dzikaafryka 05.10.08, 01:39 wy tu o palme pierwszeństwa sie bijecie w ilosci wątków na dobę ? )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: ale rejwach :) 05.10.08, 12:38 dzikaafryka napisała: > wy tu o palme pierwszeństwa sie bijecie w ilosci wątków na > dobę ? )) to typowe forum dla managerów - każdy mówi, nikt nie słucha Odpowiedz Link
tsy Re: ale rejwach :) 05.10.08, 13:38 dzikaafryka napisała: > wy tu o palme pierwszeństwa sie bijecie w ilosci wątków na > dobę ? )) > Powiedziała Dzikaafryka rozpoczynając nowy wątek... Odpowiedz Link
kolejar Re: ale rejwach :) 06.10.08, 05:09 Aj waj!!!! Rejwach! A jak nam żyć tu? Ja już nie muszę, bo właśnie skończyłem wiek poborowy i Cahal mnie nie chwyci (i nie wyśle na Zachodni Brzeg ani do Gazy), więc już powoli zaczynam się pakować do domu... Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: ale rejwach :) 06.10.08, 22:15 tyż prawda: afryka przeleciała, coś tam poklikała, no i o jeden wątek więcej macie / nie dziękujcie-jeszcze tu wrócę/ ))))) Odpowiedz Link
hurysa1 Re: ale rejwach :) 06.10.08, 22:39 dzikaafryka napisała: > tyż prawda: afryka przeleciała, coś tam poklikała, no i o jeden > wątek więcej macie > / nie dziękujcie-jeszcze tu wrócę/ > ))))) Nie dziękujemy, czekamy na obiecany powrót. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ale rejwach :) 08.10.08, 12:22 Do Afryki to się chyba teraz odlatuje. A forum choć wielowątkowe, to nudne jak cholera - prawie same sztywniaki i to nie tam gdzie normalnie człowiek by się spodziewał. Przylećcie w większej ilości, może paru osłów sobie pójdzie i wróci dawny rejwach. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ale rejwach :) 13.10.08, 22:23 Patrz, że pękło nam 20 tysięcy i jesteśmy tacy skromni, że nawet nie powołaliśmy rocznicowego wątku. He. Odpowiedz Link