zawsze.anastazja13 20.10.09, 19:35 a co sądzicie o nowym barze w topólce? Pytam bo nie wiem, czy warto sie tam wybrać w sobotni wieczór na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: nowość 21.10.09, 16:45 zawsze.anastazja13 napisała: > a co sądzicie o nowym barze w topólce? Pytam bo nie wiem, czy warto > sie tam wybrać w sobotni wieczór na przykład. Szczerze to tez nie wiem, ale jak nie damy się zaprosić i nie pobalujemy nie będziemy wiedzieć, a od której czynny ? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: nowość 21.10.09, 18:22 gdzie to jest? Topólka niezbyt wielka, ale nie widziałem tego obiektu chyba potajemnie otwierali a siusiu będzie gdzie zrobić czy pod krzaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.anastazja13 Re: nowość 22.10.09, 20:01 z tego co mi donieśli to nie ma tam toalety a krzaczka w pobliżu nie widziałam. Żenada...jak prawie wszystko w naszej gminie Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: nowość 01.06.10, 23:07 zawsze.anastazja13 napisała: > z tego co mi donieśli to nie ma tam toalety a krzaczka w pobliżu nie > widziałam. Żenada...jak prawie wszystko w naszej gminie Ale jak, to bar ktoś uruchanmia, a nie ma nawet toalety by młodzi mogli sobie pobzykać ? :) -- www.youtube.com/watch?v=HC2aXIQFBv4 Odpowiedz Link Zgłoś
akrim-1 Re: nowość 04.06.10, 18:20 50v napisała: > Ale jak, to bar ktoś uruchanmia, a nie ma nawet toalety by młodzi > mogli sobie pobzykać ? :) A nie można tego ładniej ując w słowa, trudno jest sobie w dzisiejszych czasach wyobrazić lokal bez toalety a alkohol zawsze pędzi, jak od śmiechu czasem trudno jest się powstrzymać? -- statichg.demotywatory.pl/uploads/201006/1275496620_by_FELICIAN_500.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
medium33 Re: nowość 02.06.10, 20:36 tatowysierp napisała: > gdzie jest ten bar niby? ...był, ale już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: nowość 03.06.10, 23:58 medium33 napisała: > ...był, ale już nie ma Wspomnienia na lata zostaną :) www.radziejowkujawski.vgh.pl/news.php?readmore=2085 Odpowiedz Link Zgłoś
2konwalia3 Re: nowość 04.06.10, 12:02 50v napisał: > Wspomnienia na lata zostaną Sauber, a może tak zasuwaj na swoje radziejowskie podwórko, bo nic tu po tobie w naszej gminie.To nie twoje sprawy, żebyś się co rusz tak tu angażował. Udzielaj się najlepiej na swoim forum, bo tam pusto jak cholera i musisz dyskutować sam z sobą pod wieloma nickami, jak: prezesik, 50v, Sauber i innymi, których mi się już nawet nie chce wyliczać :-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: nowość 04.06.10, 19:49 2konwalia3 napisała: > Sauber, a może tak zasuwaj na swoje Ale ześ się rozsiadła na tych forach, jak kwoka na jajach. No rób coś, pisz pożytecznego, broń tych swoich utopijnych ideologi. Jeszcze nic nie jest stracone ... do boju ;) I nie wyliczaj nikomu czego sama masz w nadmiarze :) A głodnych zapraszamuy do baru - forum.gazeta.pl/forum/w,58421,94931674,,Odzyskanie_Wolnosci_i_Upadek_Komunizmu_w_Europie_S.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś