Dodaj do ulubionych

koniec świata

03.08.12, 08:51
to już koniec

https://bloggedbliss.com/wp-content/uploads/2012/03/stopcola.jpg

prawdziwy koniec

https://cdn4.blogs.babble.com/kid-scoop/files/2012/05/mcd.jpg
Obserwuj wątek
      • wubecja Re: koniec świata 04.08.12, 13:44
        poloeschatolo napisała:

> wielcy ezoterycy kwestionują ten pogląd

Nimasie co śmiać. Wedle badań astrologii w konstelacji grudnia 2012 dominuje Uran.
        On powoduje anarchie, rewolucje, wynalazki, partyzantki, przemoc, wojny, geniusz i ekstazy.
        Przykładem zbiorowe łamanie zasad przez polityków i obywateli. Ot tak:
        Linie lotnicze USA mają łamać prawo UE.USA nie zaakceptują opłat za emisję CO2 dla linii lotniczych. Odwet Waszyngtonu zaszkodzi europejskim przewoźnikom, także naszemu LOT.
        forsal.pl/artykuly/637717,linie_lotnicze_usa_maja_lamac_prawo_ue.html
        albo, że Ukraincy nakazali język ruski w urzędach, albo profanacja cerkwi moskiewskiej przez te dziwoczki, albo kryzys i rozpaczliwe chwyty tonącego i tym podobne. Przełom jak nic !!!
        Rewolucjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
        • napoj.chmielowy Re: koniec świata 04.08.12, 17:25
          wubecja napisała:

> Rewolucjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Naprawdę?
          • tsy Re: koniec świata 05.08.12, 01:50
            napoj.chmielowy napisał:

> wubecja napisała:
            >
            > > Rewolucjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
            >
            > Naprawdę?

Naprawdę to nie rewolucja tylko ATRAKTOR

• kolejar Re: Atraktor 05.08.12, 19:09
              tsy napisał:
              > Naprawdę to nie rewolucja tylko ATRAKTOR

Ten facet wygląda i się zachowuje jak ciężko powyginany psychodelikami, ale słusznie prawi! Nareszcie jakiś sensowny link na tym forum. Wysłuchałem wykładu z rosnącą fascynacją. Ten Gościu myśli dokładnie "po mojemu"!!!
              Atraktor? Taaak... Tak to jest - nareszcie ktoś spróbował przedstawić to na bazie nauk ścisłych, a nie tylko poet-filozoficznie (jak ja wink ).
              • skoonk Re: timewave zero 06.08.12, 17:12
                kolejar napisał:
                Ten Gościu myśli dokładnie "po mojemu"!!!
                > Atraktor? Taaak... Tak to jest - nareszcie ktoś spróbował przedstawić to na baz
                > ie nauk ścisłych, a nie tylko poet-filozoficznie (jak ja wink ).

Miał własnego atraktora.
                Wszechświat posiada atraktor teleologiczny, który zwiększa ilość wzajemnych powiązań w jego obrębie. Na końcu czasu – który ma zostać osiągnięty w roku 2012 – istnieje punkt osobliwy, w którym złożoność systemu dąży do nieskończoności. W praktyce efektem będzie absolutna równoczesność wszystkich obserwowalnych zjawisk.
                McKenna koncepcję "nowości" wyraził za pomocą programu komputerowego, który generuje wykres określany jako "timewave zero" albo po prostu "timewave". Opierając się na autorskiej interpretacji sekwencji figur Księgi Przemian (chin. Yijing; kanoniczna księga konfucjanizmu i taoizmu)[48], zdefiniował funkcję mającą przedstawiać wahania poziomu "nowości" w odniesieniu do przełomowych wydarzeń z dziedzin rozwoju biologicznego i socjokulturowego ludzi. Wierzył, że kolejne incydenty są powiązane ze sobą rekursywną zależnością. Podstawą do określenia położenia punktu końcowego (pierwotnie listopad 2012) była data zrzucenia bomby atomowej na Hiroszimę. Odkrywszy później zbieżność z terminem końca 13. b'ak'tun kalendarza Majów, wprowadził poprawki, aby obie daty się pokrywały.
                pl.wikipedia.org/wiki/Fenomen_roku_2012
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka