kobieta_na_pasach 11.11.06, 16:40 kupilam se takie modne w tym sezonie czarne obcisle kozaczki na koturnie, z jakiegos tworzywa i po dwoch godzinach nogi capia jak nie wiem. nie ma to jak skora. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: ale mi smierdza nogi 11.11.06, 16:43 to zrób w nich dziury gwoździem,będzie wentylacja Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ale mi smierdza nogi 11.11.06, 16:47 dr.verte napisał: > > to zrób w nich dziury gwoździem,będzie wentylacja proponuje to samo zrobic ze swoja glowa Odpowiedz Link
mmagi to kwestja kleju,znam ten ból,córka miala skórzane 11.11.06, 16:43 adidasy i capiły jak jasna cholera a mamy tez rózne z tworzywa i jedna capia inne nie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: to kwestja kleju,znam ten ból,córka miala skó 11.11.06, 16:47 mmagi napisała: > adidasy i capiły jak jasna cholera a mamy tez rózne z tworzywa i jedna capia > inne nie mozliwe. syn ma adidasy skorzane i tez dziwnie capia. i wez tu teraz idz w goscine i sciagnij buty! Odpowiedz Link
mmagi Re: to kwestja kleju,znam ten ból,córka miala skó 11.11.06, 16:48 a daj spokój,ja mam takie jedne co nie daj bóg zdjac,hihihiiii......żadko je nosze Odpowiedz Link