Dodaj do ulubionych

Rankingowcy pobudka

14.07.14, 12:48
Alior Bank najlepszym bankiem w Europie w 2014 roku. A Wy śpicie i Pko dołuje.
Obserwuj wątek
    • barbapapa003 PKO BP nie jest najlepszym bankiem w Europie ;) 14.07.14, 13:13
      potwor_spghagetti napisał:

> Alior Bank najlepszym bankiem w Europie w 2014 roku. A Wy śpicie i Pko dołuje.

Już to naprawiam :)
      PKO BP nie otrzymał tytułu „Najlepszy europejski bank detaliczny 2014”. Tytuł ten otrzymał inny polski bank, o czym można przeczytać tam gdzie zwykle ;)

prnews.pl/alior-bank/alior-bank-najlepszym-bankiem-w-europie-w-2014-roku-6549516.html
    • szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 14.07.14, 13:37
      potwor_spghagetti napisał:

> Alior Bank najlepszym bankiem w Europie w 2014 roku. A Wy śpicie i Pko dołuje.

;) Nie bój Dżabki, Potworku :)

Co prawda rankingowcem nie jestem, ale kiedyś spać muszę ;) hihi
      Dobra, pośmiałam się i przeczytałam niusa. I co z tego Propagandzisto? ;)
      Przeczytałam w podanym niusie, co następuje:
      "(...)Obok zwycięzcy o ten tytuł rywalizowały również największe banki hiszpańskie Santander i BBVA, a także Getin Noble Bank i mBank(...) ." Może PKO Bank Polski nie rywalizował? ;)
      A nawet jeśli..? Ważne, że ma się dobrze :) Nie martw się więc tak o PKO BP. Nie dołuje :)

Pozdro :)
      • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 14.07.14, 16:39
        Ha ha fajny z Ciebie moderator, chyba raczej kreator wizerunku :)

I mówisz, że nie pracujesz w PKO ? Cóż za miłość do byłego pracodawcy.
        • szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 16.07.14, 23:14
          dziura_zabita_dechami napisał:

> Ha ha fajny z Ciebie moderator, chyba raczej kreator wizerunku :)

No i bzdury pleciesz jak zwykle ;) Kreator wizerunku? Dobre :D

> I mówisz, że nie pracujesz w PKO ?
          No mówie (a raczej piszę) :D A Ty Dziuro albo nie czytasz albo sklerozę masz skoro wciąż zadajesz te same pytania ;) No i nudne to już (ziew)

>Cóż za miłość do byłego pracodawcy.
          Szok i zdziwko, co?? ;)
          Ale wiem, że Ciebie może dziwić szacunek do byłego Pracodawcy, sympatyzowanie Mu i "kibicowanie" byłym Kolegom i Koleżankom z PKO Banku Polskiego - chęć by działo im się jak najlepiej w pracy. Swoimi wypowiedziami to potwierdzasz, że takiego rozumowania nie kumasz. Zresztą nie tylko ja to zauważam ;) jak widać w tym wątku.
          Dziw się dalej :)
          • barbapapa003 Re: Rankingowcy pobudka 17.07.14, 00:31
            szar_amysz napisała:

> Ale wiem, że Ciebie może dziwić szacunek do byłego Pracodawcy, sympatyzowanie M
            > u i "kibicowanie" byłym Kolegom i Koleżankom z PKO Banku Polskiego - chęć by d
            > ziało im się jak najlepiej w pracy. Swoimi wypowiedziami to potwierdzasz, że ta
            > kiego rozumowania nie kumasz. Zresztą nie tylko ja to zauważam ;) jak widać w t
            > ym wątku.
            > Dziw się dalej :)

Za bardzo teksty U_W przypomina. Uważaj, bo jeszcze ktoś się zorientuje...
            • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 17.07.14, 06:33
              Oj nie wywołuj U_W, bądź co bądź póki co jest kulturalnie.
            • szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 18.07.14, 09:41
              barbapapa003 napisał:

> szar_amysz napisała:
              >
              > > Ale wiem, że Ciebie może dziwić szacunek do byłego Pracodawcy, sympatyzow
              > anie M
              > > u i "kibicowanie" byłym Kolegom i Koleżankom z PKO Banku Polskiego - chęć
              >
              >
              > Za bardzo teksty U_W przypomina.

A co? Masz z tym problem? ;) chyba tak, bo widzę, bo znów coś zaczynasz insynuować ;)

>Uważaj, bo jeszcze ktoś się zorientuje...
              ;) Tak ? A w czym? ;)
              W tym, że że mamy z Ukrytym Waflem wiele zbieżnych poglądów? Ależ przecież ja tego nie ukrywam :)
              Poza tym ja nie myślę w tych kategoriach Barbapapo - czy "ktoś się zorientuje". Tak myśli ktoś, kto coś kombinuje. Tyle.
          • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 17.07.14, 06:42
            @mysz

Wysil się trochę. Manipulacja polegająca na utożsamianiu krytyki korpo_polityki z krytyką pracowników jest prymitywna.
            • barbapapa003 Re: Rankingowcy pobudka 17.07.14, 09:53
              dziura_zabita_dechami napisał

> Manipulacja polegająca na utożsamianiu krytyki korpo_polityki
              > z krytyką pracowników jest prymitywna.

To tak jakby krytykę systemu i dyktatora komunistycznego kraju nazywać atakiem na jego obywateli... Wyjątkowo prymitywna manipulacja w najgorszym stylu.
              • szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 18.07.14, 09:45
                barbapapa003 napisał:

> dziura_zabita_dechami napisał
                >
                > > Manipulacja polegająca na utożsamianiu krytyki korpo_polityki
                > > z krytyką pracowników jest prymitywna.
                >
                > To tak jakby krytykę systemu i dyktatora komunistycznego kraju nazywać atakiem
                > na jego obywateli... Wyjątkowo prymitywna manipulacja w najgorszym stylu

... A tego to nawet nie skomentuje..

Manipulacja? :D hahahaha Można się tylko z tego śmiać jak o manipulacji piszesz Ty lub Dziura :D Doprawdy rozbawiłeś mnie ;)
                • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 18.07.14, 12:08
                  Nie wiem myszo czy ktoś Ci kiedyś mówił, ale Twoje próby bycia dowcipną osiągają skutek odwrotny do zamierzonego.
            • szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 18.07.14, 09:42

> @mysz
              >
              > Wysil się trochę. Manipulacja polegająca na utożsamianiu krytyki korpo_polityki
              > z krytyką pracowników jest prymitywna.

No widzisz Dziuro - jak Ty nic nie zrozumiałeś. Wybacz - nie mam czasu by Ci to tłumaczyć.
      • barbapapa003 Re: Rankingowcy pobudka 14.07.14, 17:34
        szar_amysz napisała:

> Dobra, pośmiałam się i przeczytałam niusa.

Dzizas, kliknęłaś mój link??!

> Przeczytałam w podanym niusie, co następuje:
        > "(...)Obok zwycięzcy o ten tytuł rywalizowały również największe banki hiszpańs
        > kie Santander i BBVA, a także Getin Noble Bank i mBank(...) ." [b]Może PKO Bank Po
        > lski nie rywalizował?[/b] ;)

Oczywiście, że mógł nie rywalizować :) ale ważniejsze jest pytanie czy się zgłosił ;)

"Do tegorocznej edycji konkursu [b]zgłosiło się 188 banków[/b] z całego świata. Spośród nich wyłoniono blisko [b]50 finalistów, którzy rywalizowali[/b] w 15 kategoriach konkursowych."
        • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 14.07.14, 18:48
          No i co w tym dziwnego ? Chciał w końcu dać innym szansę zajęcia pierwszego miejsca.
        • szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 15.07.14, 06:33
          barbapapa003 napisał:

> szar_amysz napisała:
          >
          > > Dobra, pośmiałam się i przeczytałam niusa.
          >
          > Dzizas, kliknęłaś mój link??

No coś Ty :)

Moja zasada to "Nie klikać w linki Barbapapy" ;) Mogą zawierać lok...owanie "produktu" ;)

Od czego mamy Google? ;)

Buźka :)
          • malma590 Re: Rankingowcy pobudka 15.07.14, 07:47
            szar_amysz napisała:

> Moja zasada to "Nie klikać w linki Barbapapy" ;) Mogą zawierać lok...owanie "pr
            > oduktu" ;)
            >
            Nikt rozsądny nie klika w linki barbapapy bądź jego klonów. Wystarczająco dużo eksperymentów barbapapa chowając się za różnymi nickami na uczestnikach forum przeprowadzał, by dać się dalej manipulować.
            • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 15.07.14, 08:03
              No popatrz....a ja myślałem, że nikt rozsądny nie tyka linków z rankingami....
              • malma590 Re: Rankingowcy pobudka 15.07.14, 08:30

> No popatrz....a ja myślałem, że nikt rozsądny nie tyka linków z rankingami....

Oczywiście, ale tylko wtedy gdy takie linki wkleja barbapapa lub któryś z jego klonów. A o ile pamiętam to specjalistą od linków z rankingami byłeś Ty. Różnica polegała na tym, że zawsze wklejałeś rankingi w których PKO słabo wypadało. Nie było tego dużo bo trudno Ci było znaleźć rankingi w których PKO był z tyłu, ale starałeś się jak mogłeś. Możesz powiedzieć dlaczego to robiłeś? W czym to pomogło pracownikom? Skąd w Tobie taka chęć by pracownikom dokopać? Dlaczego tak ich zwalczasz?
                • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 15.07.14, 21:22
                  To co piszesz jest bardzo infantylne i od razu dowodzi, ze z praca w banku niewiele masz wspólnego. Pracownicy maja głęboko w d.....ile rankingi a wewnętrzne gazetki wywołują u nich pusty śmiech.
                  • barbapapa003 Re: Rankingowcy pobudka 16.07.14, 00:00
                    @dziura_zabita_dechami

Ktoś coś infantylnego naskrobał? Nie widzę, czyli to pewnie jeden z tych wpisów po 60 groszy za sztukę ;-) Za takie pieniądze nie spodziewaj się mądrości, szczególnie od kogoś kto nigdy w banku nie pracował...
                    • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 16.07.14, 05:23
                      Ciekawe czy mają dodatek za porę nocną ?
                    • wybila35 Re: Rankingowcy pobudka 16.07.14, 09:52
                      barbapapa003 napisał:

> @dziura_zabita_dechami
                      >
                      > Ktoś coś infantylnego naskrobał?

Jakiś Barbapapa, a może Dziura chlapnął kolejną głupotę na temat rankingów :D

• szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 16.07.14, 23:20

> To co piszesz jest bardzo infantylne i od razu dowodzi, ze z praca w banku niew
                    > iele masz wspólnego.

... Napisała Dziura, który już nie pracuje w Banku ;) heheheh

Pracownicy maja głęboko w d.....ile rankingi a wewnętrzne
                    > gazetki wywołują u nich pusty śmiech.

No to mało wiesz. Bo pewnie są tacy co nie czytają i owszem, ale są też tacy co starają się czytać chcąc być na bieżąco.
                    • barbapapa003 Re: Rankingowcy pobudka 17.07.14, 00:10
                      szar_amysz napisała:

> No to mało wiesz. Bo pewnie są tacy co nie
                      > czytają i owszem, ale są też tacy co starają się
                      > czytać chcąc być na bieżąco

Nie pracujesz tam (podobno) od lat. Ja pracowałem dłużej. Tzw. rankingi, a szczególnie propagandowe listy prezesa, wywoływały wręcz agresję i wulgarne komentarze dotyczące ich autora, wśród praktycznie wszystkich, kilkudziesięciu osób z którymi pracowałem.
                      • szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 18.07.14, 07:34
                        barbapapa003 napisał:

> szar_amysz napisała:
                        >
                        > > No to mało wiesz. Bo pewnie są tacy co nie
                        > > czytają i owszem, ale są też tacy co starają się
                        > > czytać chcąc być na bieżąco
                        >
                        > Nie pracujesz tam (podobno) od lat. Ja pracowałem dłużej. Tzw. rankingi, a szcz
                        > ególnie propagandowe listy prezesa, wywoływały wręcz agresję i wulgarne komenta
                        > rze dotyczące ich autora, wśród praktycznie wszystkich, kilkudziesięciu osób z
                        > którymi pracowałem.

Oj, oj, ;) A nie przesadziłeś aby zdeczka? ;) Zdarzało się szpetnie zakląć jak się nie zgadzał bilans o kilka groszy, czy przy innych nerwowych sytuacjach, ale przy czytaniu gazety NB czy maili od Prezesa (rzadkich zresztą) - to ja nie pamiętam ani agresji ani przekleństw. :)
                        • dziura_zabita_dechami Re: Rankingowcy pobudka 18.07.14, 08:09
                          Ależ myszo wcale mnie to nie dziwi, oceniając po Twojej zdolności percepcji rzeczywistości.
                        • fig-a75 Re: Rankingowcy pobudka 18.07.14, 11:13
                          nie przesadził.
                          wszelkie informacje odnośnie otrzymywanych przez bank nagród, podkreślanie silnej, najlepszej pozycji na rynku finansowym, podkreślanie, że tak nas kochają studenci... wśród szerokiej rzeszy kiepsko opłacanych pracowników powoduje ferment. jednym się kotłuje w środku w ciszy a inni wyrażają opinię werbalnie w sposób mało wyszukany.
                          aha - ja przeklinać nauczyłam się właśnie w pko. :/
                • szar_amysz Re: Rankingowcy pobudka 16.07.14, 23:16
                  malma590 napisała:

> dziura_zabita_dechami napisał:
                  >
                  > > No popatrz....a ja myślałem, że nikt rozsądny nie tyka linków z rankingam
                  > i....
                  >
                  > Oczywiście, ale tylko wtedy gdy takie linki wkleja barbapapa lub któryś z jego
                  > klonów. A o ile pamiętam to specjalistą od linków z rankingami byłeś Ty. Różnic
                  > a polegała na tym, że zawsze wklejałeś rankingi w których PKO słabo wypadało. N
                  > ie było tego dużo bo trudno Ci było znaleźć rankingi w których PKO był z tyłu,
                  > ale starałeś się jak mogłeś. Możesz powiedzieć dlaczego to robiłeś? W czym to p
                  > omogło pracownikom? Skąd w Tobie taka chęć by pracownikom dokopać? Dlaczego tak
                  > ich zwalczasz?

Bardzo dobrze napisane. Podpisuję się pod tym.
                  Pozdrawiam
                  • barbapapa003 Re: Rankingowcy pobudka 16.07.14, 23:52
                    szar_amysz napisała:

> Bardzo dobrze napisane. Podpisuję się pod tym.
                    > Pozdrawiam

Wpis godny tych 60 groszy... Dla Admina kompromitujący.
                    • elkana102 Re: Rankingowcy pobudka 17.07.14, 09:38
                      barbapapa003 napisał:

> szar_amysz napisała:
                      >
                      > > Bardzo dobrze napisane. Podpisuję się pod tym.
                      > > Pozdrawiam
                      >
                      > Wpis godny tych 60 groszy... Dla Admina kompromitujący.
                      >
                      Prawda w oczy kole?...Twoje ego cierpi?...Ktoś ma takie zdanie o Twojej "tfurczości" i tyle. Czemu od razy to obśmiewasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka