hanuka50 24.08.08, 15:25 może ktoś wie w jaki sposób odejść z banku i otrzymać odprawę? rzekomo tylko z jednostek specjalistycznych można odejść z odprawą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malutka.niak Re: odprawa 24.08.08, 17:15 Masz racje! Odprawę mogą dostać jedynie osoby pracujące w jednostkach specjalistycznych,przeznaczonych do likwidacji ! Ale możesz poszukać osoby z tej komórki, która zechce się z Tobą zamienić na stanowiska! Odpowiedz Link
hanuka50 Re: odprawa 24.08.08, 20:34 czyli nakłonić kogoś do przejścia do sprzedaży? tak? a kto się na to zgodzi:) raczej marne szanse:)bo jedn.spec. to CRB i CAK,chyba tylko, czyli zaplecze, oni nie chcą sprzedawać:( Odpowiedz Link
malutka.niak Re: odprawa 25.08.08, 17:44 Oni (czyli między innymi ja) są już bardzo zmęczeni atmosferą i sytuacją w firmie więc wszystko czego oczekują od pracodawcy to zwolnienie na godziwych warunkach (na które i tak nie mogą liczyć)!!!! Ale podobno kto szuka ten znajduje... Trzeba próbować! Pozdr. Odpowiedz Link
hanuka50 Re: odprawa 27.08.08, 22:17 'oni' zabrzmiało pejoratywnie, wybacz..nie chciałam tak dobrze piszesz, że jesteśmy juz sytuacją w firmie zmęczeni niech chociaż dadzą odejść godnie tym, którzy chcą po co porozumienia o odprawach skoro nie można tej odprawy dostać.. pzdr Odpowiedz Link
crb-wrr Re: odprawa 23.10.08, 18:44 Dziwię się, jeśli ktoś mając w perspektywie zwolnienie nie pójdzie na zamianę. Cały problem w tym że część etatów jest zablokowanych aby można pozbyć się starej kadry. Bardzo mnie ciekawi w jaki sposób firma proponuje pracownikom odejście. Czy w całej Polsce jest tak samo. Odpowiedz Link