Dodaj do ulubionych

Świat stanął na dupie

29.11.05, 23:28
żeby przeczytać wywiad z kazią, trzeba kupić playboya z dodą smile
doda przy kazi wymięka, rzecz jasna - plastik plastikiem (to zrozumiem), ale
rzeźbienia grafików nie daruję - kobita ma ciało jak ta lala, bez jednego
pieprzyka, plamki, no poprostu aseksualna jest - jakby mogli, to by ją
oszlifowali i pilnikiem trójfazowym wygładzili, a następnie ozłocili.

a kazia, wiecie, ma na jednym zdjęciu taką koszulkę, w której odsłonięte są
dosłownie dwa skrawki ramion i kto by tam po tym dodę oglądał wink
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: Świat stanął na dupie 29.11.05, 23:31
      Szczuka?? jaka Kazia???
      • six_a Re: Świat stanął na dupie 29.11.05, 23:34
        no kazia szczuka, z mellerem się przeprasza po tym jak mu piwskiem chlusnęła w
        twarz w klubie gejowskim zresztą. całkiem fajny wywiad.
    • browanx Re: Świat stanął na dupie 29.11.05, 23:32
      Właśnie. Lubię kobiety naturalne.
      • gres81 a kto nie lubi? 29.11.05, 23:34

• tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:35
          pneumatyczne żele dyskotekowe??
          • gres81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:37
            co to jest?
            • asiulka81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:37
              wlasnie, co to jest smile
              • vanhongen Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:39
                tez nie wiem,ale zajefakenbiste okreslenie
                • mopsik12 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:40
                  To ja tez chętnie się dowiemsmile
                  • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:42
                    a wystarczy pod byle lepsza dyskoteke pojsc albo na miasto sie wybrac
                    wieczorem...byle w taka fajna dzielnice gdzie duzo pubow jest z unc unc uncsmile
                    • mopsik12 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:45
                      czesto chodze wieczorami i wiesz w sobote to aż poobserwuje...to musi byc
                      bardzo ciekawe zjawiskosmile
              • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:40
                takie z takim małym modnym ostatnio irokezem na glowie glugosci o 1.5cm
                dluzszej niz reszta i modnych bytach w rzuciajacym sie w oczy kolorze marki
                Nike<Adidas,Puma...kurtecce jeansowej w koloze ostatnio modnym czyli wytartym i
                jasnym calkiem

na glowie oczywiscie żel i oczywscie co tydzien pod dyskotekasmile

unc unc unc
                • browanx Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:42
                  chodziło mi o ciałkowink))
                  • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:49
                    no a teki młotactwo to najbardziej lubi takie wymalowane i niczym Doda z
                    okladki Playboya
                    • browanx Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:53
                      hihi Najlepsze naturliśwink)))
                      Się nie znają((
                      • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:54
                        a ja tam sie ciesze ze na mnie to anwet sie nieogladaja...jakos podnosi to moje
                        moralesmile
                        • browanx Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:59
                          No co Ty. Przecież mówię że wolę naturalne Kobiety)
                          A ty jak najbardziej jesteś naturalna i parę Kobiet z tego forum)) Które mi się
                          podobają.
                          • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:02
                            uuuu...
                            to propozycja??
                            smile)
                            • browanx Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:03
                              wyznanie??!!!
                              • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:04
                                no no...nie wiem co mam myslecsmile)
                                • browanx Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:07
                                  Ty lepiej nie kombinujwink)))))) tylko spać idźwink))
                                  • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:09
                                    ide juz ide..od razu powiem dobranocsmile)

tylko powiesz rono o ktorej sniles w nocy co??
                                    • browanx Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:13
                                      Niech to będzie moją słodką tajemnicąwink) Dobrze?
                                      • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:14
                                        dobra dobra....byle kazdej z forumowych babek sie po rowno dostawalosmile
                                        • browanx Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:18
                                          nie sądzęwink)
                                          Nie jestem małolatem już żeby rozdawaćwink)))))
                • mopsik12 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:42
                  A gdzie Ty coś takiego wyłapałaś?
                  • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:44
                    u mnie po szkole calkiem sporo takiego czegos chodzi...i na ulicy czasem sie
                    slyszy jak w sachochodzie wszystko trzeszczy ale muza musi byc zeby sie rozowe
                    panienki w bialkych kozaczkach i kurteczkach takich zeby bylo nery widac
                    ogladaly
                • vanhongen Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:42
                  umca,umca,umca smile
                  • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:43
                    eeeeee... nie znam tego kawałkasmile)
                    • vanhongen Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:44
                      ja też nie ale jak stałem na światłach to tak beema wibrowała
                      to może takie stworzonka czarnymi beemkami sie przemieszczają?
                      • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:45
                        nie tylko...zalezy co ma tatus albo co kupi na 18-stkesmile)

ale marka musi byc bo inaczej taka różowa panieka nie zerknie nawetsmile
                        • vanhongen Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:47
                          na mnie nie zerkaja,i jakoś się nie martwię smile
                          • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:48
                            ja ma pare starych bluzek moich lubionych w koloze różu bo zawsze lubielam
                            takie ostre intenstywne kolory ale teraz to wstyd założyc taka zeby nie
                            posadzili..smile
                            • vanhongen Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:50
                              no to uważaj bo posądzą,i do premiery pociągną
                              • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:52
                                kiedys bylam w Premierze chyba z 15 min..zakosilam popielniczke i wyszlamsmile)

poszlam popatrzec sobie ot tak...i wyszlam bo czulam sie jakos staro..a mialam
                                wtedy 19 lat zalediwesmile

ale co ja tam widzialam...szok
                                • vanhongen Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:53
                                  a ja mam blisko a nigdy nie byłem he,he
                                  • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:53
                                    jak ja w wieku 19 lat bylam za stara to Ciebie by tam wogole nie wposcilismile)
                                    • vanhongen Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:54
                                      na stówe,ale kiedys do Herkulesów często chodziłem smile
                • asiulka81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:42
                  niezłe
                  • gres81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:57
                    widziałs kogoś takiego?
                    • asiulka81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:58
                      duzo takich widzialam smile
                      • gres81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:59
                        u nas brak(chyba?)
                        • asiulka81 Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:01
                          w Wawie pelno takich smile
                          • gres81 Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:02
                            masz pechasad
                            • asiulka81 Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:06
                              eee tam, nie chodze tam gdzie oni, to ich nie widuje smile
                              • gres81 Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:11
                                nie ma to jak dobry barsmile
                                • asiulka81 Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:12
                                  no wlasnie smile trzeba sobie znalezc swoje miejsce i do niego lazic smile
                                  • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:12
                                    np taki "Odeon" smile)
                                    • asiulka81 Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:13
                                      ooo własnie smile))
                                  • gres81 Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:16
                                    no my lubimy poszerzać choryzonty,jedna knajpa nam nie starcza mamy pare
                                    ulubionychsmile
                                    • asiulka81 Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:16
                                      no ja tez mam kilka smile
                            • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 30.11.05, 00:06
                              ostatno rano w niedzile widzilam takie cos w samochodzie ...muzyka (przepraszam
                              ze ta cos tam nazwalam) na caly glos i bylo z odleglosci kilkumatu metrow
                              glosno słychac....wszystko nieco zagluszone bzez trzesaczy sie samochod

a zeby tak wielki samochod strazacki jecham na sygnale go pozary?
                              gosc by nnic a nic nie slyszal..malo tego nikt by nie slyszal
                • gres81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:43
                  nie rozumiem
                  • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:44
                    to zapraszam na dyskotekesmile)
                    • gres81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:45
                      nie chodze całkiem nie moje klimatysad
                      • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:47
                        moje tez nie..ale w szkoel sie widuje i czasem na miesciesmile

zreszta ciesz sie ze nie widzisz tego...pewnie w Twoich oczach swiat jest
                        piekny bez młotactwasmile a ja to wszystko mam przed oczami na kazdym wykladziesmile
                        bo mam jednego takiego w grupie nawet
                        • gres81 Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:50
                          pewnie w Twoich oczach swiat jest
                          > piekny bez młotactwasmile

co???

zależy od tego z kim sie człowiek zadaje.
                          • tygrysio_misio Re: a kto nie lubi? 29.11.05, 23:53
                            jak ma sie takie cos w grupie to nie ma mozliwosc sie nie zadawac...

ale juz przywykli ze na dyskoteki nie chadzam wiec mam spokojsmile
                            • gres81 to pech:( 29.11.05, 23:54

• tygrysio_misio Re: to pech:( 29.11.05, 23:56
                                no aniby polibuda i wogole...

teraz u nie na obecnym 1 roku to normalnie sie takie panienki pałetaja ze
                                szok...jakby z dyskoteki niedawno wszly..i wszystkie w modnych strojach z
                                ryneczku w modnych kolorach

u mnie na roku jest calkie lepiej ale boje sie co bedzie jescze za 2 lata jak
                                ja bede konczyc

z chlopakami jest troche lepiej ale HipChlopowcow naszlo
                                • gres81 Re: to pech:( 29.11.05, 23:58
                                  żadko bywam na uczeli wiec nie mam spostrzerzeń.
                                  • asiulka81 Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:00
                                    poszalec w dyskotece smile))) he he smile))

dobra to zart byl, nie zabijaj mnie za niego smile))
                                    • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:03
                                      no..nie bede ale dobrze ze powiedzialas ze to zart bo juz nozyczki mi sie
                                      otwieralysmile
                                      • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:06
                                        a kiedy zalozysz te lateksowa sukienke co se w zesztym tygodniu kupilas? smile
                                        • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:07
                                          latexowa...nie założe tylko włoże...smile)
                                          • browanx Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:09
                                            jak chłop będziewink))
                                            • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:10
                                              a ze niby co?? ze ja sama sobie nie potrafiesmile)
                                              • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:11
                                                a ten latex to czerwony jest?
                                                • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:13
                                                  nie mam okresu jesli o to ci chodzi
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:18
                                                    tygrysio_misio napisała:

> nie mam okresu jesli o to ci chodzi
                                                    >
                                                    >
                                                    wiesz ze cie lubie i to zarty sa, nie wkurzaj sie smile)))
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:19
                                                    wiem wiem..a okresu nie mam naprawde ;pp
                                                  • browanx Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:19
                                                    Tak wiemwink)
                                            • browanx Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:11
                                              w domu oczywiście. Znaczy wróci do domuwink)))
                                              • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:12
                                                ale on nie mieszka ze mnasmile)
                                                wiec co mi wtedy po nimsmile

cholera i znow wszystko sie do sexu sprowadzilosmile
                                                • browanx Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:15
                                                  Chodziło mi jak przyjedziewink))
                                                  Czy to ważne?smile)
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:16

no niesmile)

ale wy mnie specjalnie pojudzacie bo oczekujecie sprawozdania...a ja nie
                                                    bede...ZOSTANE DZIEWICA!! zawsze chcialam nia bycsmile

Kiepskiej jakosci białkom mówimy stanowcze NIE!!!
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:18
                                                    aaaaa jestes dziewica? fajnie... smile tez kiedys bylam smile))
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:19
                                                    ale ja nie jestem...ale bardzo chce zostacsmile)
                                                  • browanx Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:20
                                                    ale co nie?
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:21
                                                    browanx napisał:

> Chodziło mi jak przyjedziewink))
                                                    > Czy to ważne?smile)

no niesmile)

i tam dalej o tym jak chce zostac dziewicasmile
                                                  • browanx Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:31
                                                    A co mnie obchodzi kto jet dziewicą czy niewink
                                                    Masz zły dzień że się czepiasz?
                                                  • browanx Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:47
                                                    Było tak od razu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=32757551&a=32757551
                                          • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:12
                                            masz takie cacko?
                                            • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:12
                                              Tygrysio ma smile

ja to nie, no co Ty smile)))
                                              • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:13
                                                to swietnie wyglądasmile

a czemy Ty sobie nie sprawisz?
                                                • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:15
                                                  a Ty nie masz...takiego latexowego ubranka na (...)*

* wstawi odpowiednia nazwe
                                                  • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:16
                                                    nie mam i nie zamierzam mieć
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:17
                                                    no co Ty? nie zakupisz sobie na fujarke ubranka? smile))
                                                  • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:18
                                                    mysle że raczej niesmile
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:17
                                                    czemu?
                                                    to jak sie zabezpieczasz?
                                                  • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:19
                                                    prezerwatywa
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:25
                                                    czyli uzywasz ubranka smile
                                                • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:16
                                                  ja <pąs> taka skromna i niewinna jestem ;P
                                                  • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:17
                                                    pas do ponczoch?
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:24
                                                    gres81 napisał:

> pas do ponczoch?

ma 2 zestawy-kremowy i czarny smile
                                                  • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:25
                                                    lateksowe rozumiem?

super musisz wygladać.
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:26
                                                    nie lateksowe smile

z koronki smile

nie nosze latexu smile

a Ty wiesz jak ja wygladam???
                                                  • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:28
                                                    a skad mam wiedzieć?
                                                    czemu pytasz?
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:29
                                                    a nie, nic, tak sie spytalam smile

a ja wiem ze ty okulary nosisz tongue_out
                                                  • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:29
                                                    a skąd?
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:32
                                                    od Tomka
                                                  • gres81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:34
                                                    no widzisz a w wizytowce nie mamsmile

tak mysle że od niego
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio a Ty mi wygladasz na taka co lubi se 30.11.05, 00:36
                                                    dobrej nocki, bo spac juz ide, pa pa
                                                  • gres81 Dobranoc:) 30.11.05, 00:36

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka