Dodaj do ulubionych

Bieły snieg

20.12.06, 15:55
Liubow - skaży, wsio miraży...

Słucham Pugaczowej, wiec dziś po rosyjsku.
Smutno mi strasznie. Zakochałam się i nic z tego. W święta będę sama. Szukam
roboty i średnio mi idzie. Sylwestra pewnie prześpię.

Obnimi mnienia posliedni raz...

Przepraszam że Wam smęcę, ale KURWA nienawidzę świąt.
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 15:58
      Posluchaj sobie Zemfirysmile

Zakochalas sie?fajnosmile dlaczego nic z tego? Co on nie ten tego,ze taka kobite
      odrzuca?
      • krambambulia Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:00
        On? Ma rację. Kto by chciał smutną dziewuchę, lekko tłustawą, wkuwającą
        białoruskie słówka? Z bagażem problemów, z nerwicą, ze złymi snami? Z rodziną,
        od której lepiej się trzymać z daleka?
        On jest jak z innej planety. On jest szczęśliwy, ma kochających go ludzi, sam
        umie kochać. A ja co?
        • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:06
          A Ty jestes zajebista dziewczyna, taka,ktorej szukac ze swieca!!!!!! Jestes
          przeciez uroczka istotka! Bobas co sie martwisz? Smutna?Ty? Nie powiedzialabymsmile
          Tlustawa? A daj mi no fotke zaraz ja ocenie! Bialoruskie slowka sa uroczesmile wiem
          bo kocham ten jezyksmile A ktos nie ma bagazu problemow? Gdybys zobaczyla moj bagaz
          stwierdzilabys,ze nie masz problemow.uwierz mismile nerwica dotyka prawie kazdego z
          nas i czym sie przejmujesz? To nic takiegosmile Zle sny to zle sny nic nie znacza.
          tez takie mam. I NIE JESTES WKURWIAJACA!!!!!!!!

Zapamietaj sobie jedna rzecz:

Tu sa ludzie, ktorzy jak trzeba to dopierdola z grubej rury, tu ci nikt slodzic
          nie bedzie! Nikt tu ci nie bedzie klamstw w glowe wsadzal! I jesli kazdy z nas
          ciebie otacza mila aura to masz swiadomosc,ze sporod najbardziej wrednych zlozl
          i zolzow plci i meskiej iz enskiej zebranych na tym forum odbierasz od nich
          TYLKOa pozytywne emocje to powinnas czuc sie zajebiscie! Bo nikt inny niz my
          analni i oralni wariaci powiemy tobie,jaka jestes!!!!!!

A jeszcze raz mi napisz cos takiego brzydkiego to cie znajde i w dupsko nakopie!

PONIALA?
          • krambambulia Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:10
            Dzięki, ale co z tego? Z kim mam sie połąmać opłatkiem? Prosiłam przyjaciela,
            zeby mnie przyjął - odmówił. Z rodziną się nie da.
            Nawet kurwa choinki miec nie będę.
            • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:14
              Wprawdzie u mnie oplatka nie bedzie, i moze to beda inne swieta niz takie jakie
              znasz,ale ze szczerego serca zapraszam Cie do siebie na wigilie i na cale
              swieta. 6 stycznia. Uwierz mi,ze moja mama bedzie zadowolona, i ja bede sie
              cieszysc,ze zechcialas przyjechac do nas na swietasmile Powaznie to pisze,
              przyjezdzajsmile Zawsze sie znajdzie miejsce dla jeszcze jednej osobysmile
              • krambambulia Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:25
                Prawosłwana? Z białostoczczyzny??
                • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:42
                  A pewniesmile Wczesniej Bialostoczanka a teraz Podlasianka z krwi i
                  koscismile))))))))) masz rodzine albo znajomych na podlasiu?a moze Ty jestes
                  podlasianka? big_grinbig_grinbig_grin Milo by bylosmile powiekszyc grono krajaneksmile
                  • krambambulia Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:48
                    nie, jestem rodem z Warszawy. Ojciec pół Cygan, pół góral, matka pół Żydówka. Na
                    Podlasiu nikogo nie znam sad ale Białoruś kocham całym sercem smile

Kupiłam sobie niby w ramach prezentu gwiazdkowego książkę o kuchni Podlasia smile
                    • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:51
                      Jak to nie znasz nikogo z Podlasia?smile A jasmilesmilesmile podlasianka calym sercemsmile To
                      jak masz taka mieszkanke wybuchowa to musisz byc cholernie ladna dziewczynasmile
                      Pewnie masz wielkie oczy i piekne czarne wlosy geste i slicznesmile)) ehhh juz Ci
                      zazdroszcze takich ciekawych korzenismile

A milosc do Nialorusi mozemy wzajmnie wymieniacsmile Uwielbiam ten krajsmile))) gdybym
                      mogla mieszkalabym tam i bez chwili zastanowienia rzucila w cholere Polskesmile
                      • krambambulia Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:56
                        Kuuurrrrdeeee to juz jesteśmy dwie wariatki big_grinDDD

Jaka tam ładna sad oczy podobno mam ładne. I cycki mam duże. A włosy to bym
                        chciała mieć czarne - niestety rodzicielkę po drodze pszenno-buraczani
                        Mazowszanie rozwodnili do koloru szatynki tongue_out
                        • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 16:58
                          Co dwie wariatki to nie jedna a takich nas dwoch jak ich czterech to nigdy nie
                          bylowink

Dawaj fotke natychmiast juz ja ocenie wprawnym okiemsmile)) Na bank jestes ladna
                          przy takiej mieszance to MUSISZ nie masz innego wyboru! geny robia swoje i
                          chocbys sie upierala to i tak nie bedzie inaczejsmile))
                          • krambambulia Re: Bieły snieg 20.12.06, 17:00
                            Wyślę jutro, nie mam pod ręką.

A Ty nie masz czasem białoruskich korzeni???
                            • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 17:23
                              A no niestety nie mamsad Moi przodkowi od zawsze byli polakami. Na prawoslawie
                              przeszedl moj pra pra pra a moze jeszcze jedeno pra dziadek, ktory zostal do
                              tego sytuacja zmuszony. choc obecnie na bialorusi mieszka brat mojego
                              dziadka,ktory zostal wywieziony z polski przez matke mojego dziadka. ale calej
                              historii dokladnie nie znam jak to bylo i dlaczego.
                              • krambambulia Re: Bieły snieg 20.12.06, 17:31
                                smile
                                ja tam rodziny nie mam, ale miłość jest... smile
                                • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 17:34
                                  A bylas kiedys na bialorusi?w jakims konkretnie miescie? ja kocham sie w Minsku,
                                  Grodno jakos mi nie wpadlo w serce nie wiem dlaczego. Ale Minsk ehhhh wybieram
                                  sie tam na wakacje. wynajme mieszkanie i bede sobie lazic po pubach w noc a w
                                  dzien bede zwiedzac stare katysmile
                                  • krambambulia Re: Bieły snieg 20.12.06, 17:37
                                    w mińsku nie byłam, ale zwiedziłam grodzieńszczyznę, byłam w Oszmianie, Mirze,
                                    Nieświeżu smile chciałabym pojechac tam jeszcze raz smile
                                    • khaki3 Re: Bieły snieg 20.12.06, 17:39
                                      Ojjj to jak bedziesz miala checi i czas to pojedziemy we dwie do Minskasmile)))))
    • lena_zet misiu 20.12.06, 15:58
      a prześlesz mi tego tarota czy raczej powinnam zapomnieć?
      • khaki3 Oooooo wlasnie ja z prosieba:) 20.12.06, 16:00
        Postawisz tarota mojej Mamie?Prosze Cie strasznie postaw jak znajdziesz czas.
        Juz tak kij ze mna ale postaw jak znajdziesz czas dla mojego Mamutka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka