rita78 21.03.07, 21:30 straciłam głos...pozostaje mi porozumiewanie się językiem pisanymkoniec komunikatu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poloeschatolo Re: mowę mi odjęło:P 22.03.07, 00:38 no.logo napisał: > Angina czy wrzeszczałaś na męża? stawiam na podstępnego polovirusa Odpowiedz Link
kolejar Re: mowę mi odjęło:P 22.03.07, 03:43 poloeschatolo napisała: > no.logo napisał: > > > Angina czy wrzeszczałaś na męża? > > stawiam na podstępnego polovirusa Rita wrzeszczała na dzieci - i to jest na 99% prawdziwa przyczyna - taka choroba zawodowa. Żeby się nie powtarzało, proponuję śpiewać, przestać wrzeszczeć. Odpowiedz Link
felerynka Re: mowę mi odjęło:P 22.03.07, 07:50 czytam że dzieci polskie są rasistami, to i można głos stracić Powodzenia Rita! cała nadzieja w Tobie. Odpowiedz Link
anu_anu Re: mowę mi odjęło:P 22.03.07, 10:28 Wstydźcie się. Dzieczyna chora a Wy jej dokuczacie. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: mowę mi odjęło:P 22.03.07, 11:15 Aby przywrócić mowę można spróbować: a) koglamogla b) płukanie gardła roztworem nadmanganianu potasu c) płukanie gardła roztworem soli kuchennej dość mocno stężonym Odpowiedz Link
dyrgosia Re: mowę mi odjęło:P 22.03.07, 11:36 Znam lepszy lek na gardło, ale nie chcę być posądzona o perwersję... Odpowiedz Link
rita78 Re: mowę mi odjęło:P 22.03.07, 22:02 heheh...na dzieci nie wrzeszcze choc nawijanie kilkugodzinne na podniesionym tonie nie pomaga...prawdziwa przyczyna zupełnie pozazawodowa jest spiewanie i wrzaski koncertowe, zimne piwo, duzo fajek.... ale jest lepiej...homeovox skuteczny lek a co do zawodowej choroby jestem posiadaczka guzków spiewaczych...ale nie jestem dumna z ich posiadania Odpowiedz Link
rita78 Re: mowę mi odjęło:P 24.03.07, 09:06 raczej barytonem skrzeczącym..tragedia...lece na kilku tonach...wczoraj dostalam od lekarza calkowity zakaz uzywania strun glosowych a przy moim gadulstwie jest to cholernie niewykonalne... Odpowiedz Link
rita78 Re: mowę mi odjęło:P 27.03.07, 15:28 wokal odzyskany choc jeszcze brzmiacy nieco chropowato koniec komunikatu Odpowiedz Link
map4 Re: mowę mi odjęło:P 27.03.07, 15:36 rita78 napisała: > wokal odzyskany choc jeszcze brzmiacy nieco chropowato koniec komunikatu Kobieta mówiąca niskim, przepitym, chropowatym głosem ? Rita, Ty nawet sobie sprawy nie zdajesz, jak to facetów kręci. Zarzuć jakieś mp3, plizzz. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: mowę mi odjęło:P 27.03.07, 16:59 > Kobieta mówiąca niskim, przepitym, chropowatym głosem ? > Rita, Ty nawet sobie sprawy nie zdajesz, jak to facetów kręci. Przywracasz mi wiarę w facetów, mój kolega ( muzyk, zaraz tam muzyk gra w kapeli)od dawna twierdzi,że śpiewam sznapsbarytonem Odpowiedz Link
kolejar Re: mowę mi odjęło:P 27.03.07, 17:19 dyrgosia napisała: > Przywracasz mi wiarę w facetów, mój kolega ( muzyk, zaraz tam muzyk gra w > kapeli)od dawna twierdzi,że śpiewam sznapsbarytonem Dlaczego Matka Dyrektorka Gosia oraz inne inne osoby (w szczególności Felerynka) z Miasta Stettin nie zostały dotąd zaproszone do Vulcanu (nie mylić ze Stocznią Vulcan w S.)? Ja_askę też bym zaprosił - fajnie przeklina, żeby tylko nie biła. Poza tym proponuję Bazyl_1 z Niederlandii. Chmielu do roboty!!! P.S. I jeszcze Exman - ten przynajmniej, jak domniemam, umie grać. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: mowę mi odjęło:P 27.03.07, 18:20 I jeszcze Exman - ten przynajmniej, jak domniemam, umie grać. Niektórym na nerwach Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: mowę mi odjęło:P 27.03.07, 18:30 dyrgosia napisała: > > Niektórym na nerwach > > Muzyka neurologiczna, powodująca ataki epilepsji, schizofrenii i parkinsona jest moim utajonym celem (kapeli tego nie mówiłem, ale powoli chyba zaczynają rozumieć). Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: mowę mi odjęło:P 27.03.07, 22:34 napoj.chmielowy napisał: > Muzyka neurologiczna, powodująca ataki epilepsji, schizofrenii i parkinsona > jest moim utajonym celem (kapeli tego nie mówiłem, ale powoli chyba zaczynają > rozumieć) nie muszą rozumieć - wiedzą to... chociaż myślałem, że twoim celem jest muzyka powodująca wilgnienie oczu i nie tylko... ja z kolei chciałbym byśmy stopili się w tańczących sziwę i boginię kali. tę z 4 parami uzbrojonych rąk i naszyjnikiem z czaszek i w przeciwieństwie do virusa hiv nie jest to żaden utajony cel... Odpowiedz Link
kolejar Re: mowę mi odjęło:P 28.03.07, 02:21 Ryko to prymitywny debil pisuarowy jak Zawisza tfu, Kaczki tfu, Ziobro tfu i cała ta reszta. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: mowę mi odjęło:P 27.03.07, 15:36 rita78 napisała: > wokal odzyskany choc jeszcze brzmiacy nieco chropowato koniec komunikatu To może szybko byś nagrała piosenkę "o małym mercedesiku" Janis Joplin? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Appendix 27.03.07, 15:42 napoj.chmielowy napisał: > > To może szybko byś nagrała piosenkę "o małym mercedesiku" Janis Joplin? Tę zaczynającą się od słów "O boże daj mi kupić małego mercedesika...", śpiewaną a capella. Odpowiedz Link
kolejar Re: Appendix 27.03.07, 16:12 Chmielowy! Przestań tu ściemy walić tylko NATYCHMIAST zaproś Ritkę na najbliższą próbę PCh! Wszak Ona się przyznała (we wcześniejszym którymś poście), iż sztuka wokalna obca Jej nie jest. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Appendix 27.03.07, 16:28 kolejar napisał: > Chmielowy! Przestań tu ściemy walić tylko NATYCHMIAST zaproś Ritkę na najbliższ > ą > próbę PCh! Wszak Ona się przyznała (we wcześniejszym którymś poście), iż sztuka > wokalna obca Jej nie jest. Nie walę żadnych ściem. Ritka jest zaproszona już dawno. Tylko ta sobota to zdaje się wjazd na Kamana? Odpowiedz Link
kolejar Re: Appendix 27.03.07, 16:45 napoj.chmielowy napisał: Tylko ta sobota to > zdaje się wjazd na Kamana? Tak, wiem o Kamanie. Dobrze w takim razie, że imprezy na Vulcanie nie będzie, bo ja i tak trąbić jeszcze bym nie mógł. Dzisiaj w miarę chodzę (nie za szybko), ale z oddychaniem są jeszcze problemy. Poza tym w sobotę jest impreza p.w. Manueli, na którą mam zamiar się wybrać - w mojej obecnej i prognozowanej na sobotę kondycji (mam doświadczenia ) będę tam jako... niańka do dzieci! Odpowiedz Link
kolejar Re: mowę mi odjęło:P 28.03.07, 02:29 Póki te szmaty PiSuarowe wraz z ich zdrajcą Romusiem rządzą (przynajmniej w Twojej głowie), mowy nie odzyskasz. Wyzwól się w nienawiści do władzy! To jest zdrowie! Uwalić kaczki-nieloty! Odpowiedz Link