Dodaj do ulubionych

Nowy sekretarz

13.07.12, 20:03
A gadajcie sobie co chcecie. Ostatnio rozmawiałam z nowym sekretarzem. Panem Marcinem. Strasznie sympatyczny i miły. I taki nieśmiały. Tak sobie pomyślałam, że w Lesznowoli pani wójt też na początku była sekretarzem. Też miłym i nieśmiałym. Jak wygrała wybory ze swoim poprzednikiem to okazało się, że to nie kociak a prawdziwa lwica. Jestem za tym, aby namówić pana Marcina na startowanie w kolejnych wyborach. Stawiajmy na młodość!!!
Obserwuj wątek
    • stoper57 Re: Nowy sekretarz 13.07.12, 20:18
      lesznowolska pani startowała jako kierownik gminnego USC, a to trochę inny kaliber
      • b.brudny_motocykl Re: Nowy sekretarz 14.07.12, 05:41
        namawiaj, namawiaj... niech i pan marcin startuje tyle, że sekretarz o przepraszam (niby) PO sekretarz ma na imię Michał Kucharski... Pan Michał... no i jeszcze jedno to według was jest sekretarzem czy PO bo jeżeli sekretarzem to czemu Wójt i Wójcina nie chce tego potwierdzić?
    • tuurodzony Re: Nowy sekretarz 14.07.12, 20:33
      Witam. Piszesz z sensem, ale..... Nie rozumiem jak można być "strasznie miłym i sympatycznym"
      • konradzubko Re: Nowy sekretarz 15.07.12, 13:55
        Stopniowanie klasyczne: miły, milszy, najmilszy.
        Stopniowanie współczesne: miły, milszy, najmilejszy, strasznie miły, okrutnie miły, ...

Niegdysiejsze trzy stopnie nie wyrażają obecnej skali uczuć, obecnie skala jest otwarta smile
        • b.brudny_motocykl Re: Nowy sekretarz 15.07.12, 19:00
          tak tylko z ciekawości bo poszukuje się kto jest "czystym" motocyklem czyżby jak sugeruje J.G. Wiśniewski ma na imię Michał... Pan Michał z przydomkiem "Wstydliwy"? jak przydomek przylgnie to już za człowiekiem idzie przez całe życie... (patrz) Wójcina Porażka, Ciapulek, a teraz do Trójcy Najwyższej dołączył jeszcze Wstydliwy...
          Jacku do końca on taki "wstydliwy" nie jest wiem coś o tym od sikorek i wróbelków tak bardzo "lubianych" przez Władze Najwyższą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka