IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:15
Wiem że nie na temat kuchenny, ale wydaje mi się ze to odpowiednie miejsce.
Może ktoś przygarnie zwierzaka? Ja niestety nie mam warunków:( mam jednego
psiaka cudem uratowanego przed śmiercią i nie mogę mieć więcej :( Ale może
ktoś szuka przyjaciela?
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=12596204
Obserwuj wątek
    • narysuj.mi.baranka Posluchaj, tu jest wiele tematow niekuchennych. 14.05.04, 22:18
      Nie obrazaj nas.
      • Gość: lomas Re: Posluchaj, tu jest wiele tematow niekuchennyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:29
        Nie obrażam nikogo, ani nie robię z siebie dobroczyńcy na cudzy rachunek. Wiem
        że tu zaglądaja ludzie wrażliwi na cierpienie zwierząt i dlatego pozwoliłam
        sobie wkleić ten link. Bynajmniej nie po to by sprowokować kolejną burzliwą
        dyskusję.
        Nigdy nie wiadomo, może ktoś akurat zastanawia się czy nie przygarnąć psa i
        takie zdjęcie pomoże mu się zdecydować.
        A o wklejeniu na forum Kraków nie pomyslałam, zaraz to uczynię, choć nie wątpie
        że również tu zaglądają Krakusy.
    • narysuj.mi.baranka Re: smutne 14.05.04, 22:21
      Robisz z siebie tzw. dobroczynce na cudzy rachunek? 'Moze ktos przygarnie, bo
      ja nie moge'?
      Wszyscy na tym forum maja teraz czuc sie przykro? A dlaczegoz to? Bo im to
      zafundowales?
      Pieski sa z Krakowa. Gdybys wiec chcial im znalezc domek to wkleilbys ten link
      na forum KRAKOW.
    • narysuj.mi.baranka Ech, moze miales dobre intencje... Ale fakt, ze 14.05.04, 22:27
      Ty 'NIE MOZESZ' wziac pieska nie upowaznie do ulzenia sobie w ten sposob...
      Ja mam trzy adoptowane koty i udzielam sie na forum zwierzeta, ale Ciebie tam
      nie widuje...
      • Gość: lomas Re: Ech, moze miales dobre intencje... Ale fakt, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:33
        Oj wcale sobie nie ulżyłam, uwierz mi .
        A co do udzielania się- niestety masz rację.
        • narysuj.mi.baranka Ja tak zrobilam >>> 14.05.04, 22:40
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=12659799&a=12659799
          • Gość: lomas Re: Ja tak zrobilam >>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:01
            hehehe ja też , nie było jeszcze Twojego posta u mnie widać
            Pozdrawiam Ciebie i Twoje Kociaki :)
            • narysuj.mi.baranka Re: Ja tak zrobilam >>> 14.05.04, 23:06
              Dziekuje:)))
              Napadlam na Ciebie a Ty zachowalas sie naprawde wyjatkowo...
              Zdumiewajaco.
              • Gość: lomas Re: Ja tak zrobilam >>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:15
                ja naprawde chce pomóc tym zwierzakom a nie kłócić się, a już na pewno nie z
                Tobą :)
                • narysuj.mi.baranka Re: Ja tak zrobilam >>> 14.05.04, 23:18
                  :) Ja tez bym wziela wiecej kociow, ale juz mam tlok (male mieszkanie). Moj
                  kolega ma wille i adoptowal juz 8 kociow!
                  • lomas Re: Ja tak zrobilam >>> 14.05.04, 23:20
                    szczęściarz :) ja mieszkam z rodzina ale jak będę na swoim ( oby jak
                    najszybciej ) to adoptuję kilka psiaków :) koty jakoś mnie nie lubią i zawsze
                    mi uciekają do kociczek i jakoś nie chcą wracać :(
    • Gość: lomas nowe zdjęcia psiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:46
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka