manola-ola
19.04.08, 23:14
czy ktoś jest w stanie ogarnąć falę zmieniających się procedur, zmian przepisów itp. Jakie są szanse na to aby robić wszystko zgodnie z procedura. U nas na skrzynki przychodzi wszystko, czy nas dotyczy czy nie. W gąszczu pism czesto umykają te ważne dotyczące wykonywanej pracy. Mam propozycję aby Towarzystwo w ROD-ach pomogło wyłapywać istotne zmiany dla poszczególnych komórek. Dobrze by było, aby ROD-y oprócz nacisków i rozliczania ze sprzedaży wysyłaly do poszczególnych zespołów choćby sygnały o zmianach. W MSP w związku z "genialnym" pomysłem wprowadzenia pakietów, musimy tłumaczyć Klientom jak te zmiany są dla nich korzystne, no i przygotować umowy, dokonać zmian w EB, w ZORBIE,/ nie wiem czy ktoś zauważył że prowizje w IPKO po zmianach u niektórych klientów nie są naliczane/ na koniec dnia należałoby przeczytać pocztę oraz wszelkie zmiany procedur, tylko wieczorem nic już do głowy nie wchodzi. Pan Prezes J. obiecywał, że procedury będą proste i pracownik nie będzie miał z tym problemów, być może to tylko ja gamonieję?.