadala sie na ten temat na FoF. i co udalo jej
      sie?:)
      • white.falcon Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 19:46
        A więc potwierdzasz słuchy, które do mnie też dotarły? Nie mydl oczu ludzkich
        mną - pisałam zresztą o tym, dlaczego nie chcę w swoim czasie na forum.
        Zresztą, wiem chyba lepiej, co mówię, choć może Twój pomysł i miałby sens w
        obecnej sytuacji. Muszę przemysleć Twój pomysł. Dzięki. ;)

• messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 21:46
          white.falcon napisała:

> A więc potwierdzasz słuchy, które do mnie też dotarły?

nie wiem jakie sluchy do ciebie dotarly, wiec nie moge potwierdzic. moze
          sprecyzuj co i od kogo slyszalas, a najlepiej podaj droge do zrodla, bo
          taki "gluchy telefon" to czesto prawdziwe siedlisko plotek i pomowien, ktore
          jak obie wiemy bardzo zle swiadcza tylko o ich autorze. pamietasz pewno, jak
          juz jednej osobie robilas na tym forum kolo ogona, nie majac za soba zadnych
          dowodow ani podstaw? chyba nie bylo ci milo, kiedy potwierdzilo sie moje
          przypuszczenie, ze robisz smrod wokol pewnych osob bez zadnych ku temu podstaw:P

Nie mydl oczu ludzkich
          > mną - pisałam zresztą o tym, dlaczego nie chcę w swoim czasie na forum.

ja tez. ale to ty sie udzielasz i udzielalas na FoF, na ten temat. dlugo i
          obszernie. pewno bez powodu:PPPPPPPPPPPPPPP

> Zresztą, wiem chyba lepiej, co mówię, choć może Twój pomysł i miałby sens w
          > obecnej sytuacji. Muszę przemysleć Twój pomysł. Dzięki. ;)
          >
          to nie byl "moj pomysl". nie mydl oczu - piszesz "pod publiczke" odkad
          pamietam. dlatego zapytalam cie kilka tygodni temu, czy zglaszasz swoja
          kandydature - twoj wpis na FoF wygladal jak tresc ulotki do kampanii
          wyborczej:PPPPPP
    • Gość: zahedan Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że IP: *.protonet.pl 08.12.03, 20:15
      i jak? zostac ona ten admin czy ją odrzucić Ja myslec,ze to drugie
      p.s tupecik zaiste ładny być
      • white.falcon Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 20:23
        Ja też być ciekawa doświadczeń owa Pania. Ja słyszeć, że też to drugie.
        Tupecik, a i owszem i inne zalety, do których mi daleko, jak stąd do księżyca.

• messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 21:48
          white.falcon napisała:

> Ja też być ciekawa doświadczeń owa Pania. Ja słyszeć, że też to drugie.
          > Tupecik, a i owszem i inne zalety, do których mi daleko, jak stąd do księżyca.
          >
          > Pozdrv.:)

jak zwykle "skromna". oczywiscie, ze nie masz "tupeciku". ty jestes zwyczajnie
          beszczelna i glupia, jak stad do ksiezyca.

uzasadnienie ponizej:P
      • messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 21:51
        Gość portalu: zahedan napisał(a):

> i jak? zostac ona ten admin czy ją odrzucić Ja myslec,ze to drugie
        > p.s tupecik zaiste ładny być

a skoro o "tupeciku" tajemniczych nieobecnych rozmawiamy, to postarej
        znajomosci, a nie w wyniku "tupeciku" zapytam:
        zahedan przyjedziesz do wa-wy zobaczyc w.f? zona nadal tak tolerancyjnie
        traktuje twoje "wypady"?:)
        • Gość: zahedan Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!.i tysiąclecia IP: *.protonet.pl 08.12.03, 23:47
          tym razem nie mieć czasu tak że ja do wwa sie nie wybierać.na żona ja nie
          narzekać.jest ok
          to i ja po starej znajomości zapytać: admini świnstwo ci zrobić i nie zgodzić
          na twoja samo-kandydatura????????????? hehehehehe
          • messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!.i tysiąclecia 09.12.03, 01:22

> tym razem nie mieć czasu tak że ja do wwa sie nie wybierać.na żona ja nie
            > narzekać.jest ok
            > to i ja po starej znajomości zapytać: admini świnstwo ci zrobić i nie zgodzić
            > na twoja samo-kandydatura????????????? hehehehehe

o jakiej "samo-kandyturze" mowisz?

czy mam rozumiec, ze twierdzisz, iz w.f. udaje kretynke i beszczelnie klamie
            twierdzac, ze ten watek nie jest twoja i w.f prowokacja wymierzona we
            mnie?:PPPPPPPPPPPPP

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=9554611&a=9560389
            • Gość: zahedan Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!.i tysiąclecia IP: *.protonet.pl 09.12.03, 05:58
              ja słyszec o tzw"prowokacja gliwicka" ale to byc w 1939r
              • messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!.i tysiąclecia 09.12.03, 11:49

> ja słyszec o tzw"prowokacja gliwicka" ale to byc w 1939r

no wlasnie. ustalamy, ze teraz wszyscy udajemy idiotow, a twoje pytanie nie
                mialo zadnego sensu:PPPP
    • schizo69 Re: 08.12.03, 20:42
      ale o co chodzi???
    • Gość: facet Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:46
      Cholera, ja też nic nie wiem - ale ten ROTFL daje mi coś do myślenia :)
      • white.falcon Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 20:48
        No to pomyślcie trochę, Panowie. Skoro do Zahedana doszły wieści podobne do
        zasłyszanych przeze mnie, to coś w tym jest chyba. ;)

• Gość: facet Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:53
          To zahedan to autor watku, a tym adminem miała być pewna ptica ?:)
          • white.falcon Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 21:00
            Ależ skąd. Doszły mnie pewne słuchy, a gdy przeczytałam wpis Zahedana, to
            stwierdziłam, ze z różnych źródeł chyba usłyszeliśmy o tym samym. Nie o mnie
            mowa, choć pewne uwagi skłaniają mnie ku refleksji nad tematem. Tylko nie mam
            pojęcia, co ewentualnie chciałabym adminować, bo jakoś mi nic do "skrzydełka"
            nie leży. Moze jakąś zootechnikę, czy naprawę maszyn metodą spawania? Nie znam
            się na tym, więc nie byłoby ze mną kłopotów. ;)

• white.falcon Trzy osoby, a ziarenko prawdy? :) 08.12.03, 21:03
              Czyli trzy osoby słyszały coś podobnego - jakaś nieznana mi Bebi, znany mi
              Zahedan i ja. Zwykły zbieg okoliczności, czy jakieś ziarenko prawdy w tym
              jest?:)

• messja Re: Trzy osoby, a glupota tlumy mozna obdzielic :) 08.12.03, 21:36
                white.falcon napisała:

> Czyli trzy osoby słyszały coś podobnego - jakaś nieznana mi Bebi, znany mi
                > Zahedan i ja. Zwykły zbieg okoliczności, czy jakieś ziarenko prawdy w tym
                > jest?:)
                >

nie wiem kogo dotycza plotki, ktore siejesz, ale oczywiscie spodziewam sie, ze
                jestes w stanie udowdnic wszystkie stawiane tezy tym bardziej, ze narazie
                jako "dowod" przedstawilas wypowiedz mario2, ktory teraz sie podszywa pod debi
                i zahedana, nie od dzis znanego z prowokacji, insynuacji i wciskania ciemnoty
                (przyklad pewnego watku, gdzie wmawial wszystkim, ze jest podmiotem lirycznym
                pewnego wiersza).
                inaczej zmuszona bym byla stwierdzic, ze to ty znowu sie jawisz nie tylko jako
                czlowiek z tupetem, ale i na tyle glupi, ze nie wyciagnal nauk jakie do tej
                pory dostal na forum - kiedy przyznalas, ze nie masz zadnych dowodow na
                potwierdzenie pomowien wobec autora pewnych wierszy.

trzy osoby i ani ziarna rozsadku? white.falcon, a co z twoim "image" uczciwej i
                szlachetnej? znowu do sedesu?:P
                • white.falcon Re: Trzy osoby, a glupota tlumy mozna obdzielic : 08.12.03, 22:30
                  Nigdy nie tworzyłam jakiegoś imageu szlachetnej i uczciwej. Jaka jestem - taka
                  jestem z masą wad i zalet, ale jestem sobą.

Skoro ktoś zapytuje, czy to prawda - to, o czym usłyszał, to przecież mógłby
                  ten ktoś odpowiedzieć, a nie gniewać się, skoro uznałaś, że to Ciebie dotyczy.
                  Zresztą, dlaczego sądzisz, że mowa jest o TOBIE? Rzeczywiście to dotyczy
                  Ciebie? I skąd podejrzenie, że Bebi (pojawiała się wcześniej na FR i mówiła, że
                  jest Panią) jest Maryjo?

• debi_bebi Do white i messji 08.12.03, 22:37
                    Nie macie wrażenia, że ten wątek to jedna wielka podpucha?
                    • messja do debi 08.12.03, 22:45
                      debi_bebi napisała:

> Nie macie wrażenia, że ten wątek to jedna wielka podpucha?
                      >

nie tylko mamy wrazenie, ale doskonale wiemy. a ty nie masz wrazenia, ze w.f.
                      dosc swiadomie w tej prowokacji uczestniczy, skoro tak dobrze wiedziala o kogo
                      chodzi, mimo, ze ta osoba nie zostala okreslona? nastepnie stwierdzila, ze ja
                      cos "potwierdzam"- ciekawe co, prawda?:) debi zauwaz niezwykla aktywnosc w.f.
                      na tym watku i wylewnosc w sposobie charakteryzowania tajemniczego "kogos":PPPPP
                      • debi_bebi Re: do messji 08.12.03, 23:10
                        Wiesz, coś przyszło mi do głowy, ale to sie zupelnie nie nadaje na "tutaj",
                        poza tym wcale nie jestem pewna, czy dobrze myślę, więc chwilowo wstrzymam się
                        z wnioskami. Dam Ci znać, jak będę pewniejsza swego.
                        • messja Re: do debi 08.12.03, 23:17
                          debi_bebi napisała:

> Wiesz, coś przyszło mi do głowy, ale to sie zupelnie nie nadaje na "tutaj",
                          > poza tym wcale nie jestem pewna, czy dobrze myślę, więc chwilowo wstrzymam
                          się
                          > z wnioskami. Dam Ci znać, jak będę pewniejsza swego.
                          >

napisz na @. mozemy porozmawiac bez wzgledu na to, czy twoje przypuszczenia sie
                          potwierdza.
                  • messja Re: Trzy osoby, a glupota tlumy mozna obdzielic : 08.12.03, 22:40
                    white.falcon napisała:

> Nigdy nie tworzyłam jakiegoś imageu szlachetnej i uczciwej. Jaka jestem -
                    taka
                    > jestem z masą wad i zalet, ale jestem sobą.
                    >
                    > Skoro ktoś zapytuje, czy to prawda - to, o czym usłyszał, to przecież mógłby
                    > ten ktoś odpowiedzieć, a nie gniewać się, skoro uznałaś, że to Ciebie
                    dotyczy.
                    > Zresztą, dlaczego sądzisz, że mowa jest o TOBIE? Rzeczywiście to dotyczy
                    > Ciebie? I skąd podejrzenie, że Bebi (pojawiała się wcześniej na FR i mówiła,
                    że
                    >
                    > jest Panią) jest Maryjo?
                    >

jeszcze raz przeczytaj U W A Z N I E tym razem moja powyzsza odpowiedzic, bo
                    wszystkie twoje pytania byle nielogiczne i zle postawione.

i nie gniewam sie na ciebie. ja cie poprostu nie szanuje, a to zupelnie inna
                    historia.
                    • white.falcon Re: Trzy osoby, a glupota tlumy mozna obdzielic : 08.12.03, 23:17
                      A nie szanuj. Mi na Twoim szacunku jakoś dziwnie nigdy nie zależało. Mało, to
                      mnie trochę cieszy.:)

• messja Re: Trzy osoby, a glupota tlumy mozna obdzielic : 08.12.03, 23:23
                        white.falcon napisała:

> A nie szanuj. Mi na Twoim szacunku jakoś dziwnie nigdy nie zależało. Mało, to
                        > mnie trochę cieszy.:)
                        >

nie dziwi mnie, ze tylko taki "argument" masz na swoja obrone. doskonale
                        zdajesz sobie sprawe, ze nie ma co sie dalej zgrywac na "niewinnosc" i twoje
                        prowokacje sa nader oczywiste. pytanie tylko jedno:" jak ci nie wstyd tak s.. w
                        swoje gniazdo" jakim od jakiegos czasu jest napewno "Romantica"?
                        ale widac dla niektorych nie ma zbyt wysokiej ceny by sie odgrac. a na ironie
                        autorka jest znowu niedawna propagatorka "przebaczania".
                        wiem, ze zabolalo.
                        mialo zabolec.
                        • white.falcon Re: Trzy osoby, a glupota tlumy mozna obdzielic : 08.12.03, 23:32
                          Pomyłka - FR nie jest moim gniazdem. I ja się nie bronię. Ja się dobrze bawię,
                          czytając Twoje pseudo-argumenty i cudownie dziwaczne zarzuty. Pluj, Messjo,
                          pluj. Ludzie nie tylko z tego forum lubią te Twoje występy, bo ożywiają
                          znakomicie forum.

Co miało zaboleć? Wzruszające. Hiii - nie mogę.:) Jeszcze proszę, bo to takie
                          ciekawe.;D

• messja Re: Trzy osoby, a glupota tlumy mozna obdzielic : 08.12.03, 23:40
                            white.falcon napisała:

> Pomyłka - FR nie jest moim gniazdem.

ciekawe:PPPPPPPPPPPPPPP

I ja się nie bronię.

faktycznie, kiepsko ci idzie:PPPPPPPPPPPP

Ja się dobrze bawię,

to bylo na pocztku,teraz probujesz wmowic, ze sie dobrze bawisz:PPPPPPPP

> czytając Twoje pseudo-argumenty i cudownie dziwaczne zarzuty. Pluj, Messjo,
                            > pluj. Ludzie nie tylko z tego forum lubią te Twoje występy, bo ożywiają
                            > znakomicie forum.
                            >

znowu pudlo: to ty dalas wystep, zalosny zreszta, a ja cie tylko podsumowalam.

p.s.
                            a jesli nie mialam racji, trzeb bylo od razu powiedziec, a nie sie obrazac i
                            wmawiac mi plucie, kiedy sama stwierdzilas, ze dwa razy juz monitor poplulas. w
                            koncu o czyms to swiadczy:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

p.s.2
                            skoro przeszlas juz do argumentow typu "ludzie" i przyznajesz sie wprost do
                            prowokacji, nie mamy chyba juz o czym rozmawiac, nieprawdaz? do
                            nastepnego "ambitnego" watku z twojm wystepem:PPPPPPPPPP
                • Gość: zahedan podmiot liryczny w wierszach messji IP: *.protonet.pl 08.12.03, 23:50
                  hahahahahah
                  • messja zahedan jako "podmiot liryczny" 09.12.03, 01:24

> hahahahahah

co konkretnie cie tak smieszy? wspomnienie, ze dales d... zakladajc glupi i
                    prowokacyjny watek, czy to, ze skruszony przeprosiles za ten wyglup...

w jednym i drugim wypadku bylaby to autoironia, ktora zreszta zalecam:PPPPP
                    • Gość: zahedan Re: zahedan jako "podmiot liryczny" IP: *.protonet.pl 09.12.03, 05:56
                      no nie zapominac kto pierwszy przepraszac bo to aby za chwila ugryzc znowu
                      • messja Re: zahedan jako "podmiot liryczny" 09.12.03, 11:47

> no nie zapominac kto pierwszy przepraszac bo to aby za chwila ugryzc znowu

hehehehe!

a wiec pamietasz, ten ostatni wystep, w ktorym dales popis glupoty i lajdactwa?
                        szkoda, ze chwilami zapomniasz o tym, dlaczego miales powod by wyrazic skruche:P

a co do przepraszania, to napewno pamietasz w mojej wypowiedzi takie
                        slowo "jesli". "jesli cie urazilam, zanim zalozyles prowokacyjny watek na moj
                        temat" (chodzilo o pierwsza twoja obrzydliwa prowakcje wobec mnie na tym forum)-
                        napisalam.
                        a nigdy nie powiedziales czym i w jakis sposob cie urazilam mimo, ze
                        wielokrotnie miales okzaje. oboje wiec wiemy, ze przeprosilam cie dla swietego
                        spokoju - zebys przestal sie awanturowac:PPPP
                        acha i nie zakrywaj sie znowu swoja zona - pamietasz przeciez, ze to bylo na
                        dlugo przed tym, nim twoje wyzwiska zaczely do niej wracac:P
                        • Gość: zahedan Re: zahedan jako "podmiot liryczny" IP: *.protonet.pl 09.12.03, 16:06
                          przeciez to ty pytac sie znów o moja zona;to ja ci odpowiedziec.
                          p.s.za duzo ty pisac
          • messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 21:54
            Gość portalu: facet napisał(a):

> To zahedan to autor watku, a tym adminem miała być pewna ptica ?:)

raczej mario2 jest autorem, a ze w.f chce byc adminem to napewno. zobacz tylko
            jak sie na FoF udziela "spolecznie". poza tym juz sie przyznala, ze ten pomysl
            jej sie bardzo podoba - tylko udaje kretynke, ze to ja jej go podsunelam:P
            • debi_bebi Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 21:59
              Elou, Messja :)
              Wiesz, uważam, ze White Falcon byłaby naprawdę niezłą administratorką forum.
              Ma zmysł organizacyjny i kilka innych potrzebnych ku temu zalet. Ja np.
              zupelnie nie nadawałabym sie na to stanowisko, bo z mety wycinałabym większość
              postów niektórych osób :)
              • messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 22:18
                debi_bebi napisała:

> Elou, Messja :)
                > Wiesz, uważam, ze White Falcon byłaby naprawdę niezłą administratorką forum.
                > Ma zmysł organizacyjny i kilka innych potrzebnych ku temu zalet. Ja np.
                > zupelnie nie nadawałabym sie na to stanowisko, bo z mety wycinałabym
                większość
                > postów niektórych osób :)

z jej zamilowaniem do pomowien i plotek? z jej ciaglym mieszaniem sie do awntur
                by wsadzic kij w mrowisko?

coz mozesz miec wlasne zdanie i chyba nie bede dyskutowac. wystarczy, ze juz mi
                sie niedobrze zrobilo na tym watku, kiedy przekonalam sie do jakiego stopnia
                lubi stwarzac wokol ludzi chora atmosfere i prowokowac do awantur. musisz byc
                bardz naiwna jesli myslisz, ze naprawde od kogos cos "slyszala".
                • debi_bebi Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 22:28
                  Ja nic nie słyszałam, i myślałam, że chodzi o jakąś eelę, na którą ktoś się
                  skarżył, że gdzieś tam wyręcza adminów.
                  • messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 22:36
                    debi_bebi napisała:

> Ja nic nie słyszałam, i myślałam, że chodzi o jakąś eelę, na którą ktoś się
                    > skarżył, że gdzieś tam wyręcza adminów.
                    >

gdyby w.f miala na mysli eele, to by glupio nie twierdzila, ze
                    cos "potwierdzam". poza tym ta prowokacja jest tak grubymi nicmi szyta, ze
                    autor nawet twoj nick przybral. nie oszukuj sie: zadnego uczestnika tego forum
                    zadna eela ani "ziebi ani grzej" szczegolnie jesli chodzi o mojego dlugo
                    dystansowego prowokatora - zahedana, ktory tropil mnie wraz z w.f az na FoF by
                    i tam powtorzyc po raz tysieczny te same zarzuty. fajna z nich para:PPPP
                    • debi_bebi Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 22:43
                      Wolniej, Messjo, bo nic nie kumam :) Wyżej napisałam właśnie, że ten wątek
                      pachnie mi podpuchą.
                      Co do eeli- to też jej nie znam, ale to nic dziwnego, bo nie zwiedzam innych
                      forów, i nie wiem, czy to znana, czy nieznana osoba.
                      • messja Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że 08.12.03, 23:07
                        debi_bebi napisała:

> Wolniej, Messjo, bo nic nie kumam :) Wyżej napisałam właśnie, że ten wątek
                        > pachnie mi podpuchą.
                        > Co do eeli- to też jej nie znam, ale to nic dziwnego, bo nie zwiedzam innych
                        > forów, i nie wiem, czy to znana, czy nieznana osoba.
                        >
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=9554611&a=9556906
                        przeczytaj jeszcze raz.
    • Gość: cal-ka Re: dowcip roku 2003 !!!!!!!!....czy wiecie że IP: *.media4.pl / *.media4.pl 09.12.03, 13:14
      no ja cie kręcę!!!!!
      >>**<<
    • von-koza A powiadają, że to faceci... 09.12.03, 14:27
      są zawzięci :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka