Dodaj do ulubionych

Milionerka ;)

24.01.14, 20:35
[url=http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pracownica-banku-ukradla-milion-zlotych,nId,1094762/]Pracownica banku ukradła milion złotych[/url]

Jak myślicie na co je wydała?
Obserwuj wątek
    • dziura_zabita_dechami Re: Milionerka ;) 24.01.14, 20:41
      Na prenumeratę PRNews ?
      • barbapapa003 Re: Milionerka ;) 24.01.14, 20:48
        dziura_zabita_dechami napisał:

> Na prenumeratę PRNews ?

Za tyle to mogłaby całego Tabullę kupić. Czytałby Jej to przed snem ;)
    • dziura_zabita_dechami Re: Milionerka ;) 24.01.14, 21:34
      Zerknijmy, jak internauci ( klienci, pracownicy i byli pracownicy ) komentują sprawę.

~Była pracownica...na szczęście! :
      Jakoś mnie to nie dziwi.Pracowałam w tej szmaciarni 11 lat,wywalili mnie,bo niestety poważnie zachorowałam,a wiadomo chorujący pracownik to zbędny pracownik :-( Niestety pracuje tam wciąż bardzo bliska mi osoba.Obecny prezes tego przybytku tak rządzi,że ręce opadają.Co mógł zabrać to pozabierał,premie,dodatki,paczki dla dzieci na święta, trzynasta pensję wszystko! Mobbing jest tak straszny,że naprawdę ciężko sobie wyobrazić to osobie która nigdy czegoś takiego nie doświadczyła. A zakichany prezes jest prezesem już drugą kadencję,bo przecież robi wielkie oszczędności dla banku,a że robi to kosztem ludzi to już szczegół.Ale co tam nosi królewskie nazwisko więc i króluje szmatławo .A,że królem jest do d to wiedzą wszyscy pracownicy,ale co mogą na to poradzić?! Ale pan prezes przecież krzywdy sobie nie robi,bo za zabranie wszystkiego pracownikom,nie dawanie podwyżek ma przecież wielgachne premie,nieee on sobie krzywdy nie da zrobić! Pko Bp to najgorszy bank na świecie,najgorsze warunki,najgorszy,najbardziej skąpy i mający w d pracowników prezes !!!! Kiedyś to był porządny bank,dawno temu,dbali o pracowników,były ładne zarobki,dodatki,trzynastki,a i pracowało się lepiej,bo człowiek czuł się potrzebny i szanowany a teraz to szkoda gadac

~byla pracownica burdelu zwanego pko bp :
      Normalni ludzie z pkobp pouciekali, cwansi swego czasu przenosili sie na stanowiska do likwidacji i dostawali jeszcze zanim odeszli gigantyczne odprawy, sama centrala to wiecej pracownikow nizz oddzialy.... wiekszosc to wlasnie tacy zlodzieje, nic nie robia a biora pensje kilka razy wieksze iz kobiety w oddzzialach....pracawalam wiele lat i w oddziale i w centrali to widzialam wszystko od srodka. Atmosfera i zachowanie kierownictwa, o pardon managerow to czysta zenada imobing. Wszyscy wartosciowi odeszly, zostaly same spady. A kobieta nie wytrzymala tego ze okradali ja pewnie tyle lat, pracowala za szmatlawe pieniadze to wykorzystala okazje. Prezesis wiecej nakradli i szumu nierobi sie ...a jakbyscie zobaczyli ich roczne premie to ta kobieta to grosze zgarnela

~komentator :
      jaki prezes i kierownictwo, taka jakość pracowników w oddziałach. nie od dziś wiadomo, że za obecnego prezesa do pko przyjmuje się najgorsze spady z innych banków. a akurat w zachodniopomorskim w miejsce sensownych ludzi zatrudniono takich, którzy nawet podpisać bez błędu się nie potrafią, żenada...obecnie kolorowe paznokcie i gotowość służenia o każdej porze są w pko więcej warte niż wiedza i fachowość. to nie ma co się dziwić temu co zdarzyło się w Chojnie. szkoda

~obecny( na nieszczęście) pracownik

do ~Była pracownica...na szczęście!:
      zgadzam się w 100% z powyższym wpisem!Ja też jestem obecnie "na chorym" ,bo już mi cały organizm i psychika wysiadła dzięki tej instytucji-zapewne mnie zwolnią, ale już mi wszystko jedno....Ogromna nerwica, poczucie własnej wartości na poziomie minus dziesięć-oto czego się dorobiłem po 30 latach pracy ( a właściwie w ostatnim dziesięcioleciu...) w tym cholernym "obozie pracy"

~zuza do ~komentator:
      Jeśli chodzi o kolorowe paznokcie, to wolno mieć co najwyżej czerwone, takie są tam wymogi, wiem, bo pracowałam...Ludzie stamtąd odchodzą , bo mobbing niemiłosierny. Plany,plany,plany. Nikt normalny nie wytrzymuje.

Mała próbka. ŻRÓDŁO - PORTAL ONET.PL - TAM PROSZĘ ZGLASZAC UWAGI, LINKI Z RANKINGAMI, GROŹBY ITP.
      • hansk Re: Milionerka ;) 25.01.14, 19:18
        w grudniu zwolniono 4 osoby bo istniała potrzeba likwidacji placówki, a w lutym ma przyjść do pracy osoba bo istneje taka potrzeba i prawdopodobnie znalazły się na to zatrudnienie pieniądze. Wiecie czyj znajomy?. Jest na to wszytsko tylko jedna rada trzeba iść na walne i tam zdecydować.
    • skuter44 Re: Milionerka ;) 24.01.14, 22:02

Co widzę ? A no: Wybiórcze oceny, podobnie jak rankingi Tabulli. Ukradła pracowniczka banku a winny jest prezes. Czytam zalecenia dziury ......co w tej sytuacji robić.
      A odpowiedzi na pytanie mało.
      Myślę, że miała zamiar wyjechać z Polski i urządzić gdzieś w świecie.
      Motywem mogła być też (jak ktoś już napisał) "windykacja" wynagrodzeń nie otrzymanych.
      Kwotę ich ustaliła sama pracowniczka.
    • ukryty_wafel Re: Milionerka ;) 25.01.14, 16:37
      Na pewno resztę zycia bedzie je zwracała.
      Natomiast to jest smutne, ze wsrod nas sa zwykli złodzieje.
      • barbapapa003 Re: Milionerka ;) 25.01.14, 19:57
        ukryty_wafel napisał:

> Natomiast to jest smutne, ze wsrod nas sa zwykli złodzieje.

Nie oceniaj tak pochopnie. Wyroku jeszcze nie ma. Zapomniałeś o domniemaniu niewinności? :) Może po prostu usłyszała o nadpłynności i chciała pomóc w inwestowaniu tego co mogło się zmarnować :) A co do złodziei to na szczęście ukryci agenci działają i łobuzów wyłapują ;)
        • dziura_zabita_dechami Re: Milionerka ;) 25.01.14, 20:20
          barbapapa003 napisał:

> ukryty_wafel napisał:
          >
          > > Natomiast to jest smutne, ze wsrod nas sa zwykli złodzieje.
          >
          > Nie oceniaj tak pochopnie. Wyroku jeszcze nie ma. Zapomniałeś o domniemaniu nie
          > winności? :) Może po prostu usłyszała o nadpłynności i chciała pomóc w inwestow
          > aniu tego co mogło się zmarnować :) A co do złodziei to na szczęście ukryci age
          > nci działają i łobuzów wyłapują ;)

Poza tym ta kobieta z pewnością uważa PKO za najlepszego pracodawcę w sektorze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka