Gość: facet IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.03, 18:21 Co kupić mojej byłej dziewczynie pod choinke???? Zostawiła mnie, ale wierze, że wróci.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Prezent 14.12.03, 18:27 Ładne perfumy lub książkę z rodzaju tych, które czyta.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Prezent 14.12.03, 18:33 To jest bardzo, bardzo trudne pytanie. Gdybym to ja była porzucającą, to chyba nie chciałabym żadnego prezentu od porzuconego, bo w końcu nie po to go rzucałam, żeby go widywać. Ale jak już by się uparł zrobić mi prezent... to niechby mi kupił moje ulubione perfumy. Albo komplet bielizny intymnej na nową drogę życia, najlepiej w kolorze czarnym. Albo jakąś długowieczną roślinę doniczkową, żebym podlewając ja musiała o nim myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prezent IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.03, 18:38 ale najgorsze jest to, że rzucila mnie i jest z innym;((( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Prezent 14.12.03, 18:43 No spodziewam się! Rzadko kiedy kobiety rzycają mężczyznę z innych powodów niż ten drugi. Co właściwie chcesz osiągnać dając jej prezent pod choinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prezent IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.03, 19:05 Chcę, żeby wiedziała, że mi dalej na niej zależy Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Prezent 14.12.03, 19:08 To chyba musisz dobrać prezent w taki sposób, żeby był czymś, co ona lubi i by nie pozwolił jej o Tobie zapomnieć. Odradzam wspólne zdjęcie w ramce, na to zdecdowanie za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prezent IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.03, 19:11 Czy możesz mi coś doradzić:)))? Bardzo mi na tym zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Prezent 14.12.03, 20:52 Perfumy, dobra płyta z muzyką jaką lubi - lepiej romantyczną, zmysłową, książka. Szczerze mówiąc gdybym zostwawiła faceta to raczej nie chciałabym prezentów od niego, to zobowiązujące i niezręczne. Ale skoro się upierasz to powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet' Re: Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 20:46 mały, żółty kartonik z plastiku - uniwersalny w każdej sytuacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Prezent 14.12.03, 21:39 Nie. Nie rób prezentu w takim stanie ducha. Wyślij jej kartkę z bardzo standardowymi życzeniami i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:20 Mnie kobiety nie rzucają - nie zauważyła ptica z sokolim wzrokiem różnych IP piszących tutaj facetów ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Prezent 14.12.03, 22:23 To masz szansę na prezent pod choinkę od porzuconej :) P.S. Chyba nie doceniasz White. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:26 Ciebie też nie doceniam w takim razie :) p.s.: nie zbieram pamiątek Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Prezent 14.12.03, 22:31 O tym to wiedziałam od początku, ale żeby nie doceniać White?? No to mi się po prostu nie mieści w głowie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:36 Uczymy się na błędach - tzn. faceci. Wy jesteście ideałami chodzącymi, leżącymi itp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Prezent 14.12.03, 23:16 Chyba nie będę się z Tobą tym razem sprzeczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:20 Z którym ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Prezent 14.12.03, 23:22 W tym właśnie kłopot, więc na wszelki wypadek z żadnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 22:37 a nie ma ona jakieś ładnej siostry, kuzynki albo przyjaciółeczki ? Odpowiedz Link Zgłoś