dzikaafryka 17.03.07, 10:38 a Wy dzis patrykujecie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poloeschatolo Re: Św. Patryka :)) 17.03.07, 10:50 dzikaafryka napisała: > a Wy dzis patrykujecie??? poddajemy się regularnej vulkanizacji u hefajstosa. z kręgu chrześcijańskiego wyłącznie cyryl i metody Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: DzikaAfryko 17.03.07, 14:16 najglupszy-nick napisał: > Kocham Cię jak Irlandię... zatem wyjątkowo ckliwie - 1500 mm łez rocznie?! Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: DzikaAfryko 17.03.07, 18:53 dzikaafryka napisała: > kochaj mnie jak Afrykę... Na św Patryka? Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: DzikaAfryko 17.03.07, 19:02 najglupszy-nick napisał: > dzikaafryka napisała: > > > kochaj mnie jak Afrykę... > > Na św Patryka? na trawie durniu na trawie Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: DzikaAfryko 17.03.07, 19:09 hahahhahaaaaaa... no można i na trawie, a także na św Walentego, św, Jana, i wszystkich świętych, nie widze przeciwwskazań )))) Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: DzikaAfryko 17.03.07, 19:10 dzikaafryka napisała: > hahahhahaaaaaa... > no można i na trawie, > a także na św Walentego, św, Jana, i wszystkich świętych, > nie widze przeciwwskazań )))) To ja się trochę pogubiłem. Muszę się zastanowić. Odpowiedz Link
najglupszy-nick Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:23 tekst piosenki: Mieszkalas gdzies w domu nad Wisla Pamietam to tak dokladnie Twoich czarnych oczu bliskosc Wciaz kocham Cie jak Irlandie A Ty sie temu nie dziwisz Wiesz dobrze co bylo by dalej Jakbysmy byli szczesliwi Gdybym nie kochal Cie wcale I przed szczesciem zywisz obawe Z nadzieja, ze mi ja skradniesz Wloke ten bol przez Wloclawek Kochajac Cie jak Irlandie A Ty sie temu nie dziwisz Wiesz dobrze co bylo by dalej Jakbysmy byli szczesliwi Gdybym nie kochal Cie wcale Gdzies na ulicy fabrycznej Spotkac nam sie wypadnie Lecz takie sa widac wytyczne By kochac Cie jak Irlandie A Ty sie temu nie dziwisz Wiesz dobrze co bylo by dalej Jakbysmy byli szczesliwi Gdybym nie kochal Cie wcale Czy mi to kiedys wybaczysz Dzialalem tak nieporadnie Czy to dla Ciebie cos znaczy Ze kocham Cie jak Irlandie A Ty sie temu nie dziwisz Wiesz dobrze co bylo by dalej Jakbysmy byli szczesliwi Gdybym nie kochal Cie wcale Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:34 słuchaj , ja dobrze wiem o jaką piosenkę chodziło) a ty szybciej musisz kojarzyć , bo okaże sie że zapracowałes sobie na ten nick w 100% )) Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:35 dzikaafryka napisała: > słuchaj , ja dobrze wiem o jaką piosenkę chodziło) > a ty szybciej musisz kojarzyć , bo okaże sie że zapracowałes sobie na ten nick > > w 100% )) Przecież ja nie ukrywam, że zapracowałem. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:36 najglupszy-nick napisał: > Przecież ja nie ukrywam, że zapracowałem. to nie z zapracowania to z urodzenia z mamy i taty Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:38 zawsze można zmierzyć sie z genami i sie im przeciwstawić, nic straconego ) Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:44 dzikaafryka napisała: > zawsze można zmierzyć sie z genami i sie im przeciwstawić, > nic straconego ) jestem deterministą. w takie cuda nie wierzę. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:44 dzikaafryka napisała: > zawsze można zmierzyć sie z genami i sie im przeciwstawić, > nic straconego ) raz i dwa DNA z RNA? Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:47 raczej trzeba to zrobić na poziomie tRNA i rRNA ) Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: Mi chodziło o tą piosenkę 17.03.07, 19:53 dzikaafryka napisała: > raczej trzeba to zrobić na poziomie tRNA i rRNA ) Ja Ciebie kocham jak Irlandię, a ty sobie z Chmielowym na pozimie kwasów filirtujesz? Ale wpadłem! Odpowiedz Link
dzikaafryka Re:a ty kochaj mnie... 17.03.07, 19:56 ....a ty kochaj mnie, to taka piękna gra, a ty kochaj mnie, ja ci to wszystko dam.... Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re:a ty kochaj mnie... 17.03.07, 20:27 dzikaafryka napisała: > no oki, może byc jak Irland A to się św. Patryk ucieszy. Odpowiedz Link