Dodaj do ulubionych

ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI

29.11.07, 19:31
Czy ktoś może potwierdzic czy to prawda że odchodzi dyrektor ROD-u w Łodzi DS
i jej zastępca?
Obserwuj wątek
    • gatta13 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 19:40
      prawda
    • artus.brutus Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 19:45
      A czy dziś wojewodą łódzkim (wojwódczynią?) nie została czasem
      dyrektorka regionu?
      • tigra5 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 19:47
        Tak Jolanta Chełmińska ale to dyrektor ROK
        • tigra5 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 19:51
          Jezu upiję się z radosci moze wreszcie coś w ROD i oddziałach się zmieni na lepsze.
          • pko.love Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 22:38
            Cześć! Przyłączę się do Ciebie, to co pijemy? Jeśli to wszystko
            prawda, to myslę, że w ciagu najbliższych dni na kacu będzie 95%
            załogi w łodzkim!!!!
        • artus.brutus Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 20:21
          Wstyd mi że wykazałem się niewiedzą, ale nie jestem z Łodzi. Cieszę
          się, że i tak dużo wiedzialem o innym regionie
          • bankier_12 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 20:40
            Ja się zastanawim, czy to przypadkiem nie jest koniec ROD i ROK Łodź?
            DA i JW nie odchodzą. Jadą robić "dobrze" na Ukrainie.
            • bankier_12 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 20:50
              Nie DA tylko DS.
              Sorry
            • tigra5 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 20:53
              Na mapie regionów łodzki ma zostać ,ale może oni wiedzą o czymś o czym my nie
              wiemy?!
              Tam jest co robić ale czy ze swoimi zapędami do mobbingu DS myśli że wygra z
              ukraińcami??? To nie tacy ludzie jak w Polsce.
              • glanz Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 20:58
                A może chcielibyście na szefa kogoś ze Śląska? :)
                W Warszawie jest jeden "wybitny" na zbyciu.
                • tigra5 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 21:00
                  Tu ponoć?? karty są juz rozdane!!!
                  • bankier_12 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 21:31
                    DS przedstawila juz swoich nastepcow.
                • tinusia.30 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 29.11.07, 21:44
                  Tak, weźcie tego ze Śląska!! Tanio oddamy, jest super!! A jaka
                  kultura przemawiania do ludzi - można powiedzieć "bardzo kwiecista i
                  bezpośrednia"
                  • zwiazkowiec Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 30.11.07, 00:41
                    Skoro ta osoba odeszła z PKO w Łodzi, tzn że PO-kemony własnie robią desant w
                    centrali PKO w Warszawie, i była dyrektor ROK w łodzi była im nie w smak. W PKO
                    często wywalało się ludzi awansując wyżej na nikomu nieszkodzące stanowisko, ot
                    choćby na Ukrainę (np były dyrektor audytu PKO). Jeśli osoba od wielu wielu lat
                    związana z tym bankiem poszła na stołek wojewody, na czym sie mało zna (no bo
                    bank to nie urząd wojewódzki i odwrotnie)-tzn że dostała stołek na otarcie łez
                    po wykopaniu z banku.
                    I jeszcze jedno- to dla zwolenników PO-kemonów.
                    Rzekomo PO-kemony nie robią żadnych przekrętów i świństw itp.
                    Przepisy o pracownikach administracji państwowej i samorządowej wyraźnie
                    mówią,ze do kandydowania na stanowisko w urzedzie wojewódzkim, urzedzie miasta
                    itp potrzebna jest praktyka właśnie w administracji panstwowej i samorzadowej,
                    co najmniej 5 lat. Jesli była dyrektor PKO kiedys pracowała-to ok, nie czepiam
                    sie. Jeśli nie-to wasnie mamy do czynienia z naginaniem prawa przez PO-kemony.
                    Ale.. kto sprawdzi życiorys zawodowy nowego wojewody?
                    • stringetta Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 30.11.07, 08:35
                      Na tym samy portalu, czyli Gazety, dwa te same wpisy? To sie
                      zwiazkowiec wysilił - to samo jest przy informacji o nominacji pani
                      dyr.Chełmińskiej na stronie gazety łodzkiej. Inwencji brak?
                      A co do zmian w ROD. Wg mnie odejscie dyrektora i zastępcy to duże
                      osłabienie dla biznesu. Nie wiem z czego sie cieszyć i pić. Trzeba
                      sie raczej zastanowić. DS ma silną osobowość, autorytet, power. I
                      zna sie na rzeczy. A kto po niej?
                      • zwiazkowiec Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 30.11.07, 09:46
                        Na tym samym portalu te same dwa wpisy, bo jeden jest na forum łodzkim pod
                        artykułem, którego to forum nie czyta nikt z Polski z pracowników PKO.
                        Drugi-skopiowany jest na forum PKO-którego nie czyta pewnie nikt z łodzian. Proste?
                        A Ty czyją znajomą jesteś? Dyr Ch. czy dyr. S.?
                        Silne osobowości, tak? Dyr. S. miała zarzuty o mobbing, i pewno za mobbing ją
                        tylnymi drzwiami wylali. A dyr Ch. była najsilniejsza osobowością w Naszym
                        Banku. Nie było numeru żeby ze 3 razy na zdjęciach nie była, mozesz
                        sprawdzić-jak jeszcze pracowałem to w każdym numerze liczyliśmy ile razy jest na
                        fotach. Tylko prezez J. ją przebił później w autoreklamie na fotkach. No ale
                        dyr. Ch była wiele lat dłużej w Naszym Banku "silną osobowoscią" jak mówisz.
                        To że jesteś z układów - to jest pewne jak 150. Dlaczego? Bo tak bronisz tych 2
                        osób. A dyr CH powiedziała kiedyś koleżance z ROKu(12 lat w PKO, pensja ok
                        1500zł na ręke- w ROKu!!) na prośbę o podwyżce: "no przecież nie same pieniądze
                        są ważne, liczy sie przecież takze prestiż PKO i prestiż Regionu}.

Zapewniam Cię, że 3/4 regionu łódzkiego będzie w ten weekend piło z radości z
                        powodu odejścia D.S. i J.Ch.
                        • zwiazkowiec napisalas: dynamiczne dyr CH i dyr S? 30.11.07, 10:18
                          Dyrektorka CH. była tak "dynamiczna", ze zatrudniła u siebie synusia, córcię, i
                          synową. No oczywiscie nie w swoim pionie, synuś w leasingu pracuje, a córcia i
                          synowa w ROD(któraś sie już zwolniła, ale nie wiem która). No ale wszyscy od
                          razu awansowali jak było to możliwe na specjalistów bankowych. Niewątpliwie tacy
                          "zdolni i dynamiczni"... :)))
                          Ludzie pół życia pracują w PKO i nie awansują tak szybko...

A dyr.S była 8-ą plagą egipską w regionie łodzkim. 99% pracowników oddziałów
                          detalicznych bało sie, że gdzies w kolejce nie stoi dyrektorka S. która sama
                          latała jak kot z pęcherzem po małych oddziałach i kontrolowała pracowników ze
                          znajomości regulaminów i produktów. Polański mógłby nakręcić drugą "Psychozę",
                          bo taką atmosferę pracy stworzyła dyrektorka S. Nie lubili jej zresztą w ROD i
                          ROK, mawiali o niej że lata rano w koszuli nocnej po banku , bo na poczatku
                          kariery mieszkała w pokoju goscinnym w dawnym regionie.
                      • pko.love Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 30.11.07, 19:18
                        stringetta miałam Cię dotąd za rozsądną, trzeźwo na świat patrzącą
                        osobę. Ale czytając, co napisałaś mam wrażenie, że chyba już
                        opijałaś te rewelacje o których wyżej, bo piszesz jak bys byla
                        nieprzytomna. Jak juz wytrzeźwiejesz, to popłacz sobie za DS, JCH i
                        JW, myslę że reszta bedzie pić!
                        • tigra5 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 30.11.07, 19:49
                          stringetta, nie chcesz pic to nie, ja się jednak napiję.
                          Piszesz a kto za nią? Ludzie którzy mają pojęcie każdy chociaz o jednym
                          biznesie, a do tej pory to była propaganda sukcesu osoby , która zmieniał zdanie
                          w zależności od pogody i nastroju.
                          Raz kazała przenosić rachunki z PS na PS ,zeby każdy pracował na
                          siebie.Dyrektorzy przekazali załodze i sia zaczęło masowe przenoszenie rachunków
                          wewnątrz banku. No i zmiana frontu bo dużym oddziałom zaczęło ubywac rachunków
                          no to co zrobiła , zakazała przenoszenia rachunków po kilku tygodniach, a kto
                          zapierniczał przy tym robole na dole.
                          Wiesz ,że w regionie nawet palacze chowali się przed nią ze strachu, bo ona nie
                          pali to innym nie wolno!!!
                          Można mnożyć głupie decyzje i pomysły jak nawigator i menadżer migracji.
                          • wszystko_na_sprzedaz Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 01.12.07, 01:13
                            tigra5 napisała:

> Można mnożyć głupie decyzje i pomysły jak nawigator i menadżer migracji.

Nie przesadzaj, te głupoty to wymysł Centrali. Szczególnie Menadżer Migracji, który jest totalną fikcją (wyniki nabite bo zabiera się z bieżącej sprzedaży).
                            Po Danucie nie ma co płakać (przyjdzie nowy bat), po Jacku też (przy Danucie to na lekko pierdołowatego wychodził).
                            • tigra5 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 01.12.07, 13:03
                              Nie przesadzaj, te głupoty to wymysł Centrali. Szczególnie Menadżer Migracji...
                              I tu się mylisz Centrala korzysta z pomysłów dyrektorów ROD a MM to "dziecko" DS.
                              Ona lubi taką fikcję i za to jedzie na Ukrainę, mam tylko nadzieje ,że za to
                              gnębienie ludzi tam trafi na opór i zcznie ic wreszcie szanowac a Ukraińcy to
                              "zawzięci towarzysze"
                        • stringetta Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 02.12.07, 18:43
                          Jak związkowiec namieszał na początku, tak sie ciągnie. Ja napisałam o
                          osłabieniu BIZNESU w Łodzi: bo tak jest, jeśli w tym samym czasie odchodzi z
                          RODu dyrektor, zastępca i dyrektor sprzedazy, a na dodatek dyrektor ROKu (o
                          którym nie pisałam że jest dynamiczny albo i inny). A teraz pewnie pisze w
                          próżnie, bo wszyscy z radości napici leża. No coż, ja jednak wciąż patrzę
                          trzeźwo na świat, pko.love.
                          • zwiazkowiec Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 03.12.07, 10:08
                            Biznes w Łodzi się nie osłabi, to nie PKO się zwija z tego miasta, tylko
                            dyrektorzy.Co najwyżej PKo w Łodzi spadnie w rankingach,bo klienci pójdą do
                            banków dających lepsze warunki kredytowania.
                            • ciacho-102 Re: ZMIANY KADROWE W ROD W ŁODZI 04.12.07, 15:45
                              ...mam nadzieję ,że Ukraińcy dadzą jej w dupę, tak,jak ona (DS i
                              inni)nam dała....Bardzo sobie tego życzę! :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka