Dodaj do ulubionych

PODPUSZCZKA

25.06.03, 19:29
CZY KTOŚ WIE COŚ O PODPUSZCZCE? CZY JEST W KAŻDYM SERZE?
Obserwuj wątek
    • Gość: LR Re: PODPUSZCZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 20:05
      amarian napisała:

> CZY KTOŚ WIE COŚ O PODPUSZCZCE? CZY JEST W KAŻDYM SERZE?

Jest w większości serów. Dla ludzi ciemnych i zacofanych, ulegających
      pseudonaukom sekt orientalnych stanowi ona poważny problem. Potrafią dostać
      ataku histerii, kiedy widzą, że ktoś ich częstuje żótym serem. Bo podpuszczka i
      mogą się "duchowo zanieczyścić" ... w rzeczywistości podpuszczką syntetyczną,
      produkowaną labolatoryjnie i nie mającą nic wspólnego z grzebaniem w żołątkach
      zabitych cieląt. Jest jednak problem: niech ktoś spróbuje tych fanatyków
      przekonać, że ze swoimi fobiami na tle podpuszczki tkwią jeszcze w pomrocznych
      czasach średniowiecza, czasach kompletnego zacofania i wierzeń w czarownice...

Do czego doprowadza takie zacofanie wegetariańskich sekt proponuję przeczytać i
      zdobyć się na odrobinę mądrej reflaksji:
      strony.wp.pl/wp/sec25/farma.htm
      strony.wp.pl/wp/sec25/relacje.htm
      • amarian Re: PODPUSZCZKA 25.06.03, 20:31
        skąd ten atak? nie musiał-eś, -aś odpowiadać
        • Gość: LR Re: PODPUSZCZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 21:04
          amarian napisała:

> skąd ten atak? nie musiał-eś, -aś odpowiadać

Czujesz się atakowany? Czyżby moje spostrzeżenia dotyczące fobii ludzi
          stwarzających sobie bardzo poważne problemy z powodu dodanej drobiny
          podpuszczki do ogromnej kadzi podczas produkcji sera były trafne? To nie jest
          atak. Po prostu śmiać mi się chce kiedy czytam, jakie ludzie sobie stwarzają
          problemy i do jakiej totalnej głupoty i obłędu dochodzą kierując się swoim
          życiu takimi drobiazgami.
          • marchewunia Re: PODPUSZCZKA 26.06.03, 21:19
            Słuchaj Lechu Ty za to jesteś takim szczegółem który doprowadza mnie do
            głupoty, jemu przeszkadza podpuszczka w serach tobie wegetarianie, czy Ty
            musisz na każdym kroku gadać o tych przejedzonych sektach? Zamknij się za
            przeproszeniem, choć raz nie wkładaj swojego głosu do rozmów. Proszę Cię to da
            więcej dla ludzkości niż zlikwidowanie dziury ozonowej, zobaczysz.
            • a-r Re: PODPUSZCZKA 28.06.03, 12:52
              marchewunia napisała:

> Słuchaj Lechu Ty za to jesteś takim szczegółem który doprowadza mnie do
              > głupoty, jemu przeszkadza podpuszczka w serach tobie wegetarianie,

Jemu nie przeszkadzają wegatarianie, a ciemnota i fanatyzm niektórych
              wegetariańskich sekt. Może więc zamiast ataków personalnych na tego dyskutanta
              poczytasz coś o podpuczce, jaką w obecnych czasach używa się do produkcji serów:

www.google.pl/search?
              q=cache:2mFyNFBXGl4J:www.biolacta.rhodia.com.pl/produkty/karty/MARZYME_50.pdf+

www.biolacta.rhodia.com.pl/produkty/karty/MARZYME_50.pdf.

PODPUSZCZKA MIKROBIOLOGICZNA. MARZYME 50
              MARZYME jest preparatem o aktywnooci 1:50 000, otrzymywanym w wyniku
              fermentacji niepatogennego szczepu należącego do gatunku Mucor miehei - nie
              modyfikowanego genetycznie.

"Nic nie wprawia ludzi w takie zdumienie jak zdrowy
              rozsądek i uczciwe stawianie sprawy. R.W. Emerson"
              No widzisz "marchewunia". Własnie byś mogła sobie ten cytat wziąć do serca, a
              nie powtarzać go bezmyślnie jak papuga...
              • marchewunia Re: PODPUSZCZKA 30.06.03, 09:20
                Zawsze będę mówić to co mi się podoba, zapamiętaj, a po drugie zrozumime tego
                gościa czyli Ciebie jeżeli nie będzie gadała w kółko o tym samym we wszystkich
                postach.
    • corzano Re: PODPUSZCZKA 30.06.03, 08:38
      Poczytaj:
      faq.vege.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka