Dodaj do ulubionych

WARTOŚCIOWANIE MSP

05.07.11, 20:23
hej hej !
ile c2 dostało w MISIACH ? JESTEM na urlopie i dowiedziałam się jedynie że mam oznaczenie c2,
wyjaśnijcie mi jeszcze jak było to rozdzielane... skora 2 pracowników dwóch różnych oddziałów typu c (na misiach) mają c1 i c2 - oboje doradcy 1 stopnia.. .

Pozdrawiam karmelka
Obserwuj wątek
    • takiego_nie_bylo Re: WARTOŚCIOWANIE MSP 08.07.11, 22:09
      Może to zależeć od typu Oddziału i miasta
      • karmelka87 Re: WARTOŚCIOWANIE MSP 09.07.11, 13:43
        właśnie w tym problem że to te samo miasto....
        • takiego_nie_bylo Re: WARTOŚCIOWANIE MSP 09.07.11, 21:29
          to może zależało to od typu/wielkości Oddziału np A i C , ale może to być pomyłka jakich wiele przy wartościowaniu stanowisk i nie tylko..........
          • karmelka87 Re: WARTOŚCIOWANIE MSP 10.07.11, 13:32
            no właśnie też się nad tym zastanawiam. Mam dłuższy staż pracy w pko na samodzilnym stanowisku w misiach w oddziale typu c... dziewczyna kttóra jest tak samo jak i ja na miśkach na samodzielnnym stanowisku i w oddziale typu c tylko tyle że krócej pracuje jest zakwalifikowana jako c1... ja natomiast jako c2....

mam nadzieję że jest to błąd.... pozdrawiam i dzięki za rozmowę jak coś się wiecej dowiem to napiszę
            • takiego_nie_bylo Re: WARTOŚCIOWANIE MSP 10.07.11, 15:58
              błędów przy wartościowaniu pewnie jest więcej niż mogłoby się nam wydawać heheh, tylko niestety na tym cierpią pracownicy. Jak się dowiesz skąd taka rozbieżność to napisz bo sam jestem ciekawy ^^ Pozdrawiam
              • karmelka87 Re: WARTOŚCIOWANIE MSP 11.07.11, 23:12
                Miałeś rację! Jestem dziś po szkoleniu w oddziale nadrzędnym i co się okazało... Opowiem historią : ) W oddzile typu a było 2 doradców jeden 2 stopnia i jeden 1 stopnia. Doradca 2 st.został oddelegowany do oddziału typu c by uporządkować wszystko, by mógł przyjść doradca 1 st. Tak więc mieli się ci doradcy wymienic. Dziś się dowiedziałam że faktycznie jest to skutek błędu i doradca 2 st. został zakwalifikowany na c2 a doradca 1 st. na c1.... jednym słowem odwrotnie....

• takiego_nie_bylo Re: WARTOŚCIOWANIE MSP 15.07.11, 22:10
                  a powiedź mi jak ten błąd wyszedł na jaw jeśli te dane są poufne i nie można np powołać się na kategorię stanowiska kolegi?
                  • karmelka87 Re: WARTOŚCIOWANIE MSP 16.07.11, 10:34
                    sprawa zaczęła się od tego bo wszyscy rozmawialiśmy o wartościowaniu i mówiliśmy na co zostaliśmy zakwalifikowani : c1, c2 itp. I wtedy wyszło że Pani z wieloletnim stażem ma gorszą kategorię niż nowy pracownik po umowa zlecenie. Zrodziło się też pytanie czemu nowa osoba została tak zakwalifikowana. Temu też napisałam na forum bo byłam ciekawa czy może mieć miejsce taka sytuacja że ja jestem gorzej od nowej osoby za wartościowana.

Obecnie dyrektor z oddziału a wiem że podjął procedury wyjaśniające. Co będzie dalej ... zobaczymy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka