agdas 27.10.11, 05:53 jak w temacie szukam kontaktu do mam wegetarianek i veganek. :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axis-mundi Re: szukam kontaktu 27.10.11, 09:41 agdas napisała: > jak w temacie szukam kontaktu do mam wegetarianek i veganek. :):) A po co? Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: szukam kontaktu 27.10.11, 17:49 Nie ma nic bardziej szkodliwego niz mama vege, veganka.... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.marouder Czcigodna Matka Przelozona forow.. 28.10.11, 03:36 ..Pani Siwa jest wegetarianka i matka wegetarian. Napisz moze do niej. Z tym, ze w swietle mojej wiedzy na ten temat, nie jest osoba oszolomiona, ni postrzelona:) Radzilem sie jej w kilku sprawach w zwiazku z tym, ze jeden z moich synow jest wegetarianinem. Odpowiedz Link Zgłoś
agdas Re: Czcigodna Matka Przelozona forow.. 28.10.11, 05:47 jak się z nią skontaktować? znowu.marouder napisał: > ..Pani Siwa jest wegetarianka i matka wegetarian. Napisz moze do niej. > Z tym, ze w swietle mojej wiedzy na ten temat, nie jest osoba oszolomiona, ni p > ostrzelona:) > > Radzilem sie jej w kilku sprawach w zwiazku z tym, ze jeden z moich synow jest > wegetarianinem. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.marouder Re: Czcigodna Matka Przelozona forow.. 28.10.11, 20:00 Pisz na adres siwa@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sanvean7 Re: szukam kontaktu 29.10.11, 16:25 Tylko do mam? Tata nie może być? :) Wydaje mi się, że prościej napisać pytanie na forum - poznasz też odpowiedzi przeciwników. Jak coś ważnego, a nie znajdziesz odpowiedzi u innych, to możesz napisać. Jak trzeba, to pytanie przekażę żonie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agdas Re: szukam kontaktu 12.11.11, 14:35 z chęcią napisze też do Taty, podaj mi prosze adres emial bo nie chce pisac na forum, gydz tu jest za dużo "dziwnych " ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
olla232 Re: szukam kontaktu 13.11.11, 15:18 Hej ,mój mail:bmamba23@tlen.pl -jestem wege od 17 lat i 3 moje córki wege od urodzenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś