24.09.12, 08:23
cyt "20 września zostałem powołany na pełnomocnika Wspólnoty na terenie Gminy Raszyn. Celem tego największego stowarzyszenia w obrębie mazowieckiego samorządu jest budowa demokracji i społeczeństwa obywatelskiego opartego na zasadach katolickiej nauki społecznej, "
a przecież do dzisiaj o "demokratycznym budowaniu" stanowisk w Urzędzie i "zgodnego" z katolicką nauką zwalczania konkurencji politycznej , pamięta pół Raszyna ?
....w ornat się ubrał i ......na mszę dzwoni ?
Obserwuj wątek
    • b.brudny_motocykl Re: MWS.. 24.09.12, 09:06
      oj stoper ostro pojechałeś... myślę że po tych słowach "pełnomocnik" się wycofa... Oj tam czepiasz się, może się zmienił? Każdy ma prawo do odmiany... a przypomnij sobie obecnych "parworządnych" jacy to mieli być praworządni i stać na straży właśnie praworządności... a jak jest każdy widzi. Nie czepiajmy się bo widomo, że katolikiem Piotrek jest no może nie takim nadgorliwym by wizytować/narzucać się/stalikingować 3 kościoły co niedziela ale jest i co mu zrobisz każdy kto jest ochrzczony w kościele moze używać tego nazewnictwa... Mam nadzieję stoper57 że pół Raszyna będzie też pamiętać jak to w 2010 obiecywał obecy Wójt a jak jest cóż mogę napisać ale palec już mnie boli... tak więc zobaczymy która połowa w tym przypadku zwycięży bo to że dojdzie do starcie Iwicki vc Zaręba to może być coś czego nawet MMA nie pokaże...

dziś jak otworzą drzwi Urzędu pierwsze starcie... panowie ring wolny
      zapraszam na wtymsek.blox.pl
    • teresa_z_hadesa Re: MWS.. 24.09.12, 09:22
      panowie potraficie rozbawić zwykłego człowiekasmile bo już sobie wyobrażam Iwickiego w ornacie jak mu ogon wystajewink No i ciekawe co teraz powie na to kościół sam w sobie raszyński bo tak jeden idzie pod szyldem "katolicki" a drugi chodzi do kościołów trzech katolickich i komu dać poparcie. Żeby nie było jak pod grunwaldem gdzie doszło do największego spotkania "integracyjnego" katolickich stowarzyszeńsmile
    • b.brudny_motocykl Re: MWS.. 24.09.12, 10:51
      normalnie mnie rozwalacie... ale to i tak nic stoper bo w weekend MEGA impreza w Raszynie tylko z jakiej okazaji tego już nie powiedzieli... (zaproszenie od Andrzeja) więcej na wtymsek.blox.pl
      • potrek_janki1 Re: MWS.. 26.09.12, 20:51
        A ja tam powiem prosto z mostu MWS to dobry pomysł w końcu coś nowego choć zapewne będą tam te same twarze. Pozwólmy im się zaklimatyzować a później zobaczymy co z tego wyjdzie. Choć podejrzewam, że konkurencja nie będzie zadowolona. Ale tym niech się marwią władze a ja chętnie bym się zapisał tylko gdzie szukać tego MWS-a?
    • teresa_z_hadesa Re: MWS.. 29.09.12, 08:24
      jak tak dalej będzie Iwicki struktury budował to może się do wyborów 2018 nie wyrobić Panie Piotrze trzeba się w kościołach pokazywać, no i więcej pisać, pisać, pisać bo Sękler przegania pana w tym na głowę
      • doro_ta85 Re: MWS.. 03.10.12, 08:47
        ponoć słuchy chodzą że radny nasz strasznie powoli struktury buduje, ale coś jak się rodzi w wielkich bólach to może być tylko doskonałesmile Osobiście nie wiem czy ludzie nie chcą czy to za wcześnie na takie deklaracje. Gdybym mogła coś podpowiedziećwink ale może lepiej nie. Bo doradców to pewnie Iwicki będzie miał co ulica to jeden.
        • niezadowolony29 Re: MWS.. 05.10.12, 12:41
          panie Iwicki rusz pan do przodu Sekler coś robi, a pan tylko by w tenisa grał stołowego. Nikt nie pójdzie zagłosować z młodych ludzi jak nie będzie dla nich perspektyw. Kolega z rybia mówi że świetlica u nich pustami świeci. To jak ma być dobrze jak kierownik tylko z nazwy tam jest. Zróbcie coś ludzie na Grocholicach ale bez takiego kierownika poproszę. Blog Seklera może nie oficjalnie ale po cichu wielu popiera bo mówi co go boli, prawdę. Niech tylko dobrego poprze w wyborze a on wygra to dopiero zrobi tę swoją rewolucję. Wielu go popiera a pan Iwicki traci. Szkoda bo też potrafi swoje powiedzić. Więc ruszy pan czy nie?
          • stoper57 Re: MWS.. 07.10.12, 11:40
            cytat z blogu pana powiatowego, dotyczący jak rozumiem poprzedniej, nie w pełni wyplenionej władzy -"moja ocena moralne tego co robiliście w imię utrzymania „na stołu” i niszczenia opozycji, jest jednoznaczna. Moralnie jesteście zerami. Niestety, wasze normy funkcjonowania w samorządzie są tak niskie, że wam to nie przeszkadza. "
            ...już nie tylko podzwania, ale i pokutę będzie zadawał....
            (chociaż o rozgrzeszeniu i wybaczeniu nic nie było)
          • tuurodzony Re: MWS.. 07.10.12, 18:08
            Panie "niezadowolony" rusz Pan tyłek z fotela i pokarz co potrafisz konkretnego zrobić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka