lemon55 19.01.06, 10:15 Witam! Na czym polega Colpi di sole?? Czy efekt jest bardzo widoczny i czy można poddawać się temu farbowaniu cały rok?? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: Colpi di sole 01.02.06, 17:50 tak naprawdę to nie jest to farbowanie całych włosów a jedynie tych opadających na twarz, lub znajdujących sie w poblizu twarzy. Rozjaśnia się włosy o 1-2 tony robiąc słoneczne refleksy, wygladające bardzo naturalnie a nie jak rozjasniane. Zabieg wykonywany zbyt czesto moze nie dać pożądanego efektu:) Odpowiedz Link Zgłoś
katy_k Re: Colpi di sole 02.02.06, 12:50 Kurcze ja nawet nie wiedzialam, że cos takiego istnieje:P Jak zwykle zresztą:/ A ile cos takiego kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Colpi di sole 05.02.06, 22:35 Mnie sie to kojarzy z takim miejscem w Hiszpani...:D ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: Colpi di sole 06.02.06, 00:47 Ja tez nigdy o tym nie słyszałam, ale faktycznie brzmi jak wczasy in Spain, hahaha:) ---------------- .....ukradkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś