s.obuch-woszczatynski
31.12.11, 13:13
TEGO WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ ZE SZCZEREGO I OTWARTEGO SERCA
DORADCOM KASJERO-DYSPONENTOM SPECJALISTOM NACZELNIKOM EKSPERTOM DYREKTOROM RADZIE NADZORCZEJ ZARZĄDOWI I PANU PREZESOWI. NAWET PIEROGOWI KTÓREMU WYDAJE SIĘ ŻE JEST TYLKO WREDNY I ZAPOMINA O INNYCH SWOICH PRZYMIOTACH (CÓŻ MOŻE ICH NIE WIDZI)
"NIE ZMIENIĘ ŚWIATA NIE ZMIENIĘ, NIE MAM ŻADNYCH ZŁUDZEŃ...
ALE MOGĘ ZMIENIĆ SIĘ SAM I MOGĘ ZMIENIĆ SIEBIE..." MAM OCZYWIŚCIE CAŁY CZAS WIARĘ W ZMIANY, ALE TO CHYBA NIE TA FIRMA, NIE TEN CZAS I MOMENT I U STERU NIE CI LUDZIE?!
DLATEGO JESZCZE JEDNO WAŻNE ŻYCZENIE NIE DO WSZYSTKICH ALE DO TYCH KTÓRZY CZĘSTO NIE UMIEJĄ SIĘ UPOMNIEĆ O SAMYCH SIEBIE CHCĄ CZY NIE CHCĄ ALE MUSZĄ UTRZYMAĆ RODZINĘ A CHCIELIBY BYĆ TRAKTOWANI PO PROSTU JAK LUDZIE
MIEJCIE WIARĘ W SIEBIE I SWOJE UMIEJĘTNOŚCI
ŻYCZĘ WAM ŻEBYŚCIE BEZ OBAW PATRZYLI CO RANO W LUSTRO I AKCEPTOWALI I POZNAWALI SWOJE ODBICIE
POWODZENIA W NOWYM ROKU
Sebastian
PS
Za 2011 i lepszy 2012 chciałbym podziękować i życzyć swojej RODZINIE która przez "nieznanych" została wciągnięta do tej nierównej walki.
Szczególne życzenia i podziękowania chciałbym przekazać Członkom Związku Zawodowego Pracowników Banku PKO BP SA, moim Współpracownikom oraz wszystkim Tym, którzy z własnej potrzeby serca i woli wspierają mnie pomagają przetrwać trudne momenty.
Największy udział ma w tym ALA bez której zrezygnowałbym ze swoich racji, przekonań i ideałów. Zapewne opuściłbym PKO oddając mecz walkowerem. A LUDZI którym dałem nadzieję na jakiekolwiek pozytywne zmiany pozostawił samych sobie. ALU masz rację poddanie meczu to nie tylko przegrana ale też po sportowemu degradacja o 3 szczeble rozgrywek.