lewatywa6 28.12.06, 21:42 Nie wiem czy wiecie ale dziś obchodzone jest świeto pocałunków. Zamierzam świętować je bardzo uroczyście i aktywnie, czego i wam życzę. Zatem papapa całusów 122 a jesli się zmieści to 130 Pozdrawiam lewatywa6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: DZIŚ DZIEŃ POCAŁUNKÓW 29.12.06, 11:51 lewatywa6 napisał: > Nie wiem czy wiecie ale dziś obchodzone jest świeto pocałunków. 22 grudnia obchodziliśmy światowy dzień orgazmu, wielu starało się świętować od razu, a wielu obiecało sobie to odbić w najbliższym czasie. Jedni mówili że to temat tendencyjny inni że orgazm nie jest tendencyjny i podobnie jak z pocałunkiem mieli rację, nie ma nic przyjemniejszego, cały w tym ambaras, aby dwoje chciało naraz. Obawa kryje się w pragnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: DZIŚ DZIEŃ POCAŁUNKÓW 29.12.06, 16:04 pIORUN JASNY o święcie orgazmu nie słyczałem. Oczywiście wolę świętować nawet po czasie to święto niż np pierwszego maja , nie mówiąc o 8 marca Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: DZIŚ DZIEŃ POCAŁUNKÓW 29.12.06, 16:11 lewatywa6 napisał: > pIORUN JASNY o święcie orgazmu nie słyczałem. Oczywiście wolę świętować nawet > po czasie to święto niż np pierwszego maja , nie mówiąc o 8 marca A widzisz i Tu Cię mam kolego, nie urzędujesz na prywatnych fotach, widze nikt nie zaprosił jeszcze??? ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś