herkiszmerki 25.02.09, 10:19 ZAMYKAĆ DRZWI, FURTKI, ITP, ITD - LUDZISKA ZACZNIJCIE MYŚLEĆ DBAJMY O BEZPIECZEŃSTWO ! A OCHRONA NIECH ZACZNIE WYKONYWAĆ SWOJA ROBOTĘ ! NIECH OCHRANIA ! POTRZEBNY JEST MONITORING !!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marayek Re: ZAMYKAĆ DRZWI, FURTKI, ITP, ITD 25.02.09, 22:28 herkiszmerki napisał: > A OCHRONA NIECH ZACZNIE WYKONYWAĆ SWOJA ROBOTĘ ! NIECH OCHRANIA ! > > POTRZEBNY JEST MONITORING !!!!!!!! A może napiszesz to na piśmie i zaniesiesz do administracji a nie wypisujesz na ogólnym forum jak to jest z bezpieczeństwem na Naszym osiedlu? Tragedia, jak czytam to forum to nie wiem czy śmiać się czy płakać :[ Odpowiedz Link
victoria1231 Re: ZAMYKAĆ DRZWI, FURTKI, ITP, ITD 25.02.09, 22:32 Jakim bezpieczenstwem? dziury w płotakch i po co zamykac furtke jak kazdy dziurą od strony boiska sobie wchodzi i wychodzi!!! Odpowiedz Link
szwejas Re: ZAMYKAĆ DRZWI, FURTKI, ITP, ITD 25.02.09, 23:09 Moim zdaniem takie tematy, złodzieje powinni odebrać jako ostrzeżenie. Stajemy się coraz czujniejsi. Odpowiedz Link
herkiszmerki Re: ZAMYKAĆ DRZWI, FURTKI, ITP, ITD 26.02.09, 12:57 marayek napisał: > herkiszmerki napisał: > > > A OCHRONA NIECH ZACZNIE WYKONYWAĆ SWOJA ROBOTĘ ! NIECH OCHRANIA ! > > > > POTRZEBNY JEST MONITORING !!!!!!!! > > A może napiszesz to na piśmie i zaniesiesz do administracji a nie wypisujesz na > ogólnym forum jak to jest z bezpieczeństwem na Naszym osiedlu? > Tragedia, jak czytam to forum to nie wiem czy śmiać się czy płakać :[ ------------------ marayek - na pewno tego tematu tak nie zostawię, już dawno się wybierałem do nasze "wspaniałej " administracji i ochrony, tylko chcę najpierw ostrzec innych ludzi, mieszkańców naszego osiedla aby byli bardziej czujni gdyż jest coraz więcej kradzieży i na to trzeba zwracać uwagę, nie ma znaczenie co pisze sie na forum bo każdy widzi, czy to mieszkaniec czy obcy, że osiedle nie jest kompletnie strzeżone a my niestety za to płacimy pozdrawiam serdecznie wszystkich mieszkańców Odpowiedz Link