Dodaj do ulubionych

publiczne pranie brudów

19.03.07, 19:37
nie zastanowiło was nigdy czemu polskie pseudogwiazdki, czy tez gwiazdki
publicznie piorą swoje brudy?
wisniewscy przodują - wiadomo, ale sa w prasie brukowej wywiady z
rozwiedziona skrzynecka, z foremniak wypowiadajaca sie na temat swojego eks
malzenstwa - tak to chyba mozna nazwac, i inne tego typu sprawy.. swego czasu
machalica robil sceny ze swojego rozwodu [skadinad wiem, ze zrobil z siebie
ofiare w mediach, jego niemedialna zona nie mogla sie bronic, a prawda lezala
po jej stronie]
Polska to nie Hollywood, to nie Francja, nie Anglia, nawet nie Niemcy - ktore
maja gwiazdy wielkiego formatu i ktore czesciej goszcza zagraniczne VIPy.
Jaki oni moga miec pozytek ze swojego postepowania? Kasa? Slawa? czy ktos wie
jaka to kasa? bo wg mnie jakies twoje imperium czy inne nowe życie nie moga
zaoferowac jakis bajonskich sum... zreszta co dla kogo na sprzedaz, niektorzy
za nic by w taki sposob swojej prywatnosci nie sprzedali.. wiec po co? dla
rozglosu? negatywnego?? isc ulicą i miec swiadomosc, ze ludzie wiedza z kim
kto spal, ile razy, czy sie upil, czy dzieci nocuja u mamusi czy tatusia, czy
tesciowa zla byla czy dobra i jak tam problemy z potencja..
dzis sobie na ten temat myslalam i osobiscie w glowie mi sie to nie moze
zmiescic, mam wrazenie ze ludzie ci na wlasne zyczenie kopia sobie dol pod
soba i nie wiem jaka moga miec przyjemnosc z tego wszystkiego.. nie rozumiem.
pozostaje chyba ekshibicjonizm pod to wszystko podciągnąć,

dla wytrwalych czytaczy - gratuluje, ze dobrneliscie do konca smile
Obserwuj wątek
    • duch.murzynka Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:40
      niesmile
      • vandikia nie strasz :)))))) po nocy 19.03.07, 19:41

• duch.murzynka Re: nie strasz :)))))) po nocy 19.03.07, 19:43
          sraszęsmile
          • vandikia Re: nie strasz :)))))) po nocy 19.03.07, 19:45
            a ja ide piec za momencik, bo sie śliwki dopiero namoczyły smile
            • duch.murzynka Re: nie strasz :)))))) po nocy 19.03.07, 19:50
              nie oparz sięsmile
              • vandikia Re: nie strasz :)))))) po nocy 19.03.07, 19:52
                nie zamierzam, chociaz ze mna to nigdy nic nie wiadomo smile))
                • duch.murzynka Re: nie strasz :)))))) po nocy 19.03.07, 19:56
                  w języksmile)))))))))
                  • vandikia Re: nie strasz :)))))) po nocy 19.03.07, 19:57
                    postaram sie, ale nie wiem czy dam rade sie powstrzymac smile)
    • vandikia dodatek * 19.03.07, 19:41
      wspomnialam o krajach zachodnich celowo... tam gwiazdy sa inaczej postzregane,
      inaczej traktowane, zyja w luksusie.. dostaja naprawde duze sumy i predzej moge
      zrozumiec ich zachowanie. plus paparazzi, ktorzy pewnie swoja zasluge maja w
      kreowaniu wizerunku, czy nawet ja wyznaczaja, ale nie wierze ze bez zupelnej
      wspolpracy tych gwiazdek. na zachodzie są wielkie kino, wielkie festiwale,
      bogate suknie, blichtr tak wiec i afery, rozstania, upublicznione nałogi..
      jakos to do siebie pasuje, jest całością. u nas jest za to wtopa wtopa wtopa,
      ale na górze.. nic? smile
      • marta.uparta Re: dodatek * 19.03.07, 20:16
        no bo tam mają to na poziomie zachodnim, a u nas niby to samo, tylko na
        polskim. Dla mnie świetną ilustracją jest małżeństwo Beckhamów, którzy stawiają
        sobie pomnik z brązu w ogródku i ich polscy, zaściankowi odpowiednicy - Doda i
        Radek Majdan.
        • vandikia Re: dodatek * 19.03.07, 20:21
          ale doda nie bywa na ekskluzywnych pokazach mody, tak naprawde nie jest
          traktowana serio.. nie wiem jak z modą, czy licealistki biora z niej przyklad,
          ale victoria jest uznawana za szczyt smaku i dobrego gustu, beckham to swietny
          pilkarz.. a majdan.. coz.. wszystko u nas niby podobne, a taka miernota, tania
          podroba
          • pszczolaasia Re: dodatek * 19.03.07, 20:24
            oj no...mloda demokracja jestesmybig_grinDD dlatego miernota sama u nas. poza tym
            nie gadaj..taka edyta gorniak..siwatowa kariere zrobila..big_grinD
            • vandikia Re: dodatek * 19.03.07, 20:26
              edyta gorniak.. oglasza calemu swiatu, ze konczy karerie, po czym mijaja 2
              miesiace i jest "wielki come back" porazka tongue_out
              • pszczolaasia Re: dodatek * 19.03.07, 20:29
                osobiscie jej nie trawie, ale to chyba jedyna nasza miedzynarodowa..? a nie!
                acid drinkers jeszcze. sa/byli bardziej znani zagramanica niz u nas. mam
                mieszane uczucia co do kombakow/reaktywacji..bardzo mieszane.
                • vandikia Re: dodatek * 19.03.07, 20:35
                  teraz taki małoletni zespol polski (wypadla mi nazwa) jest bardziej
                  miedzynarodowy niz E, Gorniak.. jakies kolorowe szczawiki podobno
                  rozpopularyzowaly nasz kraj w wielu miejscach
          • marta.uparta Re: dodatek * 19.03.07, 20:25
            trafiłaś Vandzia w sedno - tania podróbasmile
    • alpepe Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:41
      nie wiem, o co ci chodzi, jest popyt na informacje o życiu gwiazd, to i jest
      podaż, a przy okazji i publiczne usprawiedliwienie własnego postępowania.
      • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:42
        moze w dodatku troche rozjaśnilam? smile
        • alpepe Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:45
          kiedyś w niemieckim Spieglu wyczytałam taką analizę Robbiego Williamsa i innych
          ogólnie clebrities. Konkluzja była taka, że na estradę i do teatru idą ludzie z
          osobowością borderline, że ta labilność emocjonalna ich tam pcha, a do tego
          dochodzi jeszcze narcyzm, więc mi to wszystko pasuje. Ci ludzie nie żyją bez
          robienia szumu wokół siebie. Naprawdę niewielu jest aktorów, którzy żyją na uboczu.
          • aasiula1 Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:47
            no racja, do każdego zawodu trzeba mieć pewne prdyspozycje. Do bycia "gwiazdą"
            też, ale wiadomo, nie jedna osoba się przejechała. Taka Brytnej dajmy na to....
          • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:47
            nie moge teraz dobrego przykładu złapać... hmm na uboczu to wiem, ze niewielu
            zyje, ale są jednak tacy, ktorzy nie robia ze swoich prywatnych spraw -
            intymnych az takiego halo.. chociazby Mucha, do ktorej mam mieszane uczucia,
            ale generalnie lubie ja czytac i słuchac.. byla z wojewodzkim, byla, pokazywala
            sie, zrobili jej fotki jak sie wyprowadzala, tak. nie rozdmuchuje tego, nie
            robi z tego szow, nie wiadomo kto sie chcial rozstac czy ona, czy on, o co
            poszlo i dlaczego. zachowanie z klasa, zyskala w moich oczach dzieki temu.
            • alpepe Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:51
              wyjątek potwierdza regułę, nic więcej.
              • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:57
                moze to kwestia pokolen,moze kultury, ale jak czytam wywiady z A. Barcisiem, z
                M. Kondradem.. jak gdzies mignie Fronczewski, Tym.. to jest klasa, gwiazdy.. co
                ludzie wiedza o ich zyciu prywatnym? wlasciwie nic..
    • aasiula1 Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:41
      smile)) mam takie same odczucia, powaga. Ale mysle sobie, że oni maja parcie na
      szkło i tyle. Zgodnie z zasadą "nie ważne co mówią, byle by mówili". Mnie
      denerwuje takie zaklamanie, ze niby przypadkiem, niby nie chciałam by mi te
      foty strzelili....bleee
      • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:42
        no wlasnie, ale po co? samo mowienie o kims w mediach, nawet najbardziej
        opluwcze moze sprawiac przyjemnosc? matko
        • aasiula1 Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:45
          przyjemność może nie, ale przekłada się na kasę, a kasa to już może dać trochę
          przyjemności
          • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:49
            tak tak.. tylko, ze ta kasa w porownaniu z kasa zachodnich gwiazd jest prawie
            jak "co łaska" smile i o to mi sie rozchodzi.. ze im sie to oplaca.. no taka
            frytka, ktora pozuje na paris hilton i kupila sobie pieska.. dla mnie to jest
            maksymalnie smieszne i żenujące i nie wiem za jakie pieniadze i czy w ogole
            umialabym sie tak sprzedawac i robi z siebie top kretynke polskich mediow smile
            • aasiula1 Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:51
              no Frytka to dla mnie wogole jest nie do przyjęcia, wies tańczy i śpiewa, się
              usiłuje lansować dziewcze
              • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:53
                jak wyjdzie płyta "dwa gołębie" mix gosci wojewodzkiego, to az ja sobie chyba
                kupie big_grin
    • aasiula1 a tak baj de łej... 19.03.07, 19:49
      widziały na Pudelku jak skrzynecka wygląda??? Zawsze taka zrobiona na młodą a
      tu widać,że swoje ma (a na bank ma przecież make up)
      www.pudelek.pl/
      • vandikia Re: a tak baj de łej... 19.03.07, 19:51
        widzialam.. nie kupuje szmatławców, to pudelka czytam smile gorsza ta strona niz
        najgorszy brukowiec.. glownie dla zdjec sobie wchodze na nia smile
        • aasiula1 Re: a tak baj de łej... 19.03.07, 20:13
          ale widzisz, na pudelku nic nie jest tak całkiem serio, oni nabijaja sie ze
          sław i z samych siebie. Najbardziej podoba mi sie na filmikach pudelka
          pytanie "Wolisz fakt, czy super express?"
          • vandikia Re: a tak baj de łej... 19.03.07, 20:14
            niby nie serio, ale hieny straszne z nich, te ich namowy do inwigilacji
            bleeech smile
            • aasiula1 Re: a tak baj de łej... 19.03.07, 20:29
              hehehehhh ale przynajmniej się nie kryją, robią z tego zabawe.
              • vandikia Re: a tak baj de łej... 19.03.07, 20:32
                a z nie kryja, to fakt wink medialny hehehe
    • dziewice Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:53
      ja odpadlem po slowie wisniewscy - przepraszam smile
      • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 19:53
        czytaj do konca i dodatek! wink
        • dziewice Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:02
          przeczytalem, ze zrozumieniem - chyba smile to mam mowic? smile
          • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:13
            co o tym sadzisz? czy bylbys gotowy za 10.000 zł* oczernic swoja byla
            partnerke, opluc ja, obrzucic blotem i dzieki temu wychodzac na ulice czuc
            krzywe spojrzenia minimum 50% spolecznosci?

*przykladowa acz mysle, ze realna kwota
            • dziewice Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:22

nie po to kiedys stawalem na glowie wyrwajac ja aby pozniej sie tak zachowywac
              smile, pamietam tylko dobre chwile smile

a wracajac do tematu to moze to jest jedna wielka fikcja? i nie z ust tych
              ludzi? tylko takie troche zboczku? smile
              • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:25
                fikcja.. chyba nie.. paru znajomych, ludzie pracuja w roznych miejscach i mowia
                jak jest.. jak gwiazdki dzwonia gdzie beda.. albo przychodza na impreze, zeby
                zarobic pare zdjec na wejscie i wychodzą..

co Ty robiles?? główka sie przegrzala od nauki mowisz? wink)))
                • dziewice Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:30

to nie wiem smile to w sumie ciezkie zycie, tyle sie przygotowywac na kilka minut
                  eh smile

zaspany jestem smile
                  • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:33
                    albo chory, albo zaspany, wez sie w garsc dziewic, bo zycie za oknem wink))
                    • dziewice Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:35
                      bo sobie spalem i zaczeli mnie kolejno budzic od 17-18 i juz myslalem, ze
                      koniec to dalej i dalej i teraz jestem rozerwany smile bo niby poszedlbym spac
                      a niby nie smile

to co piatek monobar ?wink
                      • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:36
                        aa nie lubie tez tak podsypiac smile
                        piatek piatek... dopiero poniedzialek tongue_outPP chcesz na piwko isc?
                        napisz, ja musze do kuchni isc i gotowac, wiec sobie czytne pozniej smile
                        • dziewice Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:40
                          rozpamietywac poniedzialek smile za tydzien nastepny smile
                          na pigulach jeszcze jestem i pare dni jeszcze bede smile, a Ty chyba sie
                          starach jakos teraz ku nadzieji? smile wiec nie bede Cie rozpijal, chyba
                          ze nie? smile))

jak to jest, ze Ty tak do tej kuchni chodzisz i tam cos robisz i takie
                          tam? (nie mow mi bede sobie drimowal) smile
                          • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:46
                            sie obaczy.. a staraniem mnie nie denerwuj, nadenerwowali mnie w weekend,
                            starczy smile
                            ide, boooo (opowiem cI WSZYSTKO, MOZESZ SOBIE WSTAWIC CZERWONY KWADRACIK I NIE
                            CZYTAC) - sor caps.. patelnia sie grzeje......

wczoraj robilam tortille,, usmazylam zamarynowane dzien wczesniej poledwiczki
                            wieprzowe, zrobilam pomidora w kosteczke, papryke czerwoną, cebulke,. na
                            tortille polozylam płat sałaty lodowej, poledwiczki, warzywa i polalam sosem
                            (jogurt plus majonez plus czosnek plus sol i pieprz).. i zostala mi jedna
                            zamarynowana polędwica.
                            wiec ja zaraz ciacham, smaze i bedą bitki uduszone z cebulką...
                            robi sie tez schab... zamarynowany w sobote (oliwa, ziola, ocet), nabity śliwką
                            kalifornijską... bedzie na pyszne kanapki
                            zrobilam tez wczoraj salatke z tunczyka (jajko, ogorek kiszony, sałata lodowa,
                            papryka, tuna oczywiscie)... i mam w lodowce resztki lazanii
                            czy w czymś moge Ci jeszcze pomóc? tongue_outPP
                            wiem, ze odpływasz i lubisz czytac o jedzeniu, ide smażyć, do miłego smile
                            • dziewice Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:50
                              bede czytal na raty bo jestem bliski lizania ekranu smile
    • pszczolaasia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:09
      "nieważne jak, ważne że mówią"
      • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:11
        no i tego w naszych realiach do konca nie zrozumiem smile
        • pszczolaasia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:15
          no..dla slawy chyba. ja tam nie wiem, bo unikam skandali, choc tak naprawde
          kazdy zna mnie czyli pszczolebig_grinDD zartuje ofcors...wink))
          nie wiem. dziwi mnie to, nie kumam za bardzo tego, ale sa przeciez na swiecie
          rzeczy ktore sie filozofom nie snilywink)
          • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:20
            co to za sława tylko miernota.. jakbym miala cieszyc sie złą sławą, to
            musialabym byc chyba nienormalna wink)
      • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:17
        Polska kraj jak każdy inny, amerykanie maja swój Holy, "indianie" Boly, a my "SE
        Ma For" wink mechanizmy te same, różne pieniądze - może proporcje się zmienią, a
        moralność? To pytanie dobre chyba biorąc pod uwage nazwę forum.
        • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:24
          ok.. jest strona www.people.com.. czy mozna to porownac z polskim pudelkiem.pl?
          taj jak napisalam wyzej, wg mnie na zachodzie sa gwiazdy, a u nas plastikowe
          podrobki, bo prawdziwe gwiazdy nie ida prosto z sali sądowej, gdzie sie wlasnie
          rozwiodly do SE.
          czy sama nazwa forum wg Ciebie mowi cos o moralnosci forumowiczow?
          • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:44
            przypomina mi sie cytat z taty Sthura do swego syna nie ręczę za dosłowność:
            "gra to Brando (De Niro? )ty synu to grywasz..." Mamy gwiazdy mamy na pewno
            gdzieś mamy no przecież jeszcze wczoraj smile) ... mam Pszoniak np. uf.
            A na poważniej to kiedyś trzeba było iść na postój taksówki, teraz podjedzie pod
            dom, może kiedyś ... Pod salą będą stać przedstawiciele gazet. Aktora czyni poza
            talentem praca a ile filmów się kręci w Polsce? Jak wygląda teatr?
            Odpowiednika pudla pewnie kiedyś znajdę albo i tysiąc"
            Nazwa forum mówi jedynie że założyciel miał-ma fantazję smile
            • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:48
              musze juz spadac smile Stuhr to jest wg mnie prawdziwa gwiazda i młody i stary smile
              ale to na marginesie smile

