amanda01 18.02.08, 20:01 JAki będzie sklep między pańswtem W. a państwem K.? czy ktoś wie? bo prace remontowe tak trwaja a nikt nie wie co Pan N tak tworzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monolita Re: JAKI BEDZIE SKLEP ... 18.02.08, 20:47 ej z Tobą jest coś nie tak... serio wybierz się może do lekarza co? najpierw piszesz że dziwisz się ludziom że nie mają co robić i piszą i tu na forum... a Ty co??? Sama tworzysz nowe wątki??? Co Cie to interesuje co tam za sklep będzie!!! Otworzą to pójdziesz i sama zobaczysz....!!!!!!!! Nie bądz taka ciekawa!!!! a jak naprawde nie masz co robić to wybierz się z wizytą do Pana N i zapytaj!!! Taka tu jestes wyszczekana to i przy w realu napewno jestes!!!! Dziwie sie takim ludzio jak TY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: JAKI BEDZIE SKLEP ... 18.02.08, 21:46 ehhh kobiety... sama słodycz :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda01 Re: JAKI BEDZIE SKLEP ... 19.02.08, 17:27 <toronto123>wkońcu ktoś fajny pojawił sie na tym forum nie tak jak inni (m!!!). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: JAKI BEDZIE SKLEP ... 19.02.08, 21:04 toronto123 napisał: > ehhh kobiety... sama słodycz :) Ja toronto miałem za statecznego człowieka,a jemu na romanse się zbiera A może to jest podpowiedz co to za sklep będzie Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: JAKI BEDZIE SKLEP ... 19.02.08, 21:32 podpowiedź?! że niby sexshop :)) a co do mojego romansowania... zaraz tam. ja stwierdziłem tylko fakt, że dużo uroku jest w kłótni kobiet?! Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: JAKI BEDZIE SKLEP ... 26.02.08, 21:10 toronto123 napisał: > ehhh kobiety... sama słodycz :) czasami bywa tak studio.wp.pl/mid,6755,title,Waleczne-kobiety,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: JAKI BEDZIE SKLEP ... 27.02.08, 16:13 wsk18 napisał: > czasami bywa tak > studio.wp.pl/mid,6755,title,Waleczne-kobiety,wideo.html wsk, znalazłam coś ciekawszego, chcesz zobaczyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: JAKI BEDZIE SKLEP ... 04.03.08, 21:39 astryda7 napisała: > wsk, znalazłam coś ciekawszego, chcesz zobaczyć ??? no dawaj tylko żadne bara-bara bo wróciłem z rekolekcji,a niechce znów na grzeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: Do wsk 07.03.08, 15:01 wsk18 napisał: > no dawaj tylko żadne bara-bara bo wróciłem z rekolekcji,a niechce > znów na grzeszyć Gdzież bym śmiała wysyłać Ci takie ... tam :-) Chyba, że ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś