Dodaj do ulubionych

Krajnow cd. :)

02.09.11, 10:37
Cytata z ŻW - Porządkujemy bałagan. Linie prywatne powinny dowozić pasażerów spoza Warszawy na obrzeża, np. rondo Wiatraczna czy Młociny. Dalej pasażer powinien kontynuować podróż komunikacją miejską – tłumaczy Igor Krajnow z ZTM.

Czyli robimy wszystko, aby zmusić nas do korzystania z usług ZTM.
Obserwuj wątek
    • antycostam Re: Krajnow cd. :) 02.09.11, 11:13
      Dzisiaj miałem miejsce siedzące w 723 i w ogóle luźno było. Więc albo ludzie sie przenieśli do komunikacji prywatnej czy własnych aut, albo stał się cud. W metrze też miejsce siedzące.
      To może by jeszcze ograniczyć liczbę kursujących 723? Po co nam tak dużo? Albo napisać do gminy, że skoro jeżdżą puste to trzeba płacić więcej. I więcej. I jeszcze więcej.
      A nasza gmina też nie lepsza, populacja się zwiększyła ogromnie, podatków chyba wpływa do gminy więcej, a dla mieszkańców jakoś nie widzę efektów....
      • agas.pl Re: Krajnow cd. :) 05.09.11, 14:52
        To chyba szczęście jakieś..
        Ja 1.09. mogłam tylko wściekać się z bezsilności, bo o 6.11 na przystanku szkolna nie byłam w stanie z dzieckiem wsiąść do autobusu. Kierowca miał problem nawet z otworzeniem drzwi. Od 2.09 jeżdżę z dzieckiem do Ratusza Białołęka samochodem dzięki życzliwości sąsiadki - KTÓREJ ŚLĘ POZDROWIENIA smile
        Ciekawe co będzie w październiku, gdy ruszą studenci....
        Ja już wysłałam widomość do ztm. Myślę, że wszyscy powinni złożyć pisma, protesty - jak zwał, tak zwał. Samo pisanie na forum dużo nie zmieni. Niestety.
        Bilety nie są tanie a pasażerów traktuje się gorzej niż przed wakacjami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka