Gość: selavi IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 17:40 "Mało jest rzeczy z gruntu niemożliwych,bardziej nam zbywa wytrwałości niż środków." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noel Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 17:43 "Każdy wybór łączy się z ryzykiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selavi Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 17:44 Zawsze jest morze możliwości ,czasami nawet dwa morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 17:51 Najsmutniejsze to przeżycie,jakiego może doznać człowiek,jeżeli ocknie się siwy i pomarszczony tuż przed końcem bezpłodnej egzystencji i uświadomi sobie,że przez wszystkie minione lata w minimalnym tylko stopniu korzystał z możliwości danych mu przez naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selavi Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 17:54 Rzeczywistość nigdy nie gwarantuje powodzenia,stwarza tylko bezmiar możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 17:57 Mogę czynić to wszystko co nie przynosi szkody drugiemu człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selavi Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 18:04 Co jest trudne? -poznać samego siebie. Co jest łatwe? -udzielać rad bliżniemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 18:06 Ten kto zna innych,jest mądry,ten kto zna siebie,jest światły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selavi Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 18:08 Człowiek nie może zgłębić samego siebie w żaden sposób jak tylko w działaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Wszystko jest możliwe IP: 89.234.192.* 11.06.09, 18:23 Człowiek rodzi się głupim i głupim umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aty Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 18:32 Wstaję -analizuję Jem-analizuję Wydalam-analizuję Myślę-analizuję Oglądam-onanizuję Patrzę-krytykuję Spoglądam-ironizuję Czuję-???????????? Kpię sobie z tego Kpię sobie z tego Kpię sobie z tego Przeanalizowałem Przetrawiłem Przetrwałem Żyję?Czy Trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henrietta Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 18:23 Do sowy przyszedł zajączek z prośbą ,aby poradziła co robić: 'nikt w lesie nikogo się nie boi,tylko ja, bidulek,muszę stale uciekać" Na to sowa:"Poradzę ci zajączku.Sprawa jest prosta!Wdziej na siebie skórę jeża.Będziesz nie tylko szybki,ale i kolczasty,nikt ciebie nie dotknie,jeśli nawet złapie".Ucieszył się zajączek,a po chwili mówi:"Dobrze sowo,ale jak to zrobić?"Na to mądra sowa:"najważniejsze, że jest koncepcja,teraz poradz sobie z nią sam". Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Wszystko jest możliwe 12.06.09, 06:39 Latwe jest poznac siebie, bardzo trudne...udzielac pomocy blizniemu,a najlatwiejsze mamlac jezorem o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selavi Re: Wszystko jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 12.06.09, 06:47 Za każdym mamlaniem jęzorem czy o sobie ,czy nie o sobie stoi człowiek i on jest najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Wszystko jest możliwe - ale czy konieczne? 17.06.09, 15:51 Jako zywo. A jak sie takiej tego jezora utnie - to tez nie zawsze przychodzi spokoj, bo wtedy moze zaczac machac rekami i porcelane w chalupie porozbija :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie wszystko, niestety :) 11.06.09, 18:38 Gość portalu: selavi napisał(a): > "Mało jest rzeczy z gruntu niemożliwych, bardziej nam zbywa wytrwałości niż środków." Mam dlugopis, mam wytrwalosc, mam kase na cotygodniowe granie w Totka. I z jakies wiekszej wygranej po 20-tu latach gry nadal nici :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastor Lucjusz Re: nie wszystko, niestety :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 18:40 Według wiary twojej stanie się... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Ergo: 11.06.09, 18:44 Ergo: sa sprawy teoretycznie mozliwe, ale prawdopodobienstwo tej mozliwosci jest tak nikle, ze nie oplaca sie wkladac srodkow, czasu i wytrwalosci w osiagniecie takiego celu. np. nie oplaca sie myslec o karierze primabaleriny w wieku 30-tu lat. nie oplaca sie myslec o zostaniu generalem, gdy ma sie owe 30 lat i jest sie chorazym. itd... tak wiec strzelanie myslami w Gwiazdy musi byc poparte chlodna analiza szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastor Lucjusz Re: Ergo: IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 20:16 Sumo: Twój ból jest moim bólem synu,czucie i wiara silniej mówią do mnie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selavi Re: Ergo IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.06.09, 20:23 Nie zmienisz podejścia,nie zmienisz nic.Matka do Picassa:"synu jak pójdziesz do wojska zostaniesz generałem,jak pójdziesz do seminarium zostaniesz papieżem."Poszedł swoją drogą i został papieżem malarstwa. Wiara matki pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastor Lucjusz Re: Dobrze, Ojcze :) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 12.06.09, 06:53 Graj synu,graj tylko pamiętaj ,że w hazardzie dla jednego łzy, a dla drugiego radość z wygranej.Nie chodzi mi o sprowadzanie cię na dobrą drogę,gdyż każdy ma swoją do przebycia.Aczkolwiek niezbadane są ścieżki Pana ,pokrętna droga też prowadzi do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastor Lucjusz poranne do wiernych słowo IP: *.silesiamultimedia.com.pl 12.06.09, 06:59 Nie zbadane są ścieżki którymi kroczy Pan nasz,umysł człowieka tego nie obejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Dobrze, Ojcze :) 12.06.09, 15:12 Gość portalu: Pastor Lucjusz napisał(a): Aczkolwiek niezbadane są ścieżki Pana, pokrętna droga też prowadzi do celu. Wiem, Wielebny Ojcze - i dlatego wracajac z pracy chetnie przechodze obok Agencji Towarzyskiej, by upewniac sie codziennie w przekonaniu, ze przynajmniej od tej jednej pokusy (platnej milosci) jestem wolny :) Odpowiedz Link Zgłoś
animistka Re: nie wszystko, niestety :) 11.06.09, 21:17 obrotowy napisał: > Gość portalu: selavi napisał(a): > > > "Mało jest rzeczy z gruntu niemożliwych, bardziej nam zbywa > wytrwałości niż środków." > > Mam dlugopis, mam wytrwalosc, mam kase na cotygodniowe granie > w Totka. I z jakies wiekszej wygranej po 20-tu latach gry > nadal nici :) Może niewłaściwa osoba z kuponami lata,albo złe cyfry skreślasz. Statystycznie skreślając te same numery ,przez 20-cia lat wygrana jest prawie pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosemary nic nie jest możliwe IP: *.silesiamultimedia.com.pl 16.06.09, 15:20 jeżeli jesteśmy nastawieni na nie i negujemy wszelkie możliwości; Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: nic nie jest możliwe 16.06.09, 19:40 jeżeli jesteśmy nastawieni na nie i negujemy wszelkie możliwości; ...aaa, to sie wlasnie nazywa: WIERNOSC! ; )) Bardzo trafna definicja! "Nic nie jest niemozliwe." ...to tautologia rachunku zdan. ...czyli KWADRATURA KOLA! ; )) Dlugiego lata myslacym logikom! ; )) I czasu...na eksperymenty logiczne i inne ; )) www.youtube.com/watch?v=NVdGOz_ptDg www.youtube.com/watch?v=f9q5FKihu-Y&feature=related : )) Odpowiedz Link Zgłoś