g.sekler
20.07.14, 10:54
na forum powstał ciekawy wątek "moralność Iwickiego" ciekawe że nikt nie dostrzega moralności byłego sekretarza gminy Raszyn? Człowiek który chodzi do kościoła a równocześnie ośmiesza ten kościół to moralnym nie jest. Przypomnę gdyby ktoś nie czytał blogu Iwickiego ani też "w tym sęk..." (bo się brzydzą by tam wejść), że są świadkowie jak to ów POn twierdzi że kościół katolicki mają po swojej stronie (z uwagi na robione chodniki i parkingi) a jak nie to kościół może mu/im (czyli komu? PiSowi raszyńskiemu?) zrobić tzw "inną czynność seksualną". Wypowiedziałem się w tym temacie dość ostro na blogu... Jeżeli ów POn twierdzi, że tak nie powiedział cóż czekam na wezwanie przed sąd... chętnie udam się tam ze świadkami tej rozmowy... a może nie tylko ze świadkami? Kiedyś na samym początku (jeden z pierwszych wpisów) powiedziałem iż dyktafon to cudowne urządzenie. Nie przypuszczałem wtedy tylko, że słowa te będą prorocze no i że nie tylko to moje zdanie. Zapraszam na blog http:wtymsek.blox.pl a tam tematu ciąg dalszy będzie. Bo może w przeciwieństwie do was nie pozwolę by ktoś wyrażał się źle o kościele który my mieszkańcy Raszyna tworzymy.
A jak POn tak bardzo lubi ów "inną czynność seksualną" to niech wejdzie na odloty.pl i nic tylko wybierać... przebierać... Tylko co na to małżonka powie... ot i taka jest mORALność POna