haha.. no tak.. smile)
              • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 21:00
                też ich lubię (na marginesie wink i nie tylko)
                do następnego
    • marta.uparta Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:14
      wg mnie tu chodzi o bardzo prostą zasadę nie ważna co i jak mówią, ważne żeby o
      mnie mówili. Zresztą w przedostanich wysokich obcasach jest wywaid z gościem,
      który był menadżerem Dody, Wiśniewskiego i Mandaryny i sam mówił, że to jest
      niezbędny element, który ma przysporzyć popularność.
      • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:18
        ok ja to rozumiem, ale nie w naszych realiach smile u nas nie ma wielkich gwiazd -
        mowie o gwiazdach medialnych (bo zasluzeni aktorzy czy pisarze sa gwiazdami,
        ale w innym znaczeniu), ja mowie tu o kims kto sie pojawia na ulicy i jest
        pisk, wrzaski, zbiegowisko, maksymalne zainteresowanie. nie ma u nas backstreet
        boys, nie ma angeliny jolie, nie ma johnego deepa... jedyna osoba, ktora moze
        ma z tego wszystkiego jakas ucieche to chyba jest ta pieprznieta doda.. ale ona
        traktuje to chyba bardziej w ramach próżnosci i rozrywki.. jest ekstremalna,
        kontrowersyjna.. bluzga publicznie pewnie wiecej niz stary menel, ale nie jest
        przy tym "na poważnie".. tak jakby to nie bylo jej życie, tylko impreza.. i to
        tez zrozumiem, jest młoda i moze sie wyszumiec,. ale po co aktorkom ze stazem i
        jakąs pozycją - typu skrzynecka, foremniak taki dodatkowy czarny pijar czy jak
        to nazwac smile
        • pszczolaasia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:22
          bo ich "blask" upada? zauważ , ze Skrzynecka to tak od czasu do czasu wyskoczy
          z czyms. ona musi dac o sobie znac czymkolwiek, a to piosenka, a to programem w
          tiwi (taniec z gwiazdami..w.ciagnelo mniesuspicious) a to rozwod, bo on byl
          okrutny...czy co tam bylo przyczyna bo nie wiem. rol jakichs tam ambitnych nie
          dostaje, spiewac moze i nawet ladnie spiewa nie za bardzo znam sie na jej
          tworczosci..wiec trza sobie jakos pomagac by zaistniec.
          foremniakowa to ktora? bo nie jarze.. ta co ma czarne wlosy w swaidku koronnym?
          a co z nia jest za skandalik?;-O
          • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:30
            ale skrzynecka jest na topie wlasnie dzieki programowi z tancem i te łzawe
            historie sprzedawane brukowcom sa niezrozumiale.. po co ona to robi? za
            pieniadze? ja nie wiem naprawde po co tongue_out
            a foremniak.. skandalik w skrocie.. z mezem ma adoptowane dzieci, a teraz jest
            z tancerzem z tanca z gwiazdami.. ile w tym prawdy niewiadomo, podobno
            potwierdza, zbyt duzo zdjec jest, zeby nie wierzyc. a spolecznosc oburzona, ze
            ona o tym mowi, ze gosc jest ze 20 lat mlodszy od niej, ze kiedys odbila
            obecnego meza innej babce [ a w sumie jak bylo, to ona tylko wie], ale moim
            zdaniem.. ona sie lansuje z tym chłoptasiem ostatnio zbyt widocznie.. nie
            chodzi mi wcale , ze sie spotykaja, ze sie pojawiaja razem, tylko lans
            klasyczny, pozy, usciski i takie tam...
            • pszczolaasia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:40
              w sparwie foremniak to nic nie wiem..serio-pierwsze slysze. moze i tak jest
              jest. skrzynecka to tyz nie wiembig_grin to co ja kurde wiem? ;-PPPP
        • marta.uparta Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:24
          może żeby pozycja była jeszcze wyższa? może coś takiego jest, że trzeba trochę
          tego intymnego życia obnażyć, bo jak nie dasz mediom (tabloidom) do tego
          dostępu, to cię żywcem pożrą plotkami i domysłami?
          • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:32
            a moze zwykle niedowartościowanie? tyle ludzi sie rozstaje, wiaze ze soba,
            ludzi medialnych.. tyle przechodzi zalamania, tragedie.. a niektorzy potrafia
            nie zrobic z siebie ofiar, ktorym hołdy i wyrazy wspolczucia trzeba slac.
            Anna Maria Jopek - medialna babka, udzielajaca wywiadow.. zmarl jej znany
            ojciec, zaraz potem tesc (albo odwrotnie).. dla niektorych pewnie swietna
            okazja do ubrania czarnej kiecki i strzelenia sobie kilku sesji okraszonych
            rzewnymi wspomnieniami.
        • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:24
          może nie mają po prostu wyjścia? jak juz wejdziesz między wrony...
          • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:34
            czy ja wiem? sporo jest takich, ktorzy za wszelka cene nie wrzuca sie na
            pierwsze strony gazet
          • mateuszwierzbicki Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:34
            może chitre som i grosz do grosza zbierajom. Za takie zdjęcie w kolorowej
            gazecie plus wywiad dostają trzydzieści siedem złotych. Jak się pokażą raz w
            tygodniu, to na miesiąc niezła kaska (4 X 37= 148) smile
            • vandikia Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:36
              hahahah niezlesmile
              • mateuszwierzbicki Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 20:37
                big_grin
                • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 21:02
                  I podziękować że jeszcze taka "gwiazda" może do psychoanalityka się wybrać w
                  ramach normalnie" świadczonych przez służbę zdrowia usług po takim fakcie z
                  faktem wink)
    • raduch Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 21:10
      A gdzie mają występować? No gdzie? wink
      • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 21:15
        Teatry uliczne!!! rozpowszechnić i "hajtparki" smile
        • raduch Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 21:41
          Tak, ale to byłaby czysta sztuka. Znaczy uprawiana za friko.
          • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 21:45
            No nie "menadżerowie" chodzili by z kapeluszami obok wink)
            • raduch Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 21:49
              Iiiitam, ostatnio za duża konkurencja. Pod marketem podszedł do mnie ostatnio
              taki, "dzień dobry, nazywam się X Y, jestem bezdomnym alkoholikiem, nie będę
              cyganił potrzebuję na nalewkę".
              Dałem. smile))
              • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 21:55
                A jakby taki W Z podszedł odstawił pół aktu "Hamleta" nie dał byś?
                • raduch Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 22:50
                  Pół aktu Hamleta i prośba o datek na winko? Nie konweniuje.
    • niedzwiedzica_sousie Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 22:07
      łe tam, myślałam, że będzie o twoich osobistych brudach smile
      • monia21wawa Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 22:22
        znaczy pralnia publiczna w stylu zachodnim smile
    • gres81 Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 22:55
      przeczytałem pierwsze dwi i ostnio linike,czy cos mnie omineło?
      • raduch Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 22:56
        Tak. Środek i suplement.
        • gres81 Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 22:58
          a tak z tesci to cos ciekawego?
    • reniatoja Re: publiczne pranie brudów 19.03.07, 23:33
      JA sie ostatnio zastanawiałam nad tym całym Wiśniewskim - normalnie temu
      gosciowi się pomieszało w głowie. Widziałam go w ddtvn i mi sie niedobrze
      robiło gdy go słuchałam. Nie rozumiem dlaczego taka stacja jak tvn promuje tego
      idiotę, przecież temu człowiekowi realne życie sie pomyliło z przedstawieniem
      nie mieści mi sie to w głowie - tak życ non stop na sztuczno i wszystko do
      telewizora dawac, nie wiem, pewnie chodzi o kasę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka