a_deb 12.02.04, 18:06 poszukuje pokoju w centrum warszawy na dłuzej, oczywiście bez lokatorów mięsożernych -czekam na propozycje aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystyna.opty1 Re: stancja w stolicy 12.02.04, 18:19 czekaj. Z takim nastawieniem nastawieniem daleko nie zajdziesz. Upolujesz wiecej much przy pomocy miodu niz octu. Mam akurat kilka domow w ktorych wynajmuje mieszkania lokatorom i nie obchodzi mnie co oni gotuje ale przyznaje ze jak sie jakis wegetarianin wyprowadza to smrodu curry nie daje sie po prostu wytepic!!!!!!!!!!!!!! www.optymalni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: stancja w stolicy 12.02.04, 20:18 dobra dobra de gustibus itd ale nie tylko wegetarianie uzywaja curry. juz Ci z tej nienawisci w glowce sie pokrecilo. po drugie curry nie smierdzi i nie wszyscy wegetarianie lubia curyy :p Odpowiedz Link Zgłoś
xmartinusx Re: stancja w stolicy 12.02.04, 21:36 Ja nie lubię curry :) Kury też nie zjem - niech sobie żyje :) Krystyno - chyba jest Ci potrzebna wizyta u psychiatry :) Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: stancja w stolicy 12.02.04, 21:45 moze tak zrobic zrzute kto laska ? :p od razu sie przyjemniej na swiecie zrobi jak Krysie ulecza :p Odpowiedz Link Zgłoś