Dodaj do ulubionych

pytanie do p.Zygmuntowicza

29.10.14, 18:37
Widzę, że do rady w waszej wiosce startuje Zygmuntowicz. Niech coś może napisze o okolicznościach w jakich zostali wspólnie z Wiśniewckim wypendzeni z hali w Michałoqicach. Pisze, że ma być uczciweiej i inne pierdolety, hahaha
Obserwuj wątek
    • starix62 Re: pytanie do p.Zygmuntowicza 29.10.14, 19:17
      To ja mam pytanie do pana wójta, dlaczego, nie wydał zgody na przedwyborcze spotkania Rajkowskiemu w Świetliku w Rybiu ? Te metody, przypominają wczesny PRL !
      • lechujarek69 Re: pytanie do p.Zygmuntowicza 29.10.14, 19:26
        A kiedy będą spotkania przedwyborcze innych kandydatów, np. pani Celiny?
        • starix62 Re: pytanie do p.Zygmuntowicza 29.10.14, 19:49
          A wiadomo jak to będzie ? Zareba kombinuje jak może, innym kandydatom też może odmówić. Nie pozwala, wieszać banerów ! To takie katolickie i sprawiedliwe, prawda panie wójcie ?
    • jacek-wisniewski Re: pytanie do p.Zygmuntowicza 29.10.14, 20:55
      Wypędzeni!!??? Ciekawe, że ta historia jest w "PiSobajkach" tak spuentowana smile. Ja tam zdecydowanie inaczej tamte wydarzenia pamiętam smile. A i rola Andrzeja była zgodna z jego hasłami wyborczymi. Spoko, ja mam wredny sposób na życie publiczne. Wszystko kopiuję i skanuję. Umowy, propozycje zmian tych umów, itd. Z tej "sensacji" raczej będą nici smile.
      A jak masz taką dobrą pamięć to może coś napiszesz o "raszyńskiej aferze rozporkowej"? To dopiero temat, ba nawet TEMAT. Poczytność tego forum wzrośnie razy 3000 smile.
      • michalowek Re: pytanie do p.Zygmuntowicza 30.10.14, 17:20
        Panie Wiśniewski umów się nie skanuje, nie kopiuje i nie zmienia. Umów się PRZESTRZEGA. Chyba, że się jest pętakiem. A jak tam z klubem Hybrydy? Wszystko było ok? No i jeszcze słynna spółka wodna o której się dowiedziałem na tym forum. Tam gdzie Wiśniewski tam kłopoty. Pewnie dlatego nie znalazłem pana na listach wyborczych.
        • patrzacy.z.boku Re: pytanie do p.Zygmuntowicza 30.10.14, 20:46
          do umow stosuje sie tez aneksywink
        • jacek-wisniewski Re: pytanie do p.Zygmuntowicza 30.10.14, 21:35
          W kontekście mojej umowy z obecnym wójtem podpisanej w 2010 roku muszę pana/pani zdanie o takich co nie dotrzymują umów potwierdzić. Ale jest mi miło, że ktoś oprócz mnie ma takie zdanie o wójcie smile. HYBRYDY są. Dziś jechałem z WSA po ul. Złotej i widziałem. Spółka za to nie wiem, bo już 3 razy próbowałem zastać kogoś w nowym biurze i du... a. A jakoś rok temu napisałem, że nie startuję. Chyba mam prawo?
          • ynwytkeibo Re: pytanie do p.Zygmuntowicza 31.10.14, 18:18
            Co tu dyskutować - rączka rączkę myje, Dwaj przedsiębiorcy się trafili - nie będę z nazwiska wymieniać... Hala w Michałowicach nie wyszła bo naród nie taki ciemny i kazał faktury płacić a do organizacji 4 ręce lewe były... Potem miała być pralnia - KARATE. Znów klapa - rodzice nie chcieli dzieci przepisać - nie wyszło... Ciekawe co będzie następne..? W duecie są groźni niczym gang Olsena...Koniec zawsze taki samsmile
    • malo.rolny pytanie do ?? 31.10.14, 20:32
      taki wpis znalazłem (CEIDG)

Jacek, Grzegorz
      Nazwisko Wiśniewski
      Numer NIP 5342156050
      Numer REGON 016890040
      Firma przedsiębiorcy "JW DORADZTWO" Jacek Wiśniewski; OŚRODEK "OLIMP" ANDRZEJ ZYGMUNTOWICZ JACEK WIŚNIEWSKI S.C.

podmiot aktywny

Więc jak to jest ?
      aktywny ?
      nieaktywny ?
      wpis jest pomyłką ?
      • jacek-wisniewski Re: pytanie do ?? 31.10.14, 21:21
        A ja znalazłem taki:

ANDRZEJ
        Nazwisko ZARĘBA
        Numer NIP 5251026666
        Numer REGON 014907692
        Firma przedsiębiorcy ANDRZEJ ZARĘBA CZAPKI KAPELUSZE

????
        • malo.rolny Re: pytanie do ?? 31.10.14, 22:35
          "OŚRODEK "OLIMP" ANDRZEJ ZYGMUNTOWICZ JACEK WIŚNIEWSKI S.C. "

raczej o to mi chodziło, niedawno panowie zaprzeczali , nieprawdaż ?
          • manga70 Re: pytanie do ?? 31.10.14, 23:40
            Pierdolety, a to?
            IPN BU 001134/2914 Zaręba Andrzej
            • jacek-wisniewski Re: pytanie do ?? 01.11.14, 07:02
              Ciekawe smile
              Jak by co, to sprawdziłem smile. Jacka Grzegorza Wiśniewskiego na "tamtej liście" nie ma. To Andrzej (ten którego lepiej znam) się ucieszy, że w ramach kampanii wyborczej nikt mu nie wyciągnie współpracy z kimś z "tamtej listy". Chociaż, kto wie ...... wszak w takcie swojej działalności kilka osób już poparliśmy smile
            • manga70 Re: pytanie do ?? 01.11.14, 08:20
              Jest jeszcze taki ktos IPN BU 00334/179 ZARĘBA ANDRZEJ. Szarek Celiny, Koper Henryki, Piotra Iwickiego i Janusza Rajkowskiego nie ma. UWAGA! Pamiętajcie, że nawet najrzadsze nazwisko może się powtórzyć, zatem jest prawdopodobne, że osoba z listy to nie ten kogo szukasz, tylko ktoś o takim samym imieniu i nazwisku!
              UWAGA! Pamiętajcie czego dotyczy ta lista. Nie są to tylko agenci, ale również kandydaci na agentów, etatowi oficerowie (blah), oraz... osoby prześladowane (o ironio).
              Legenda
              jedno "0" przy sygnaturze akt - etatowy oficer
              dwa "0" przy sygnaturze akt - TW, Tajny Współpracownik
              www.krynica.malopolska.pl/lista/k/index.html
              Czy kandydaci sa jakos sprawdzani czy to ten czy nie?
              • lechujarek69 Re: pytanie do ?? 01.11.14, 09:29
                woj-mazowieckie.nf.pl/firma/biuro-obslugi-rynku-nieruchomosci-wycena-nieruchom-D3E53D6603

www.misterwhat.pl/company/123678-biuro-obslugi-rynku-nieruchomosci-wycena-nieruchomosci-andrzej-zareba-raszyn
                • stoper57 może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 04.11.14, 12:02
                  stoper57 napisał:

> a Zygmuntowicz to chyba wspólnik pana Jacka od interesów ?

Zmarwię wielu... nie jestem żadnym wspólnikiem pana Jacka od interesów...Mam własną firmę od 1993 roku.

Pozdrawiam
                  • krystian.zabieglinski Re: może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 04.11.14, 18:06
                    To znaczy, że Andrzej Zygmuntowicz i stoper57, to ta sama osoba. Ale dlaczego odpowiadając sobie samemu - zaprzecza. To taka raszyńska paranoja?
                    • andrzej_zygmuntowicz Re: może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 04.11.14, 18:37
                      krystian.zabieglinski napisał(a):

> To znaczy, że Andrzej Zygmuntowicz i stoper57, to ta sama osoba. Ale dlaczego o
                      > dpowiadając sobie samemu - zaprzecza. To taka raszyńska paranoja?

Bardzo serdecznie proszę o nieporównywanie mnie z kimkolwiek. Od samego początku podpisuję się imieniem i nazwiskiem w przeciwieństwie do innych. Ale i tak mnie Pan rozbawił Panie Krystianie smile
                      • krystian.zabieglinski Re: może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 05.11.14, 10:14
                        Pytam dlatego, że w poprzednim wpisie, którego autorem jest stoper57 - znajduje się Pański tekst. Proszę sprawdzić.
                        • andrzej_zygmuntowicz Re: może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 05.11.14, 14:58
                          krystian.zabieglinski napisał(a):

> Pytam dlatego, że w poprzednim wpisie, którego autorem jest stoper57 - znajduje
                          > się Pański tekst. Proszę sprawdzić.

Dziękuję za odpowiedź. A cytat o który chodzi jest zaczerpnięty z innej mojej wypowiedzi.

Pozdrawiam
                    • stoper57 Re: może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 04.11.14, 21:04
                      to nie ta sama osoba, powyższy wpis był zbitką cytatów - pytania (mojego) i odpowiedzi pana Zygmuntowicza na temat wspólnych interesów z panem Jackiem,
                      które to interesy są czy ich nie ma - tego właśnie nie rozumiem...
                      nie wszystkie odpowiedzi były jasne..
                      • andrzej_zygmuntowicz Re: może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 04.11.14, 21:17
                        stoper57 napisał:

> to nie ta sama osoba, powyższy wpis był zbitką cytatów - pytania (mojego) i od
                        > powiedzi pana Zygmuntowicza na temat wspólnych interesów z panem Jackiem,
                        > które to interesy są czy ich nie ma - tego właśnie nie rozumiem...
                        > nie wszystkie odpowiedzi były jasne..

1. NIE PROWADZĘ ŻADNYCH INTERESÓW Z PANEM JACKIEM WIŚNIEWSKIM, oprócz sporadycznych wypadów na ryby,
                        2. MAM TYLKO JEDNEGO NICKA Z KTÓREGO PISZĘ.

I TO TYLE

Pozdrawiam
                    • michal-105 Re: może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 05.11.14, 12:36
                      Ale wpadka. ktoś zapomniał się przelogować. Kiedyś tak wsypał się Wielki Nieobecny pan Sękler, co niby nie był andrzejem.z, a teraz kolejny na forum pod kilkoma pseudonimami. Fajny kandydat, oj fajny. Raszyn o takich marzy. A winny się tłumaczy, co ciekawe tu andrzej.z i tu Andrzej Z.. Oczywiście wszyscy Panu uwierzyli, że to zbitek kilku Cytatów.
                      • stoper57 Re: może nie rozumiem... prawda czy fałsz ? 05.11.14, 13:18
                        o "zbitkach" pisałem ja stoper57 , a z panem Zygmuntowiczem nie mam nic wspólnego
                        i tyle gwoli wyjaśnienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka