dziewice Re: bang bang bang, bang!:) cos jak Kill Bill 17.07.07, 18:07 wyraznie film dla Kobiet Odpowiedz Link
aguszak Re: bang bang bang, bang!:) cos jak Kill Bill 17.07.07, 20:16 Tylko nie wiem o jakich Kobietach piszesz, bo mnie wyjątkowo irytuje sam film, jak i piosenka! ;P Odpowiedz Link
dziewice Re: bang bang bang, bang!:) cos jak Kill Bill 18.07.07, 02:19 ciezko powiedziec mnie takze jadra bola jak widze ten film Odpowiedz Link
aguszak Re: bang bang bang, bang!:) cos jak Kill Bill 18.07.07, 11:18 wrażliwe jajeczka posiadacie, obywatelu Odpowiedz Link
dziewice Re: bang bang bang, bang!:) cos jak Kill Bill 18.07.07, 17:45 obywatelko Aguszak, czy ja wczoraj snilem czy Ty upieklas ciasto? Odpowiedz Link
aguszak Re: bang bang bang, bang!:) cos jak Kill Bill 18.07.07, 20:28 sen, mara... ;PPP miałam piec, ale nie upiekłam ;P dziś chyba będę piekła )) Odpowiedz Link
dziewice Re: bang bang bang, bang!:) cos jak Kill Bill 20.07.07, 00:12 niewazne, liczba sie checi Odpowiedz Link
reniatoja cze Dziewice 17.07.07, 17:57 gdzie masz pole? Bo jak niedaleko, to mogłabym ruszyc zad żeby sie ewentualnie z Tobą poseksic, moze by mi to humor poprawiło. Odpowiedz Link
dziewice Re: cze Dziewice 17.07.07, 18:02 Yo Renia za kilka dni juz nie bedzie tak cieplo szkoda marnowac taka pogode Odpowiedz Link
reniatoja Re: cze Dziewice 17.07.07, 18:05 no ja właśnie czekam na to zimniej, ciepło to ja mam u siebie. Aha, z nowin, to mój sąsiad tutaj umarł niedaleczko tydzień temu. Od dziecka go znałam przez płot. A nie wyglądał, skórkowany, ostatnio jak byłam 2 lata temu, ze będzie umierał. A tu masz ci los, umarł i nawet do widzenia mu nie zdążyłam. Odpowiedz Link
dziewice Re: cze Dziewice 17.07.07, 18:12 ale nie masz takiego pola smutne, ale takie czasami jest zycie i wszystkich nie pozegnasz. zdarzylas jeszcze na polskie maliny? Odpowiedz Link
reniatoja Re: cze Dziewice 17.07.07, 18:16 nie, jakos sie jeszcze z malinami, ani z truskawkami nie widziałam, chociaż na ryneczku juz byłak ze trzy razy. Az tak bardzo mi nie smutno, po prostu dziwnie, duzo ludzi w okolicy poumierało juz przez te lata, aż jakaś zzyta z tym sąsiadem nie byłam, po rpsotu zwsze dzień dobry przez płot, od dziecka. A teraz na jego domu wisi klepsydra, czyli nekrolog (u nas sie mówi klepsydra, nie wiem jak u ciebie) i tak jakos dziwnie. Pięć lat temu klepsydra wisiała na moim domu. Zawsze na jakimś wisi, jak przyjeżdzam. Odpowiedz Link
dziewice Renia :) 17.07.07, 18:22 jak dla mnie nie masz sie co przejmowac, chyba lato slabiej znosza ludzie starsi wiec tak to juz jest i pewnie predko sie to nie zmieni pomysl ile w tym czasie rodzi sie nowych ludzi Odpowiedz Link
reniatoja Re: Renia :) 17.07.07, 18:35 A to tez prawda. niby to moje miasteczko takie wymierajace, wszyscy mowia o nim miasto emerytów, a jak poszłam w sobote na rynek z wózkiem, to same wózki widziałam, chyba z 20 wózków z dziećmi w srodku na rynku było, w ogóle masa dzieci. W Atenach czegoś takiego nie widzę. W jednym momencie przechodziło nas przez ulicę chyba z 6 matek z wózkami. Odpowiedz Link
dziewice Re: Renia :) 17.07.07, 18:46 niezly widok / nos aparat ide pod prysznic bo za chwile jak tak daje bedzie to odplyne Odpowiedz Link
lena_zet coś ty 17.07.07, 17:58 pocę się jak wieprz, nawet majtki mam mokre, nie wyobrażam sobie seksu w taki upał, jak boga kocham,chyba, że nocą. Odpowiedz Link
dziewice Re: coś ty 17.07.07, 18:03 lubie gdy sie trzy dni nie myjesz i wracasz spocona z pola i bierzesz mnie na sile Odpowiedz Link
lena_zet Re: coś ty 17.07.07, 18:05 dziewice napisał: > lubie gdy sie trzy dni nie myjesz i wracasz spocona z pola i bierzesz mnie na s > ile rzygnem zaraz. Odpowiedz Link
lena_zet Re: coś ty 17.07.07, 18:14 no jeszcze przy mnie siedzi i wytrzymuje.Ale mój mąż to czyściutki facet Odpowiedz Link
lena_zet Re: coś ty 17.07.07, 18:24 aż taka okrutna żona się wydaję?bez przesady, ja jestem wręcz aniołem Odpowiedz Link
dziewice Re: coś ty 17.07.07, 18:25 odwrotnie, bo myslalem ze to juz tyle lat to Zona wystarczy, trzeba zaczac z zycia korzystac etc i myslalem, ze to juz ten moment Odpowiedz Link
lena_zet Re: coś ty 17.07.07, 18:28 widzisz my takie głupie ludzie co to wyznają wierność po grobowom deskę Odpowiedz Link
rachela180 Re: coś ty 17.07.07, 20:14 dziewic, weź przestan sie bawic w hultaja nieświeżej pamięci Odpowiedz Link
spazmusek Re: coś ty 18.07.07, 17:58 jak chcesz to ja się z tobą umówię poskaczemy(ja)i pogłaszczemy(cię) . Odpowiedz Link
rachela180 Re: idealna pogoda na seks w polu:) 17.07.07, 17:59 ja jestem chcętna, może będzie mi mniej smutno Odpowiedz Link
dziewice Re: idealna pogoda na seks w polu:) 17.07.07, 18:03 a to musialbym miec taki czerwony nos clowna? Odpowiedz Link
rachela180 Re: idealna pogoda na seks w polu:) 17.07.07, 20:12 e nie wystarczy ze bedziesz znal dowcipy o paris hilton Odpowiedz Link
rachela180 Re: idealna pogoda na seks w polu:) 18.07.07, 13:14 no pewnie niedawno w knajpie zobaczylam kopię Paris - wychodziła akurat i od kelnerki przy drzwiach zapiszczala słodko: "Ci jest tu woda dla pieska?" DDDD Odpowiedz Link
dziewice Re: idealna pogoda na seks w polu:) 18.07.07, 17:44 to nic smiesznego, ukochany piesek mogl wykitowac bez tej wody i byloby jej smutno Odpowiedz Link
rachela180 Re: idealna pogoda na seks w polu:) 18.07.07, 18:24 a oprócz dowcipów o blondynkach cos jeszcze mógłbyś mi zaoferować? PS Buuuuuuuuuuuu a czemu ja nie mam Twojego gg? Odpowiedz Link
dziewice Re: idealna pogoda na seks w polu:) 18.07.07, 18:39 lubie Panie Blondynki czyli chcesz mi powiedziec, ze zgubilas? to ciasto jak nic Odpowiedz Link
rachela180 Re: idealna pogoda na seks w polu:) 18.07.07, 19:33 buuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja jestem brunetka Odpowiedz Link
sjena1 na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 18:01 bo to chyba seks na trupa by był Odpowiedz Link
dziewice Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 18:05 to jest jakos w stringach na drzwiach czy moze w body? Odpowiedz Link
sjena1 Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 18:08 to jest wtedy jak Twoje body jest tak potargane upałem ze nawet w stringach duszno Odpowiedz Link
dziewice Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 18:16 stringi z futerkiem nie sa na taka pogode Odpowiedz Link
sjena1 Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 18:20 a nawet futerko pod stringami, lepsze juz te pod pachami Odpowiedz Link
dziewice Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 18:23 musze Ci sie przyznac, ze w te lato mam nawet z 7 soboli, normalnie zaczalem juz chodzic z rozpieta koszula Odpowiedz Link
sjena1 Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 19:00 to jeszcze sobie krzyżyk przywieś ja najbardziej lubie sierściuchowate nogi i ręce Odpowiedz Link
dziewice Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 19:02 i grzebien w kieszeni Odpowiedz Link
sjena1 Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 17.07.07, 19:05 i bi dżis w uszach ah, ah, ah, ah, stayin' alive, stayin' alive, Odpowiedz Link
dziewice Re: na szczęście nie w polu mojego widzenia 18.07.07, 02:24 jakos nie slysze tego ok juz kri-stina.wrzuta.pl/audio/riFH6u4E4h/bee_gees_-_stayin_alive hehe to chyba musialbym sobie szczotke do wlosow wlozyc i to nie w ta kieszen Odpowiedz Link
dziewice Re: idealna pogoda na seks w polu:) 17.07.07, 18:48 wierze, ze dzisiaj padnie jakis rekord Odpowiedz Link
aguszak Re: idealna pogoda na seks w polu:) 17.07.07, 20:21 dziewice napisał: > wierze, ze dzisiaj padnie jakis rekord rekord "niechętnych"? Odpowiedz Link
diabollo69 Nie nie nie stanowcze nie !! 17.07.07, 20:43 a byłes dzisiaj na polu jakimś?? j ajechałam do Książa, przejeżdżaliśmy koło łak i pól, absolutnie sie nie zgadzam z Tobą.Zwłaszcza że są zbiory teraz i mnóstwo kombajnów jeździ po polach, to nawet nie bezpieczne.Poza tym tempreatura w słońcu 56 stopni C, zero wiatru i żadnego cienia (jak to w polu).Więc Twoją tezę potraktuje za żart Poza tym lata mnóstwo jakiś dziwnych insektów a powietrze jest tak gęste jak nad patelnią w trakcie smażenia kapusty. Nie nie nie stanowcze nie ) Odpowiedz Link
aguszak Re: Nie nie nie stanowcze nie !! 17.07.07, 20:47 a poza tym na takim rżysku, to jak na łóżku fakira, nie? ;PPP Odpowiedz Link
dziewice Re: Nie nie nie stanowcze nie !! 18.07.07, 02:29 oczywiscie w drodze do bankomatu widzialem pole miedzy pasami , ale nie moglbym ze stacja paliw w tle , biale stringi bedzie widzial z daleka wiec zero problemu Odpowiedz Link
weronka77 Re: Nie nie nie stanowcze nie !! 18.07.07, 02:34 no chyba ze ktos nie nosi stringów Odpowiedz Link
dziewice Re: Nie nie nie stanowcze nie !! 18.07.07, 02:47 osobiscie nie jestem jakims szczegolnym fanem, ale takie zycie Odpowiedz Link
vandikia Re: idealna pogoda na seks w polu:) 18.07.07, 12:04 ja juz raz mialam plecy zorane od malin - nie dziękuję Odpowiedz Link
dziewice Re: idealna pogoda na seks w polu:) 18.07.07, 17:43 ale Ty to jestes wybredna Odpowiedz Link
diabollo69 Re: idealna pogoda na seks w polu:) 18.07.07, 21:40 sex ze zwierzętami to już własciwie normalka ale z roślinami??... Kurczę mój facet też lubi jak mu sie po pleckach pazurkami przejedzie ale żeby byc drapanym przez maliny?... no nie wiem, nie wiem....a chociaż...teraz to już właściwie nic nikogo nie powinno dziwić...Teletubisie złe, czerwone torebki złe ... już nic nie jest tak jak kiedys.... Odpowiedz Link