Dodaj do ulubionych

Witam Wszystkich spoconych,niespoconych tez:-))

12.07.06, 09:36
dogorywam i jem czereśniesmile
Obserwuj wątek
    • raduch Re: Witam Wszystkich spoconych,niespoconych tez:- 12.07.06, 09:38
      > dogorywam i jem czereśniesmile

A popluwasz pestkami jak Bronka? wink
      • c.eastwood Re: Witam Wszystkich spoconych,niespoconych tez:- 12.07.06, 09:38
        bronka jadła wiśnie smile
        wiśnia jak wiśnia smile
    • dzikoozka cześć 12.07.06, 09:40
      kurcze ja mam chyba jakiś feler regulacyjny
      nie pocę się nawet jak jest gorąco
      na pustyni pewnie bym umarła najszybciej smile)
      • mmagi moze mało pijesz?jak sa te nasze polskie upalne 12.07.06, 09:44
        lata,takie do 28 stopni to jakos to znosze,ale teraz w te anomalia jestem cała
        lepka,co prawda takimi falami ale jednak,a w autobusach to wole nie wspomniac:-
        ))
        • dzikoozka Re: moze mało pijesz?jak sa te nasze polskie upal 12.07.06, 09:45
          duzo piję i dużo sikam, kuźwa powinnam to wypacać ale jakoś mam skórę chyba z
          folii?
          • mmagi Re: moze mało pijesz?jak sa te nasze polskie upal 12.07.06, 10:02
            no i dobrzesmile
            • dzikoozka Re: moze mało pijesz?jak sa te nasze polskie upal 12.07.06, 10:03
              przynajmniej sie nie kleję okrutnie
              • mmagi Re: moze mało pijesz?jak sa te nasze polskie upal 12.07.06, 10:11
                no w autobusach najgorzel;/
                • dzikoozka Re: moze mało pijesz?jak sa te nasze polskie upal 12.07.06, 10:12
                  koleżanka jechała wczoraj KLIMATYZOWANYM 175!!!!!
                  Normalnie luxus.
                  • mmagi Re: moze mało pijesz?jak sa te nasze polskie upal 12.07.06, 12:31
                    niestety nie udało mi sie trafic na takiuncertain
                    • grubaska20 Re: moze mało pijesz?jak sa te nasze polskie upal 12.07.06, 12:37
                      znajomy z warszawy, zostawił samochód u mechanika i przejechał się do pracy
                      autobusem.. stwierdził, że latem zostanie przy autobusach, bo na fajne
                      dziewczyny można sobie popatrzeć.. a my stwierdziliśmy, że ma coś z deklem! hehe
    • vandikia Re: Witam Wszystkich spoconych,niespoconych tez:- 12.07.06, 10:09
      cześć, ja zarobiona, mam nadzieje, na chwile oddechu po 12 smile a teraz przerwa
      na fajka smile
      • mmagi nos Ci sie zapoci od żaru:P 12.07.06, 10:12

• vandikia Re: nos Ci sie zapoci od żaru:P 12.07.06, 10:13
          eeetam, musze sie dotlenic jakos, bo normalnego tlenu w biurze brak tongue_outP
    • lajton Re: Witam Wszystkich spoconych,niespoconych tez:- 12.07.06, 10:13
      jam niespocona, bo u mnie chłodnawo, aaaaaaaaaaaaa nareszciesmile
    • bubasio Re: Witam Wszystkich spoconych,niespoconych tez:- 12.07.06, 10:14
      hejka
      ja już wróciłam z kolejnych badań i zaraz walnę dalej w łóżkowice ,bo ciągle
      spać mi się chce smile
    • krysica Re: Cześć:)):- 12.07.06, 12:45
      Jestem spocona, grzeją mnie te j....e włosy i tyłek w spoodnicysmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka