Dodaj do ulubionych

PKO BP idealnym pracodawcą

19.05.14, 10:12
Tyle było dyskusji, negatywnych argumentów, uzasadniania, że jest źle, że się nie da. A fakty są inne:
prnews.pl/bankowosc/pko-bank-polski-idealnym-pracodawca-6549203.html
Ps. wklejam link, bez żadnych skrótów, tak pokazać że nie robię eksperymentów na forumowiczach. Można go "bezpiecznie" otwierać :)
Obserwuj wątek
    • barbapapa003 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 19.05.14, 11:59
      ta-bulla-rasa napisał:

> Tyle było dyskusji, negatywnych argumentów, uzasadniania, że jest źle, że się n
      > ie da.[b] A fakty są inne[/b]:
      > rel="nofollow">prnews.pl/bankowosc/pko-bank-polski-idealnym-pracodawca-6549203.html

A fakty są takie:[b] Błąd 404. Podana strona nie istnieje.[/b] :D Tutaj mogę się z Tobą zgodzić.
      Prawdopodobnie chodziło o [url=http://goo.gl/ukYWoU]ten ranking[/url] :D

> Ps. [b]wklejam link[/b], bez żadnych skrótów, tak pokazać że nie robię eksperymentów n
      > a forumowiczach. Można go "bezpiecznie" otwierać :)

Tu samo wklejenie linka jest zbrodnią dla "prawdziwych pracowników". Przykłady do przemyślenia, których nie komentuję:

"Linki do artykułów, odnośniki do wcześniejszych wypowiedzi, ...[b]kto by miał czas to wszystko czytać[/b]. To jest forum dla dyskusji o naszych sprawach."

"Linki jak chcesz to sobie wklejaj. Tylko po co skoro tu każdy własne zdanie prezentuje. Jakie ma takie ma, ale własne. [b]Nie masz zdania, potrzebujesz linków to jaki tu sens twojej wypowiedzi?[/b]"

"[b]Gdy ktoś nie ma własnego zdania, wkleja linki[/b]. I zamiast coś własnego powiedzieć to się kryje za wypowiedziami kogoś kogo cytuje."
      (3 x muheria)

• ta-bulla-rasa Re: PKO BP idealnym pracodawcą 19.05.14, 16:43
        Dla tych, którym nie podobają się eksperymenty, które na nich przeprowadzasz proponuje jednak ten link:
        prnews.pl/bankowosc/pko-bank-polski-idealnym-pracodawca-6549213.html
        Pod nim nikt niczego nie liczy, nie analizuje, nie sprawdza.
        • barbapapa003 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 19.05.14, 17:35
          ta-bulla-rasa napisał:

> Dla tych, którym nie podobają się eksperymenty, które na nich przeprowadzasz pr
          > oponuje jednak ten link:
          > rel="nofollow">prnews.pl/bankowosc/pko-bank-polski-idealnym-pracodawca-6549213.html

Sprawdź, ile skryptów śledzących Twoje poczynania, działa na każdej otwartej stronie. Przestaniesz pisać idiotyzmy o eksperymentach, ignorancie :)

> Pod nim nikt niczego nie liczy, nie analizuje, nie sprawdza

Poza chłopakami z PRNews, na rzecz których tu intensywnie pracujesz. Ja podałem link bezpośrednio do serwisu PKO BP, Ty koniecznie musiałeś do PRNews bo zleceniodawcy by się obrazili? :D

• agrafek10 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 19.05.14, 18:41
            Z badania wynika, że mimo poprawiającej się sytuacji na rynku pracy kluczowym celem studentów pozostaje stabilizacja zatrudnienia. (....) Najbardziej atrakcyjni pracodawcy to firmy mogące zapewnić dobre perspektywy przyszłej kariery oraz wysokie zarobki w przyszłości. Jednocześnie studenci poszukują firm, w których szanuje się pracowników i oferuje przyjazne środowisko pracy.

No popłakałam się ;)))))))))))
            • fig-a75 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 19.05.14, 21:50
              też jestem głęboko wzruszona ;)
            • szar_amysz Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 00:43
              agrafek10 napisał(a):

> No popłakałam się ;)))))))))))

Czemu??
              Spotkałam koleżankę w drodze z pracy.. Kiedyś ze mną pracowała w Oddziale - teraz pracuje w konkurencyjnym Banku.. Żebyś ją słyszała! Móiwiła o takich rotacjach i "szaleństwie" - jak się wyraziła ! No i najchętniej by wróciła do PKO .. Tak powiedziała..

..Stabilizacja zatrudnienia? W mojej Firmie w przeciągu 2 mesięcy pracę straciło ładnych parę osob co dla małej firmy jest dużym procentem.. Przyszło kilka nowych..
              Taak.. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma..

A w sumie to miłe, że tak dobrze postrzegają Bank PKO BP studenci :) To dobrze rokuje :)

Pozdrawiam :)
              • fig-a75 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 13:48
                "kiedyś pracowała" - to jest kluczowe określenie.

a w moim byłym oddziale "kiedyś" w przeciągu półtora roku przewinęło się 21 osób. a był to mały oddział...
                tu gdzie jestem też rotacja jest niezła. jak szybko studenciaki przychodzą - tak szybko odchodzą.
                i u mnie w przeciągu ostatnich lat widzę kolosalną zmianę na rzecz takiego niekorzystnego szaleństwa.

tak... znam miejsca, gdzie mnie nie ma.... ale stamtąd nikt jakoś nie odchodzi, za dobrze mają żeby uciekać (od razu zaznaczam - aby się tam dostać trzeba mieć znajomości)
          • ta-bulla-rasa Re: PKO BP idealnym pracodawcą 19.05.14, 21:32
            Jest zapewne tak jak piszesz. Nie wiem jednak co umieściłeś pod swoim linkiem. Nie otwierałem. Nie lubię gdy się na mnie eksperymentuje :). Już tyle razy próbowałeś tu różnych badań, że pewnie nikt nie wie do czego dążysz tym razem.
            Wolę linki które sam wklejam. Przynajmniej wiem, że nic pod nimi nie umieściłem i mają służyć prezentowaniu treści, nie zliczaniu albo badaniu czegokolwiek.
            • kotwica110 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 19.05.14, 22:06
              jeśli studenci którzy nie przepracowali w pko minuty mają decydować o tym , że jest to idelany pracodawca to tak jakby niewidomy mówił o kolorach, i tyle w tym temacie.
              myślenie ma kolosalna przyszłość zwłaszcza w pko ha ha ha ..
              • zielony_loodzik Re: PKO BP idealnym pracodawcą 20.05.14, 09:00
                kotwica110 napisał:

> [b]jeśli studenci którzy nie przepracowali w pko minuty mają decydować o tym , że
                > jest to idelany pracodawca [/b]to tak jakby niewidomy mówił o kolorach, i tyle w ty
                > m temacie.
                > myślenie ma kolosalna przyszłość zwłaszcza w pko ha ha ha ..

Tabulli chodzi pewnie o to, że [b]PKO mając tak dobrą opinię [/b]wśród studentów, nie musi się obawiać braku rąk do pracy. Na każde zwolnione miejsce znajdzie się spora grupa chętnych gotowa przyjąć propozycję pracy z niskim wynagrodzeniem.
                • agrafek10 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 20.05.14, 15:24
                  Ostatnio przyjęta "chętna osoba"wytrzymała dwa tygodnie.

Dwóch długoletnich pracowników złożyło wypowiedzenia.

Obawiam się że PKO zacznie niebawem mieć problemy z rękami do pracy.....
                  • potwor_spghagetti Re: PKO BP idealnym pracodawcą 20.05.14, 16:49
                    Kogo to obchodzi. Przecież w banku pracuje za dużo osób.
                    • agrafek10 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 20.05.14, 18:57
                      Pisząc:bank-co konkretnie masz na myśli?

W którym oddziale jest jeszcze za dużo pracowników bezpośredniej obsługi ???

• potwor_spghagetti Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 08:06
                        To nie były moje słowa. Zacytowałem tylko korpo-rankingowców.
                  • szar_amysz Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 00:48
                    agrafek10 napisał(a):

> Ostatnio przyjęta "chętna osoba"wytrzymała dwa tygodnie.
                    >
                    > Dwóch długoletnich pracowników złożyło wypowiedzenia.
                    >
                    > Obawiam się że PKO zacznie niebawem mieć problemy z rękami do pracy.....

To smutne co piszesz..
                    Ale ... Brutalna prawda to taka, że rąk do pracy nie zabraknie.. Problemy będą leżeć w czymś innym ..
                    • fig-a75 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 13:57
                      tak - poleci w dół jakość obsługi, klienci nie będą mieli zaufania do pracowników a co za tym idzie i do banku. pracownicy przestaną się identyfikować z bankiem, bo to będzie tylko kolejna pozycja do odhaczenia w cv.
                      ja jeszcze jestem z takich pracowników, którym podczas prywatnych rozmów wśród znajomych przytrafia się przepraszać za złe doświadczenia, bądź sytuacje związane z bankiem, czasami staram się wytłumaczyć niektóre sytuacje...
                      jak myślisz, czy studenciak będzie dbał o wizerunek banku?

ale jakie to ma znaczenie???? - nie ma najmniejszego!
                      • potwor_spghagetti Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 14:39
                        A Ty jesteś pracownikiem czy byłym pracownikiem, bo zdaje się w banku nie można w godzinach pracy korzystać z internetu w celach prwatnych ?
                        • dziura_zabita_dechami Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 15:24
                          @potwór
                          I po co się podszywasz pode mnie ?

@rankingowcy
                          A skoro już musiałem to napisać to powiem tak - Wy wszyscy traktujący ten ranking poważnie jako argument w dyskusji, właśnie się skompromitowaliście do granicy, do której tylko nieliczni mogą się skompromitować.

Bo jak to, zdanie studenta się liczy i jest miarodajne a zdanie byłego, wieloletniego pracownika już nie ? Ha ha ha, mózgowcy.

• fig-a75 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 17:04
                          a wiesz co to laptop?
                          a wiesz, że pracownicy nie zawsze pracują w pomieszczeniach banku?
                          a wiesz, że są różne inne powody, dla których pracownik nie jest w pracy? np, L4, urlop zaległy/bieżący, opieka, uż, odbieranie wolnego za sobotę pracującą, odbieranie nadgodzin, wyjcie prywatne.

a ty jesteś pracownikiem aktualnie czy byłym, skoro nie wiesz/nie pamiętasz takich rzeczy
                          • potwor_spghagetti Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 18:45
                            Odwracasz kota ogonem. Chwilowo ja ciebie widzę tu w godzinach pracy. Wiecznie jesteś na urlopie? Miej więcej szacunku dla ludzkiej inteligencji.
                            • fig-a75 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 22.05.14, 21:25
                              i będziesz mnie widział tu w różnych godzinach. jak mogę to coś kliknę, tłumaczyć się nie zamierzam.
                              szacunek do inteligencji mam, ale nie lubię "teorii spiskowych" tworzonych na siłę.
                      • szar_amysz Re: PKO BP idealnym pracodawcą 24.05.14, 01:22
                        Figo - przez moją Firmę w ciągu kilku lat - może dłużeszego okredu niż półtora raku - też przewinęło się około 20 osób, a jet to (w stosunku do ilości pracujących osób) liczba ogromna.
                        Jak widzisz to nie tylko w Banku.. I obserwuję też rotację w pracy u moich koleżanek (nie związanych z bankowością).

> tak - poleci w dół jakość obsługi, klienci nie będą mieli zaufania do pracownik
                        > ów a co za tym idzie i do banku. pracownicy przestaną się identyfikować z banki
                        > em, bo to będzie tylko kolejna pozycja do odhaczenia w cv.

Tak - pisząc o problemach leżących gdzieś indziej - przemknęło mi przez myśl to o czym Ty napisałaś. Ale czy myślisz, że taka postawa - to tylko dotyczy ludzi młodych czy studentów?? Nei tylko.. Ci którzy - jak to piszesz - traktują Bank jako kolejną pozycję w CV - pewnie nigdzie nie "zagrzeja" miejsca na dłużej - albo po kolejnej wielokrotnej zmianie miejsca pracy zrozumieja, że to "nie tędy droga"... Bo lojalność do Pracodawcy i identyfikacja z nim, dobra jakość pracy - to wartości stałe, nieprzemijające i wysoko cenione.

> jak myślisz, czy studenciak będzie dbał o wizerunek banku?

Każdy pracownik powinien dbać c o reputację i wizerunek swojego miejsca pracy - niezależnie czy to student czy wieloletni pracownik. Dla mnie to oczywiste.

> ale jakie to ma znaczenie???? - nie ma najmniejszego!

Oczywiście, że to ma znaczenie. I dobrze to wiesz.
                        Pozdrawiam
                • barbapapa003 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 13:56
                  zielony_loodzik napisał:

> Tabulli chodzi pewnie o to, że PKO mając tak dobrą opinię wśród studentó
                  > w, nie musi się obawiać braku rąk do pracy. Na każde zwolnione miejsce znajdzie
                  > się spora grupa chętnych [b]gotowa przyjąć propozycję pracy z niskim wynagrodzeni
                  > em[/b]

Z niskim wynagrodzeniem? Czy przypadkiem w tym samym badaniu studenci nie oczekują pierwszego wynagrodzenia powyżej 3 tys. PLN? Czy nie oczekują stabilności na pierwsze 5 lat? Jeśli to właśnie znajdą to pewnie zostaną. Jeśli nie, uświadomią sobie swoją pomyłkę i będą wiać :)

Nie przesadzajmy też z tą dobrą opinią. Czy ktoś wie jak było przeprowadzone to badanie? Mogło mi coś umknąć, ale to chyba była anonimowa, kilkunastominutowa ankieta w internecie. Firm można było podać ze trzy a za wypełnienie można było wylosować 4000 PLN stypendium (cokolwiek to oznacza). Ja bym się zastanowił co naprawdę było tu zbadane ;)
            • barbapapa003 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 13:43
              ta-bulla-rasa napisał:

> Jest zapewne tak jak piszesz. Nie wiem jednak co umieściłeś pod swoim linkiem.
              > Nie otwierałem. [b]Nie lubię gdy się na mnie eksperymentuje :)[/b].

Jak się boisz, użyj longurl.org, przyda Ci się np. na Twitterze. Jak nie chcesz "eksperymentów", wyrzuć laptopa, trzymaj się z dala od IKO (śledzenie lokalizacji), najlepiej w ogóle wywal smartfona ;)

> Już tyle razy prób
              > owałeś tu różnych badań, że pewnie nikt nie wie do czego dążysz tym razem.

Na takie obsesje na pewno ktoś może Ci pomóc, trzymam kciuki :)

> Wolę linki które sam wklejam.

Tylko ze swoich korzystasz? Współczuję, tracisz całe bogactwo internetu :)

> Przynajmniej wiem, że nic pod nimi nie umieściłem
              > i mają służyć prezentowaniu treści, nie zliczaniu albo badaniu czegokolwiek.

Nie rozśmieszaj mnie :D Statystyki PRNews odnotują [b]ile było wejść z tego forum[/b]. Z każdym kliknięciem na Twój "czysty" link, przeglądarka wysyła info na jakiej stronie ten link był umieszczony. No, chyba że Twój link wpiszemy lub skopiujemy, bezpośrednio do paska adresu, wtedy jest szansa, że może nie policzą użytkowników forum korzystających z Twojego "tylko prezentującego treść" linka :)

Nie strasz ludzi idiotyzmami Tabulla :D Przede wszystkim, moich czytelników nie policzyłem za pomocą tych widocznych odsyłaczy, a jeśli ktoś chciałby Ci zrobić jakąś krzywdę, to nawet byś nie zauważył tego "eksperymentu". Mnie nie musisz się obawiać, ja się tym nie bawię, starym bezpiecznikiem w końcu jestem ;)
          • szar_amysz Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 00:31
            barbapapa003 napisał:

> Poza chłopakami z PRNews, na rzecz których tu intensywnie pracujesz. Ja podałem
            > link bezpośrednio do serwisu PKO BP, Ty koniecznie musiałeś do PRNews bo zlece
            > niodawcy by się obrazili? :D

To zadziwiające Barbapapo co piszesz ;) Ano według Ciebie. piszący pozytywnie o Banku, lub wklejający pozytywne rankingi o Banku to ktos komu tu za płacą ;) Ale nie widziałam abyś zająknął się na temat osób piszących same tu negatywy :) A myśl (idąc Twoim tropem) nasuwa się sama - płaci im konkurencja ;) Czyż nie?? ;) Ot! logika... ;)
            • barbapapa003 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 21.05.14, 13:15
              szar_amysz napisała:

> To zadziwiające Barbapapo co piszesz ;) Ano według Ciebie. piszący pozytywnie o
              > Banku, lub wklejający pozytywne rankingi o Banku to ktos komu tu za płacą ;)

Ja nie piszę tego o czym Ty tu napisałaś. [b]Zdecydowanie poniosła Cię wyobraźnia[/b]. Nie napisałem o piszących pozytywnie a tylko o Tabulli. Nie napisałem, że Mu za to płacą, tylko że Mu zlecili. Zlecać można bez płacenia :) Nie o reklamę banku mi tu chodziło a reklamę serwisu pod tytułem PRNews.

> Ale nie widziałam abyś zająknął się na temat osób piszących same tu negatywy :)
              > A myśl (idąc Twoim tropem) nasuwa się sama - płaci im konkurencja ;) Czyż nie?
              > ? ;) Ot! logika... ;)

Jak założenia miałaś błędne, to i o wnioskach nie ma sensu rozmawiać. To jest logika...

Ale przy okazji... Za występy na tym forum żadna konkurencja nikomu nie płaci. Powód jest prosty, to forum nic już nie znaczy. Zagląda tu znikoma ilość stałych bywalców. Można tylko próbować coś pod Googla podsunąć i te próby wyraźnie widać, mają nazwę PKO BP w temacie, to się dobrze wyszukuje.
              • szar_amysz Re: PKO BP idealnym pracodawcą 24.05.14, 01:02
                barbapapa003 napisał:

> szar_amysz napisała:
                >
                > > To zadziwiające Barbapapo co piszesz ;) Ano według Ciebie. piszący pozyty
                > wnie o
                > > Banku, lub wklejający pozytywne rankingi o Banku to ktos komu tu za pła
                > cą ;)
                >
                > Ja nie piszę tego o czym Ty tu napisałaś. [b]Zdecydowanie poniosła Cię wyobraźn
                > ia[/b].

Ni mnie nie poniosło :) Ja wyobraźnię trzymam na wodzy :) Mało tu posądzano ludzi, którzy pisali o Banku pozytywnie, że im za to płacą? Ze wykonują "zlecenie" ? No, naewt kiedyś posądzili o to qpr-a. Ja to utożsamiam - nie wnikając o domniemaną zapłatę.

Nie napisałem o piszących pozytywnie a tylko o Tabulli.

Tabulla pisze pozytywnie właśnie ;) więc nie wiem o co Ci chodzi ;)

Nie napisałem,
                > że Mu za to płacą, tylko że Mu zlecili. Zlecać można bez płacenia :)

Jak już powiedziałam - nie wnikam w to. Wogóle posądzanie kogoś o coś takiego jest bardzo nie fair - bez udowodnienia tego nie wiesz, a więc piszesz nieprawdę. I to jest żałosne - i tyle.

> Jak założenia miałaś błędne, to i o wnioskach nie ma sensu rozmawiać. To jest l
                > ogika...

Ja nie mam błędnych założeń. Nikogo tu o płacenie nie posądzam. Niue mam takich zapędów ;)

> Ale przy okazji... Za występy na tym forum żadna konkurencja nikomu nie płaci.
                > Powód jest prosty, to forum nic już nie znaczy. Zagląda tu znikoma ilość stałyc
                > h bywalców.

Nie wiem ile osób czyta Forum. Ale mówiąc, że nic ono nie znaczy znów obrażasz ludzi piszących tu. A tak przy okazji.. Nie marginalizowałam bym znaczenia Forum. Wiem, że wieścisz tu ciągle jego śmierć - Ty i jeszcze kilka osób. Widziałam jak usiłowano wmówić ludziom tu piszącym bzdury, między innymi że to Forum "przejęła Centrala". A komu by zależało by uniemożliwić komunikację między pracownikami pracującymi w Centrali a tymi pracującymi w "terenie" - jak nie konkurencji właśnie? By napuszczać jednym na drugich, by tworzyć podziały i "wyimaginowane" przepaście?.. Nie lekceważyłabym szanownej ;) konkurencji - choć fakt - mizerne i mierne są działania ;)
                Pozdrawiam
                • tergam Re: PKO BP idealnym pracodawcą 28.05.14, 10:24
                  Jego nie przekonasz. On wie lepiej kto jest kim i jest tak przekonany o swojej nieomylności, że każdą odpowiedź której mu się udziela interpretuje tak opacznie byle tylko udowodnić swoją spiskową teorię.
                • barbapapa003 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 28.05.14, 11:20
                  szar_amysz napisała:

> Nie napisałem o piszących pozytywnie a tylko o Tabulli.
                  >
                  > Tabulla pisze pozytywnie właśnie ;) więc nie wiem o co Ci chodzi ;)

O twoją "logikę" z innego wymiaru... To powyżej jest takim samym rozumowaniem jak to, że [b]jeśli krowa je trawę i koza je trawę, to krowa i koza, to to samo.[/b] Poziomu tej "logiki" aż nie chce się komentować. [b]Niedopuszczalne, bzdurne, kłamliwe uogólnienia, nic więcej[/b].

> Nie wiem ile osób czyta Forum. Ale mówiąc, że nic ono nie znaczy znów obrażasz
                  > ludzi piszących tu

Ja wiem ilu. Nic nie znaczy dla konkurencji z powodu małego czytelnictwa. Pomijasz kontekst wypowiedzi. Kilkudziesięciu osobom zapewnia pewnego rodzaju osobliwą rozrywkę i dla Nich jakieś znaczenie pewnie ma :)

> A tak przy okazji.. Nie marginalizowałam bym znaczenia For
                  > um. Wiem, że wieścisz tu ciągle jego śmierć - Ty i jeszcze kilka osób

Ja wieszczę ale ktoś inny zmarginalizował... To już się stało. Liczby nie kłamią :) To dlatego prawie przestałem tu pisać. To nie ma większego sensu. :)

> Jak już powiedziałam - nie wnikam w to. Wogóle posądzanie kogoś o coś takiego j
                  > est bardzo nie fair - bez udowodnienia tego nie wiesz, a więc piszesz nieprawdę
                  > . I to jest żałosne - i tyle.

Tabulla pozycjonuje swoje posty w wyszukiwarce i to jest oczywiste (tytuł z nazwą banku). Wykorzystuje forum tylko po to, żeby przekierować ludzi z Google przez forum do komunikatów prasowych PKO BP publikowanych w PRNews. Niczego tu udowadniać nie trzeba, to po prostu tak działa.

> Nie lekceważyłabym szanownej ;) konkurencji - choć fakt - mi
                  > zerne i mierne są działania ;)

Bo tutaj nie działają :D Działają tam, gdzie czyta to więcej niż kilkudziesięciu stałych czytelników...

• elkana102 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 28.05.14, 13:03
                    barbapapa003 napisał:

> Ja wieszczę ale ktoś inny zmarginalizował... To już się stało. Liczby nie kłami
                    > ą :) To dlatego prawie przestałem tu pisać. To nie ma większego sensu. :)
                    >
                    Prawie robi niestety dużą różnicę ;). Skoro pisanie na forum nie ma dla Ciebie większego sensu to najlepiej by było gdybyś po prostu nie pisał. Forum w okresach bez Twojego udziału dziwnie się uspokaja :D. Do tematów merytorycznych wnosisz niewiele, za to antagonizujesz i wzbudzasz negatywne emocje :) na dużą skalę.
                    • barbapapa003 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 28.05.14, 16:36
                      elkana102 napisała:

> Skoro pisanie na forum nie ma dla Ciebie
                      > większego sensu to najlepiej by było gdybyś po prostu nie pisał.

Nie interesuje mnie Twoja opinia na ten temat i nie Ty będziesz o tym decydować.

> Forum w okresa
                      > ch bez Twojego udziału dziwnie się uspokaja :D

Bo znika kilka bezczelnych trolli, które mnie zwykle atakują.

> Do tematów merytorycznych wnosi
                      > sz niewiele,

Ty nawet nie znasz znaczenia słowa merytoryczny :D Akurat moich merytorycznych wypowiedzi jest tutaj wyjątkowo dużo. Poszukajmy raczej w Twojej twórczości. Albo nie, nie ma w czym szukać...

> za to antagonizujesz i wzbudzasz negatywne emocje :) na dużą skalę

Kłamiesz. To Twoje dzieło i kilku innych trolli. Znowu zaczynacie a miałem być ignorowany ;) Forum zdycha to trzeba je awanturą ożywić? :D Nie idźcie tą drogą. Nie dacie rady :D

• elkana102 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 28.05.14, 18:47
                        Specjalistą od tworzenia kolejnych klonów jesteś tutaj Ty. Wielokrotnie przyłapywany przez Rompila. Na swoim forum osoby, które o tym pisały, zbanowałeś. Zabrakło Ci argumentów. Tu tego nie możesz zrobić. Pozostaje Ci więc atakować i obrazać rozmówców. Znikasz Ty i Twoje klony i widać że robi się cicho :D. Ponad 20 osobowości musi robić tłok na forum :)
                        • barbapapa003 PKO BP nieidealnym pracodawcą 29.05.14, 09:52
                          elkana102 (trochę wcześniej) napisała:

> Forum w okresach bez Twojego udziału dziwnie się uspokaja :D. Do tematów merytorycznych
                          > wnosisz niewiele, za to antagonizujesz i wzbudzasz negatywne emocje :) na dużą skalę.

Rozumiem, że poniższe Twoje wypociny:

> Specjalistą od tworzenia kolejnych klonów jesteś tutaj Ty. Wielokrotnie przyłap
                          > ywany przez Rompila. Na swoim forum osoby, które o tym pisały, zbanowałeś. Zabr
                          > akło Ci argumentów. Tu tego nie możesz zrobić. Pozostaje Ci więc atakować i obr
                          > azać rozmówców. Znikasz Ty i Twoje klony i widać że robi się cicho :D. Ponad 20
                          > osobowości musi robić tłok na forum :)

mają udowodnić, że Ty, w przeciwieństwie do mnie, piszesz merytorycznie, nie antagonizujesz ani nie wzbudzasz negatywnych emocji? [img]https://bit.ly/1hATXbM[/img]

Marnie Ci to wychodzi :) Każde zdanie, poza "Tu tego nie możesz zrobić", to kłamstwo. Udowadniałem to kilka razy i można to znaleźć korzystając z wyszukiwarki lub profilu. Ty przezornie nie podałaś żadnych linków do tych wcześniejszych dyskusji. Oczywiście to wszystko w ramach Twojego nieantagonizowania i niewzbudzania negatywnych emocji :)

Zacznij myśleć przy pisaniu, zamiast powielać "wierszyki o okrutnym barbapapie", Ty i reszta trollowatego towarzystwa. Będzie to wyglądać inteligentniej i wiarygodniej.
                        • tor-r-es Re: PKO BP idealnym pracodawcą 04.06.14, 16:12
                          elkana102 napisała:

> Specjalistą od tworzenia kolejnych klonów jesteś tutaj Ty. Wielokrotnie przyłap
                          > ywany przez Rompila. Na swoim forum osoby, które o tym pisały, zbanowałeś. Zabr
                          > akło Ci argumentów. Tu tego nie możesz zrobić. Pozostaje Ci więc atakować i obr
                          > azać rozmówców. Znikasz Ty i Twoje klony i widać że robi się cicho :D. [b]Ponad 20
                          > osobowości musi robić tłok na forum :)[/b]

w pełni się z Tobą zgadzam. próbują pouczać nas osoby, które pierwsze wzięły się za mnożenie klonów, rozwalanie forum, tworzenie grup, robienie badań na forumowiczach.
                          • q.p.r Re: PKO BP idealnym pracodawcą 04.06.14, 17:48
                            juz qrede dajcie spokoj z tymi klonami; niech kazdy pisze nawet i uzywajac 100 nickow byle by pisal z sensem; najgorsze sa qrede te wszystkie narzekania jak jest zle i nie umiejetnosc cieszenia sie z tego co dobre
                            • agrafek10 Re: PKO BP idealnym pracodawcą 04.06.14, 21:54
                              Qperku,kolego:)

brak w języku polskim określenia:nie umiejętność lepiej brzmi:brak umiejętności

ale masz rację:to nie forum humanistyczne ale przynajmniej starałam się napisać z sensem:)
                              • tergam Re: PKO BP idealnym pracodawcą 20.06.14, 15:19
                                agrafek10 napisał(a):

> Qperku,kolego:)
                                >
                                > brak w języku polskim określenia:nie umiejętność lepiej brzmi:brak umiejętności
                                >
                                > ale masz rację:to nie forum humanistyczne ale [b]przynajmniej starałam się napisać
                                > z sensem[/b]:)

Żeby i niektórzy przynajmniej starali się tak jak Ty to by tu nie było tyle chamstwa i szukania haków na innych :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka