napoj.chmielowy 22.03.07, 11:10 Dla bezpieczeństwa. Ziobro czuwa! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4005056.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: Musimy zacząć się cenzurować! 22.03.07, 11:34 Całe szczęście,że są fora zamknięte i ukryte i można sobie poużywać... Odpowiedz Link
najglupszy-nick Może zbudujemy regulamin 22.03.07, 11:59 Moje propozycje: 1) Nic o drobiu i produktach drobiopochodnych (takich jak np. rosół). 2) We wszystkim zgadzać się z Ryko. Odpowiedz Link
ryko Re: Może zbudujemy regulamin 22.03.07, 18:32 najglupszy-nick napisał: > Moje propozycje: > 1) Nic o drobiu i produktach drobiopochodnych (takich jak np. rosół). > 2) We wszystkim zgadzać się z Ryko. Najgłupszy, ale się uśmiałem uhehehe komuchy i lewactwo dogorywa ideały upadają, też wielki prezio nadzieja polaków... nawet jazgot już ucichł żal a najgorsze że "to se ne vrati" buuuuuu (tu zbiorowy płacz światłych forumowiczów) Odpowiedz Link
arek5001 Re: Może zbudujemy regulamin 22.03.07, 21:02 Uwzględniając nowe zasady poprawności politycznej ( patrz sznurek Papcia Chmielowego) zgadzam się w całej rozciągłości.. aczkolwiek jam nie światły forumowicz..Jeno TY jutrzenko nadziei.. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Może zbudujemy regulamin 22.03.07, 21:03 Ale ty durny jesteś! Jak te chuje kaczory! Gówno mi możecie zrobić patafiany z Tobą na czele. Odpowiedz Link
ryko Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDDDDDDD 22.03.07, 21:36 sztuk6mistrz napisał: > Ale ty durny jesteś! Jak te chuje kaczory! Gówno mi możecie zrobić patafiany z > Tobą na czele. Zwieracze puszczają Najlepsze w tym wszystkim jest to, że TEGO nie da się już zatrzymać ani później odwrócić DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wiwat PiS, wiwat Kaczyńscy, wiwat Polska, na pohybel komuchom i ich przeróżnym poputczikom. Odpowiedz Link
tsy Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 22.03.07, 21:46 ryko napisał: > > > Zwieracze puszczają > Mi tam nie puszczają, a jak u Ciebie? > Najlepsze w tym wszystkim jest to, że TEGO nie da się już zatrzymać ani później > odwrócić DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > Upływającego czasu w ogóle nie można odwrócić, a narobionych głupot można tylko żałować. > Wiwat PiS, wiwat Kaczyńscy, wiwat Polska, na pohybel komuchom i ich przeróżnym > poputczikom. Pod tym się nie podPISzę. Odpowiedz Link
ryko Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 22.03.07, 22:26 tsy napisał: > Upływającego czasu w ogóle nie można odwrócić, a narobionych głupot można tylko > żałować. I dokładnie o to chodzi )) Aby żałowali swoich dawnych słabości i łajdactw - po to jest lustracja Odpowiedz Link
tsy Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 22.03.07, 22:30 ryko napisał: > > I dokładnie o to chodzi )) > Aby żałowali swoich dawnych słabości i łajdactw - po to jest lustracja Widzisz, ja pisałem o bieżących głupotach. Twoją głupotę wliczam do tego zbioru. Odpowiedz Link
ryko Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 22.03.07, 22:39 tsy napisał: > Widzisz, ja pisałem o bieżących głupotach. Twoją głupotę wliczam do tego zbioru Wiem o czym pisałeś. Wszystkie głupoty trzeba odpokutować, bez wyjątku... hehehe Choć jak wiadomo nie wszyscy się z tym zgadzają... przypominanie dawnych głupot jest przecież takie niesmaczne, małoduszne i niechrześcijańskie (huryso wybacz). Odpowiedz Link
tsy Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 22.03.07, 22:49 ryko napisał: > > Wiem o czym pisałeś. > Wszystkie głupoty trzeba odpokutować, bez wyjątku... hehehe > Z tą pokutą za głupotę to przesadzasz (przepraszam za niedyskretne pytanie - jesteś katolikiem?). Co do lustracji to moim (i nie tylko moim) zdaniem należy wszystkie (wszystkie!) materiały IPN upublicznić, a nie robić z tego jednej wielkiej "teczki Tymińskiego". Jeśli czytałeś Nowy Testament i dalej rzucasz kamieniami to mam wrażenie, że nic z Niego nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link
ryko Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 23.03.07, 00:37 tsy napisał: > Z tą pokutą za głupotę to przesadzasz (przepraszam za niedyskretne pytanie - > jesteś katolikiem?). Co do lustracji to moim (i nie tylko moim) zdaniem należy > wszystkie (wszystkie!) materiały IPN upublicznić, a nie robić z tego jednej > wielkiej "teczki Tymińskiego". Jeśli czytałeś Nowy Testament i dalej rzucasz > kamieniami to mam wrażenie, że nic z Niego nie zrozumiałeś. !!! To TY żądałeś pokuty za głupotę... ja tylko potakuję... hehehe Nie jestem alfą i omegą i wszystkiego nie muszę rozumieć. Mam tylko SWOJE zdanie, które jest odmienne od Twojego. Tym razem to ja mam to szczęście, że rządzący nami nie tylko podzielają mój światopogląd to jeszcze ośmielają się wprowadzić go w życie, co nawet tu i ówdzie im się udaje DDDDDDDDD Zamiast odwoływać się do Testamentów zerknij lepiej na naszą historię... naprawdę nic nie musimy już odkrywać, wszystko już było. Do mnie przemawia analogia do schyłku I RP i ówczesnych akcji, zaniechań i dylematów rozliczeniowo-lustracyjnych, przypomnianych w ostatnim Wprost. Z "Odezwy do Obywatelów": "Grzeszyliśmy aż nadto pobłażaniem i dlatego ginie Polska. Nigdy w niej prawie zbrodnia polityczna ukaraną nie została. Bierzemy teraz inny sposób postępowania: Cnotę i Obywatelstwo nagradzać, a ścigać zdrajców i karać zbrodnie." Piękną definicję zdrady narodowej zdefiniowało środowisko Kołłątaja i Potockiego: "kto wprowadza nieprzyjaciela do własnej ojczyzny, kto bierze od niego pensję, co stwierdzone jest rewersem lub jego wyznaniem, kto rozdaje pieniądze od nieprzyjaciela wzięte innym osobom na urzędach, wreszcie, kto szpieguje, kto prowadzi tajną korespondencję z nieprzyjacielem i zmowy na ojczyznę..." Proste i o czym tu dłużej dyskutować... wprost.pl/ar/?O=103250&I=1265 Odpowiedz Link
tsy Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 23.03.07, 00:59 Tak jak podejrzewałem, jesteś mściwym durniem i jako mściwy dureń zdechniesz. Nie masz najmniejszego pojęcia o upłwającym czasie. Odpowiedz Link
ryko Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 23.03.07, 01:14 tsy napisał: > Tak jak podejrzewałem, jesteś mściwym durniem i jako mściwy dureń zdechniesz. > Nie masz najmniejszego pojęcia o upłwającym czasie. Hehehe, Dobre zrozumienie aktu sprawiedliwości, jego ważności i nieuchronności jak widzę jest dla wielu zbyt trudne... Odpowiedz Link
tsy Re: Komuchy odchodzą do lamusa historii :DDDDDDDD 23.03.07, 14:32 ryko napisał: > > Dobre zrozumienie aktu sprawiedliwości, jego ważności i nieuchronności jak widz > ę > jest dla wielu zbyt trudne... O sobie piszesz? Twoja samokrytyka jest rozbrajająca. Odpowiedz Link
ocaleniec_poaborcyjny Sprawiedliwość 23.03.07, 21:12 ryko napisał: > tsy napisał: > > > Tak jak podejrzewałem, jesteś mściwym durniem i jako mściwy dureń > > zdechniesz. > > Nie masz najmniejszego pojęcia o upłwającym czasie. > > Hehehe, > Dobre zrozumienie aktu sprawiedliwości, jego ważności i nieuchronności > jak widz jest dla wielu zbyt trudne... Czy sprawiedliwość może być mniej lub bardziej sprawiedliwa (abstrahując od jej ważności czy nieuchronności) tzn. czy jest wartością per se absolutną? Co byłoby bardziej sprawiedliwe - wyskrobanie mnie? czy też ukaranie matki? Jeśli matka winna to jaka kara byłaby sprawiedliwa? Odpowiedz Link
ocaleniec_poaborcyjny Zdrada 23.03.07, 20:50 ryko napisał: > > Piękną definicję zdrady narodowej zdefiniowało środowisko Kołłątaja i > Potockiego: > "kto wprowadza nieprzyjaciela do własnej ojczyzny, kto bierze od niego pensję, > co stwierdzone jest rewersem lub jego wyznaniem, kto rozdaje pieniądze od > nieprzyjaciela wzięte innym osobom na urzędach, wreszcie, kto szpieguje, kto > prowadzi tajną korespondencję z nieprzyjacielem i zmowy na ojczyznę..." > > Proste i o czym tu dłużej dyskutować... Czy matka decydując się na moją aborcję popełniła zdradę narodową? Czy to że przeżyłem ten holokaust odkupiło jej zdradę? Odpowiedz Link
ocaleniec_poaborcyjny Pokuta 23.03.07, 20:47 ryko napisał: > Wszystkie głupoty trzeba odpokutować, bez wyjątku... hehehe > > Choć jak wiadomo nie wszyscy się z tym zgadzają... przypominanie dawnych głupot > jest przecież takie niesmaczne, małoduszne i niechrześcijańskie (huryso wybacz) Kto ma odpokutować za mnie - matka? ojciec? nieudolny ginekolog? czy ja sam? Proszę o poważne potraktowanie mojego dylematu! Odpowiedz Link
ocaleniec_poaborcyjny Żal 23.03.07, 20:43 ryko napisał: > tsy napisał: > > Upływającego czasu w ogóle nie można odwrócić, a narobionych głupot można > > tylko żałować. > > I dokładnie o to chodzi )) > Aby żałowali swoich dawnych słabości i łajdactw - po to jest lustracja Ja żałuję że się urodziłem. Mam poważny defekt emocjonalny. A z drobiu najbardziej lubię kurze jajka na miękko Odpowiedz Link
ocaleniec_poaborcyjny dobre przeczyszczenie to podstawa 23.03.07, 20:39 ryko napisał: > sztuk6mistrz napisał: > > > Ale ty durny jesteś! Jak te chuje kaczory! Gówno mi możecie zrobić > > patafiany z Tobą na czele. > > Zwieracze puszczają > > Najlepsze w tym wszystkim jest to, że TEGO nie da się już zatrzymać ani > później odwrócić DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Wiwat PiS, wiwat Kaczyńscy, wiwat Polska, na pohybel komuchom i ich przeróżnym > poputczikom. Najlepszy na to jest węgiel lekarski + sulfogwanidyna Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: Może zbudujemy regulamin 22.03.07, 21:13 ryko napisał: > najglupszy-nick napisał: > > > Moje propozycje: > > 1) Nic o drobiu i produktach drobiopochodnych (takich jak np. rosół). > > 2) We wszystkim zgadzać się z Ryko. > > Najgłupszy, > ale się uśmiałem uhehehe > > komuchy i lewactwo dogorywa > ideały upadają, też wielki prezio nadzieja polaków... > > nawet jazgot już ucichł > żal > a najgorsze że "to se ne vrati" > buuuuuu (tu zbiorowy płacz światłych forumowiczów) Zgodnie z punktem dwa zaproponowanego przeze mnie regulaminu, zgadzam się z Tobą. Odpowiedz Link
truten.zenobi zamiast mieszkań więzienia- kazdy znajdzie sobie . 22.03.07, 12:13 lokum... czasy się zmieniły ale ludzie pozostali i...przyzwyczajenia też.. ale ani w ten sposób nie obronili 20 lat temu prlu ani teraz nie obronia prl- bis obojga kaczorów. jakoś 20 lat temu sie nie bałem to i teraz się nie boję... żałuję tylko tych zmarnowanych 20 lat. Odpowiedz Link
map4 eee, tam 22.03.07, 13:18 Wesoło będzie. Kiedyś za "bo muchy srały na Najjaśniejszego Pana" wsadzali na dziesięć lat. Zanim w Polszy do tego dojdzie, reżim zdąży się pod naporem rechotu zawalić. Nie chce mi się wymieniać powodów, dla których najnowszą inicjatywę Partii Obrażalskich wystarczy stwierdzić, że tak długo, jak długo będzie się można odwoływać do Strasbourga, tak długo też będzie sobie można do woli ciągnąć z nielotów. Odpowiedz Link