dzikoozka 23.10.06, 19:19 i miodem i cytryną maseczka na ryjku dziecioweie ogląda dobranockę... Jest tu kto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:22 Jest. Właśnie wsunęłam resztę mojej pychowtej szarlotki i popijam herbatką co się nazywa "zimowe wspomnienie". Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:24 zimowe wspomnienie??? z cynamonem i goździkami? Odpowiedz Link
veeto1 Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:40 Miętę lubię najbardzziej latem. A niedawno odkryłam super miętową herbatkę (nie pamiętam firmy, bo mam w pracy i nie mogę sprawdzić). Jest bardzo bardzo bardzo intensywna, pachnie trochę jakby mentosami. Super jest! Dlaczego tu takie puchy teraz są? Żadnego meczu, ani innego Kubicy, czy Tańća z Gwiazdami. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:49 sprawdz prosze co to za firm Ja nie moge trafic na dobra, no dilmah jest dobra ale nie ma jej u mnie w sklepie Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:49 Dzieki przylazl Mlody i mi klepie w klawiature Odpowiedz Link
raduch Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:52 Hyhy. Żona chciała do koleżanki. Młody powiedział że jej samej nie puści. Cisza, spokój, kot leży na kolanach. )) Odpowiedz Link
vandikia Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:51 odkurzylam, pozmywalam, rozwiesilam pranie, odsmażają mi się pierogi i za 10 minetek siadam pod koc i bede z laptopem ogladac m jak milosc i na wspólnej...tak tak bede ogladac seriale )) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:54 hyhy moje plany sprzątaniowe wzieły w łep ) po jedzeniu nigdy nie mam siły sie zebrać, było sprzątać przed kolacją Ide zaraz kąpać młodego Odpowiedz Link
vandikia Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 19:57 ja jakies nadludzkiej siły dostałam, ale czuje, ze jak klapne to bedzie po mnie )) zjem, ciut odpoczne i wysle Ci @ Odpowiedz Link
veeto1 Re: Herbatka z malinami 23.10.06, 20:03 Hyhyhy, a co powiesz na to: - umyte wszystkie okna - uprane wszystkie firanki, wyczyszczone żalucje i inne zasłaniacze - umyte żyrandole i wszelkie oświetlenie - łodsunięte meble i wypędzone wszystkie kurzowe koty. - łazienka i kuchnia -> super generalne porządki (odsyfianie piekarnika, pralkowych szufladek na proszek itp itd.) Szkoda, ze Święta dopiero w grudniu .... Odpowiedz Link