tuurodzony 02.10.12, 17:51 50 litrowych zawekowanych słoików czystego górskiego powietrza z lat 80-tych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doro_ta85 Re: Oddam w czyste ręce 03.10.12, 08:09 akurat robię paprykę i te 50 słoiczków mi brakuje a mogę wpaść po nie do ciebie, tylko powiedz gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link
tuurodzony Re: Oddam w czyste ręce 03.10.12, 08:26 Mieszkam w pierwszym domu za wsią. Pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link
doro_ta85 Re: Oddam w czyste ręce 03.10.12, 08:37 ja na poażnie a ty taki niedostępny, a może klikamy z pokoi obok siebie to powiedz wpadnę po te słoiczki do urzędu Już zapomniałem jak 80 lata pachną. Odpowiedz Link
raszyniak39 Re: Oddam w czyste ręce 03.10.12, 08:33 a czy jest ktoś w Raszynie kto ma czyste ręce? jak zancie takiego to podeślijcie bo też mam coś co mogę dać tylko takiemu czystrękiemu Odpowiedz Link
doro_ta85 Re: Oddam w czyste ręce 03.10.12, 09:19 kurcze jak w tym tempie będziesz mi te słoiki dostarczał to mi się papryka zepsuje. Za słoiki oddam 5 sztuk już z papryką w środku. Co parwda nie jest to to samo co świeże górskie powietrze ale żona się ucieszy z zapasów na zimę Nie chcę się narzucać ale skoro podałeś hasło ta ja chętnie bym te słoiczki zabrała. Mam nadzieję, że z powietrzem w środku bo bez to będzie oszustwo. No i jak rozpoznać górskie od mazurskiego np. A tak już na marginesie bo skoro jesteś tuurodzony to co ty robiłeś z 50cioma słoikami w górach. Czekam i koniec rozmów bo papryka poważnie nie będzie czekać. Do tych 5 gotowych dorzucę uśmiech kobiecy, żona się ucieszy:0 Odpowiedz Link
doro_ta85 Re: Oddam w czyste ręce 04.10.12, 21:18 obiecanki cacanki podobnie jak wszyscy mężczyźni, taki sam a tak liczyłam na te słoiczki. dziś nasz bloger strasznie się rozpisał coś tam o kościele nie wiem o co mu chodzi ale chyba chce sobie kłopotów narobić. Po tym co pisze to ślubu nikt mu nie udzieli z tą jedyną ukochaną A papryka wyszła super, szkoda bo chciałam być miła i pięć słoików z uśmiechem bym oddała. Żałuj Odpowiedz Link
mikey777 Re: Oddam w czyste ręce 04.10.12, 21:53 mily dialog, ale na prywatne pogaduszki towarzyskie zapraszamy na forum randki. a moderatora tego forum uprasza sie o trzymanie poziomu albo cesje uprawnien na inna osobe Odpowiedz Link
doro_ta85 Re: Oddam w czyste ręce 04.10.12, 22:24 miki co ty taki zasadniczy. Pewnie najlepiej przekazać moderatorstwo na sekretarza i wtedy będziemy mieli forum a nie wypada tak mężatce i żonatemu na randkę, więc daj trochę luzu a ja tylko o słoiki prosiłam skoro tuurodzony miał wolne. Terzeba iść spać lub na inne forum Odpowiedz Link
niezadowolony29 Re: Oddam w czyste ręce 05.10.12, 12:07 no i nasz bloger napisał coś mickeyowi. Jestem za tym by nie bronić miłości, niech się kochają. Nawet jak chodzi tylko o słoiki. Midać mikey nie kochał nigdy lub jak Sekler napisał znaczków nie zbierał no i domaga się przekazania forum. Ciekawe po co mu to nie dość ma zajęć w gminie jak sekler donosi? Odpowiedz Link
niezadowolony29 Re: Oddam w czyste ręce 05.10.12, 12:27 ośmielę się na dłuższy wpis. Skoro bloger Sekler tak dużo pisze to może zaprosić go do GOKu na jakieś spotkanie literackie i niech tam udowodni że pisze samodzielnie bo ja czuję że ktoś mu te teksty podsyła. Bo skoro robi to sam to robi to świetnie. Że też jemu jakiejś nagrody nie ufundują w gminie. Dziś zrozumiałe, bo władza zła ale jak się zmieni to proszę by nowi pamiętali o nim. Ludzie boki można zrywać. Nie wiem czy coś bloger bierze ale jak tak to już lubię jego dostawcę. Aż się boję wyborów o których tak pisze. Choć jako człowiek może nie stary ale nie młody od wyborów trzymam się jak najdalej to za dwa lata czekam na blog i co się tam dziać będzie. Chyba na miłość nie będzie miał czasu. Ale jak czytam i słucham na raszynie to wybranka jego szczęściara jest wielka. Będzie miała za 2 lata sławnego chłopaka. Iwicki szans w polemice nie ma z nim żadnej. Patrzę i blogi porównuje, ludzie jak to mówi nasz bloger motyla noga zgłośmy go gdzieś na jakiś konkurs, nawet do wariatkowa ale zgłośmy i ja wiem że wygra. Raszyn rozsławi Niech się tylko pan Sekler nie obrazi ale jesteś super gość i nie bój się w parku nic ci nie grozi mówię to ja niezadowolony29 Odpowiedz Link