Dodaj do ulubionych

Japońska Pop Star

22.06.11, 22:13
Tylko 160 GB pamięci aby wykreować
www.youtube.com/watch?v=lkHlnWFnA0c
Obserwuj wątek
    • napoj.chmielowy Aimi Eguchi 22.06.11, 22:45
      Ona, idolka, członkini zespołu z poprzedniego klipu (AKB48)jest postacią czysto bitową
      www.youtube.com/watch?v=piZ2TkdK4Dw
    • zbyleon Lolita nie była tak zbarbiona 25.06.11, 07:08
      czyżbyś obok marzenia o byciu strzygącym marzył o znalezieniu się
      w klasie penetrujących?
      do poczytania:
      glosmichnika.blox.pl/resource/polprager.pdf
      • napoj.chmielowy Re: Lolita nie była tak zbarbiona 25.06.11, 13:40
        zbyleon napisał:

> czyżbyś obok marzenia o byciu strzygącym marzył o znalezieniu się
        > w klasie penetrujących?
        > do poczytania:
        > glosmichnika.blox.pl/resource/polprager.pdf
        >

Zbyleonie.
        Z marzeń to właściwie mam tylko jedno (a propos co to znaczy "o strzyżeniu?), artykułowałem je na tym forum i w innych miejscach sieci, tak, że nie będę się powtarzał.

Japońska pop kultura jest przsycona czymś co mieszkaniec naszego rejonu świata odbiera jako pedofilię. Pierwszy klip pokazuje bardzo popularny w Japoni girlsband (zresztą stworzony przez producenta lalek, tak, że z tą Barbie trafiłeś), a drugi, jedną z dziewczynek z tego zespołu, gwiazdę przez kilka miesięcy, która okazała się bytem totalnie virtualnym. Drżyjcie Celebryci Pop! Nadciąga Digital Star! I jest tańszy.
        • zbyleon Re: Lolita nie była tak zbarbiona 25.06.11, 18:44
          napoj.chmielowy napisał:
          >
          > Zbyleonie.
          > Z marzeń to właściwie mam tylko jedno (a propos co to znaczy "o strzyżeniu?), a
          > rtykułowałem je na tym forum i w innych miejscach sieci, tak, że nie będę się
          > powtarzał.
          >
          forum.gazeta.pl/forum/w,35645,125829983,126300197,Re_A_Walerego_Paniuszkina_czytal_.html?wv.x=1
        • wubecja Re: Lolita nie była tak zbarbiona 25.06.11, 19:47
          napoj.chmielowy napisał:

> zbyleon napisał:
          >
          > > czyżbyś obok marzenia o byciu strzygącym marzył o znalezieniu się
          > > w klasie penetrujących?
          > > do poczytania:
          > > glosmichnika.blox.pl/resource/polprager.pdf
          > >
          >
          > Zbyleonie.
          > Z marzeń to właściwie mam tylko jedno (a propos co to znaczy "o strzyżeniu?), a
          > rtykułowałem je na tym forum i w innych miejscach sieci, tak, że nie będę się
          > powtarzał.

ale o penetracji rozumisz, to dobrze. Maszyny i virtual eliminują ludzkość z produkcji. Pozostanie tylko klasa wystrzyżonych penetratorów-kredytodawców-właścicieli wszystkiego i niewolnicy starej generacji, chorowici i zawodni. I tutaj podkreślu wyższość idei marksizma-leninizma nad banksteryzmem. Było już blisko, poczekali by 20 lat i dzisiaj byliby jak Grecja, a RWPG jak EU, ale bez długów i wyzysku. Kryzys kapitalizma, to czas dla komunizma!
          • napoj.chmielowy Re: Lolita nie była tak zbarbiona 26.06.11, 07:27
            Moim zdaniem najszybciej będziemy oglądać digitalnych prezenterów pogody, potem prezenterzy wiadomości politycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka